Arjen Pelimies paljastaa viisi kikkaa – varmin tapa saada naisseuraa ravintolassa!

Iltalehti kertoo laulaja Tauskin saaneen elämänsä aikana 10 000 naista. Uskoo ken tahtoo, mutta nyt esiin astuu ”Arjen Pelimies”, joka nelikymppisenä sinkkuna saalistaa seuraa Helsingin ja muidenkin kaupunkien yössä. Mies kertoo Hymylle varmimmat vinkkinsä saada naisseuraa.

-Olen joskus lukenut Neil Straussin Pelimies-opuksen, enkä siitä paljoakaan muista. Olen saattanut soveltaa sen ohjeita, mutta keksinyt myös omia. Joka tapauksessa nämä viisi ohjetta ovat aivan supervarmoja kikkoja saada naisseuraa, helsinkiläinen herrashenkilö kertoo.

1. Älä katsele baareissa yksittäisiä naisia. Katsele seurueita, joissa on miehiä ja naisia. Hakeudu niiden läheisyyteen. Siellä ryhdyt pitämään keskustelua yllä miespuolisten jäsenten kanssa. Naiset kiinnostuvat välittömästi, jos saat muut miehet ihailemaan itseäsi. Ole vaikka hauska seuramies tai vakuuta tiedoillasi tai urheilumenestykselläsi, mutta tie seurueen naisten sydämeen käy miesten kautta. Totta kai sinun tulee varmistua siitä, että naiset ovat sinkkuja, eivätkä tyttöystäviä. Tosin onpa käynyt niinkin, että tyttöystävä on sujauttanut numeronsa salaa uudelle tuttavuudelle illan lopuksi.

2. Mene rohkeasti myös naisseurueisiin. Mitä enemmän naisia, sitä parempi flaksi käy. Naisilla on kumma tapa lähteä kilpailemaan sinusta. Ole rohkeasti varsinkin sen seurueen hapannaaman kaveri, yritä tehdä vaikutus häneen. Silloin et tule lentäneeksi seurueesta ennenaikaisesti.

3. Älä yritä iskeä. Älä IKINÄ kehu naisen ulkonäköä. Mitä kauniimpi tapaus, sitä vähemmän se häntä kiinnostaa. Hän on kuullut sen monta kertaa, liian monta. Kehu ennemmin hänen keskustelutaitoaan tai älykkyyttään, mutta toisaalta parempi että vain kuuntelet. Nainen rakastaa kuuntelijoita, jotka tosin osaavat sanoakin jotain. Ole aidosti kiinnostunut hänen harrastuksistaan ja elämästään. Älä silti tenttaa. Vasta loppuillasta voit tehdä ehdotuksen jatkoista.

4. Älä mene ravintolaan yksin. Sinusta saa ressukan kuvan. Joskus joku voi säälistä pyytää sinut pöytäänsä, mutta näin ei saalisteta yössä. Jos menet yksin, hakeudu siis heti seurueeseen. Kun menet ravintolaan seurueessa, se vetoaa naisiin. Iloinen poikajengi on naisten mielestä turvallisempi ja kiinnostavampi kuin yksittäinen ”pokaaja”. Varminta on mennä ravintolaan erittäin kauniin naispuolisen ystävättären kanssa. Naisilla on kumma kyky ryhtyä mittaamaan vetovoimaansa. Nainen ajattelee, että noin kauniin naisen kanssa liikkuvassa miehessä pitää olla jotain erityistä ja kiinnostuu sinusta.

5. Pukeudu hyvin. Nainen ei voi vastustaa hyvin ja muodikkaasti pukeutunutta miestä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pelimies, Neil Strauss

Kommentit

Oma kommentti