Arto Länsman kriisissä!

Arto LänsmanArto Länsman kirjoittaa ”naamakirjassaan” kärsivänsä ikäkriisistä.

-Nuoruus hupeni siihen, kun etsi itseään, sitkö löysi itsensä, on niin vanha, ettei kannata miettii sitä enään, aivan turhaan, nyt joutaa kaatopaikalle, hemmo masentelee.

Arto jatkaa pohdiskeluaan perisuomalaiseen, miesmäiseen tyyliinsä:

-Lähteäkö juomaan vai olisko kotona ja jatkais tipatonta.

Kuiville Länsman näyttää päässeensä ainakin erostaan Johanna Tukiaisen kanssa – toisin kuin Tuksu. Tukiainen lähettelee Arton profiiliin katkeranoloisia kommentteja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Eiköhän tämä poronpurija ole ollut kriisissä syntymästään saakka. Kertakaikkisen valuvikainen tapaus.

Lähde Arto vaan tapasi mukaan juomaan. Sinne kaatopaikalle kun ei ole promillerajaa. Pääsee sisään yhtä hyvin kaatokännissä kuin selvinkin päin. Onnitteluni siitä, että vihdoin pääsit eroon siitä narsistisesta pullukasta, Suomen Miss Piggystä.

Luin tuon Tuksun ja ”Rourken” kirjeenvaihdon, ei kai se oikeesti luule olleensa yhteydessä siihen ihan oikeaan huippunäyttelijään 🙂

Live fast and die young!

– viidakon vanha sananlasku –

EI VITTU tuo näätien huijaus on hauskinta mitä oon pitkiin aikoihin lukenut.. HAHAHA

Artolle tsemppiä!
Unohda Tuksu ja Tuksun valeet, hän ei ikinä virheistään opi kun ei niitä tunnustakaan!

Utsjoki saa aivan rauhassa nuoleskella kutaleitten ryppyreikää siellä missä lieneekään . Taitaapi olla utsis vähän kade .

Tsemiä Arto. Huomaatko, sä saat positive palautetta toisin kuin Tung-Ero.

Arto heitä se lihava katkera ex-vaimosi ulos sieltä fb-seinältäsi herjaamasta – pahentaa vaan ikäkriisiäsi. Toivottavasti löydät jonkun mukavan tasapainoisen leidin jakamaan ”vanhuuspäiväsi”.

Älä Arto vaan koskekkaan Tuksuun. Pilaa sun elämäs täydellisesti. Jatka vaan tipatonta linjaa, ulkoile, katso töllöä tapaa hyviä ystäviä. Tsemmpiä!!

Oma kommentti