Arto Länsman pidätettiin taas – jäi kiinni hieman vahingossa!

Johanna Tukiaisen ex-aviomiehenä tunnettu lappilainen Arto Länsman oli vangittuna viikon ajan kuukausi takaperin. Nyt poliisi nappasi Arton jälleen.

Tällä kertaa pidätetty mies oli poliisin suojissa Arton itsensä mukaan viisi päivää. Arto jäi kiinni erikoisella tavalla. Kyseessä oli firman työntekijöiden bileet, joihin soitettiin kovan melun takia poliisit. Helsingissä järjestetyt bileet lopetettiin, mutta Arto otettiin ja kyydittiin siltä istumalta Rovaniemelle.

Hymy tavoitti Länsmanin junasta matkalla Helsinkiin.

-Minua ei ole saanut nyt kiinni, kun olin poliisivankilassa Rovaniemellä, Arto myöntää.

Häntä epäiltiin viimeksi osallisuudesta törkeään varkauteen. Arto sanoo Hymylle, ettei hän voi kommentoida tutkittavana olevaa tapausta tarkemmin.

Lain mukaan on kuitenkin niin, että jos pidätetty tai vangittu on kertaalleen vapautettu, ei uutta pidätystä saman rikoksen johdosta saa tehdä, ellei uutta seikkaa epäiltyä vastaan ole tullut ilmi.

Arto kertoo pidätyksen kestäneen tällä kertaa viisi päivää, mutta käytännössä pidätystä voidaan venyttää lain mukaan enintään 96 tunniksi eli neljäksi päiväksi. Sen jälkeen pidätetty on vangittava tai vapautettava.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Oma kommentti