Arto Länsmanin jättiyllätys Johannalle!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJo kertaalleen avioeron kokenut pariskunta Arto Länsman ja Johanna Tukiainen ovat lämmitelleet välejään viime aikoina. Pariskunta bongattiin Lapin Saariselältä, jossa he viettivät muutamia viikkoja. Johanna heitti pohjoisessa myös joitakin keikkoja.

Nyt lomalta palanneen parin residenssistä kuuluu kummia.

Arto viestittää lehdellemme kosineensa Johannaa uudelleen.

-Johanna vastasi myönteisesti, Arto ilakoi.

-Miten edetään, missä pidetään häät, mies heittää lopuksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Kerjääminen ja siipeily on ollut tuon tyrkyn ammatti,eurojen kuvat pyörii silmissä ja siksi pitää tekaista uutista jos jonkinlaisesta asiasta.Milloin sitten mediat kyllästyy tuohon vedättämiseen on ajan kysymys,mutta niinkuin kuin kommentteja tälläkin palstalla on,tuolle tyrkylle aina muutama kymppi irtoaa

Tuksulla rahat lopussa eikä keksi enää uutta glamour-juttua. No, uudet häät ja Las Vegasiin ! luulee et putka- ja hakkaus- jutut unohtuu…

Lapimies, jätä se jättivalas Tuhnu-muori rauhaan.

glamuurii ja siis aitoo rakkautta tosi makeeta et sillee joopa joo

2000kg paskaa ja kustaa kipataa,hääjuhlassa hääparin päälle

Lopettakaa nyt jo toi turhanpäiväinen tuksu-uutisointi! Hävettää jo Hymynkin puolesta.

Tämäkin maksaa taas maltaita veronmaksajille. Oikeudenkäyntejä perä perään ja laardiperse senku porskuttaa. Naurettavaa.

Kerran vielä:Tuksu kosi Aertoa.Tuksu on juossut Aerton perässä.Tuksun suunnitelmiin on tuo suhteen uudelleen lämmittely kuulunut,ei niinkään Arton.Tuksu uutisoi mitä sattuu ja pistää sanoja Arton suuhun.Toivottavasti yksikään lehti ei enää maksa noiden jutuista mitään.

Eikös tunkki haukkunut jonkun lehden,kun edelliset häät on vieläkin piikissä? kun lehden piti maksaa koko lysti,mut ei maksanut Johannan tyylliin tietekin et EI se minun syyni ole jos joku ei maksa laskuja..

Kyllä Lensmannilla täytyy olla mahtava klunssi. Rahaahan sillä ei ole.

Ookkonä Arto ihan tosissas et annat tuon naisen vedättää sua noin, vai ookko ihan oikeesti juones mukana. Oletin että osaat olla fiksu kun et Tuksua ees haukkunu ”eronne” aikana, mutta taisinpa erehtyä. Nytkö sitten olet taas valmis siihen Tuksun loanheittämisen ja turpiinvetämisen ja ”perintätoimiston” vastaanottamisiin. Sillä sitähän tulet kokemaan, ja ehkä vielä enemmissä määrin kuin ”eka” avioliittonne aikana.

Toukokuun jälkeen arto on taas naama ruvella ja hampaaton rotakka.

Onko nyt Hymyn vuoro maksaa vai mistä löytyy uusi sponsori.

No eiköhän Artolta ole pian taas silmäkulma auki ja suunnitelmat muuttuneet.

Niin, kyllähän tässä kusetuksen makua on.Ei noi kaks ainakaan tosissaan ole.

kokoajan ne on ollu yhdessä 😀 koko suhde teatteria ja lehti myy..hyvin osanneet vetää rahaa…sokee reettakin näkee ton jekun

Häillä ne parhaat rahat taotaan tässä bisneksessä. Ero ei maksa mitään ja häät tuottavat, niin tietenkin kannattaa erota ja mennä naimisiin useamman kerran.

Artolla ei ole yleensä rahaa.

Kun Artolla on rahaa, kviini ilmestyy kuin taikaiskusta Lappiin loisimaan, vaikka muuten haukkuu kokopäiväisesti Artoa todella törkeästi Facebookissa.

Oliko Raili taas väärässä? Johanna taisi unohtaa ennustukset ja mustan kortin kun kosi Artoa.

”Miten edetään,missä häät pidetään?”
Elikkä kerjäläiset jälleen asialla.
Käykööt ihan kahdestaan maistraatissa,siinä ei rahaa tarvita.Ei sponsoreitakaai maksattaako Hymy tuonkin onnettoman operaation mahdollisilla lukijoillaan lehden hinnassa?

Millä lomalla nuo on ollut?Tietääkseni Artsi on töissä ja Tuksu yrittää parhaansa mukaan häiriköidä sen hommia piirittämällä ukkoa.Tuksu myös on itse kertonut kosineensa Artoa karkauspäivänä.Kannattaisikohan Hymynkin hiukan puhua totuutta,jos on pakko noista raukoista kirjoittaa!

Aivan niin. Kviinillä on tuli auraperseen alla. Pitää päästä naimisiin ennen toukokuuta, koska muuten tulee vankilatuomio.

a) Johanna yrittää välttää ehdottoman tuomion b) pitää päästä Las Vegasiin erään aikakausilehden kustannuksella ”häihin”

Voi Arto minkä teit! Minä kun niin pijin sua miähenä,mutta ootkin todella rotikka ja lapamato 🙁

arto on nilki se vaan tuhaa johana elama viina ja huume. toivatan kuitekin tv naytaa haa juhla. johana on sexykas haapukunsa ja arto ihna ok mutta ihan nilki se on.

Tunkin pitää päästä naimisiin ennen toukokuuta,ni Arton ei tarvii todistaa sitä vastaan.Mutta toivottavasti tuomari antaa kakkua kuitenkin.

Nykäsen Mattia ja noita venkuloita ei voi verrata – kauempana kuin aurinko paskakasasta.

ou jeah ensiksi saatin romanttiset talvihäät ja mitä ihquu voimekaan odottaa kesä häiltä.

taisi tulla keskenmeno mutt unohti mainita asiasta. artolle on tulossa perintö.

Kuka kosis ja ketä? Toi äijähän on ihan syyntakeeton.

Nopeampaa toimintaa kuin Nykäsen Matilla. Mennään uudelleen naimisiin jo ennen eroa.

Oma kommentti