Arto Länsmanin kohutilitykselle sataa myötätuntoa! ”Minullakin pitäisi olla ihmisarvo!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ja Arto Länsman ovat eläneet vajaan vuoden kestäneen avioliittonsa aikana riitahelvettiä. Pahoinpitelyiltäkään ei ole vältytty, ja pian niistä yhtä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Eilen Hymy kertoi muiden verkkolehtien tavoin kammottavasta pahoinpitelyvideosta, jossa Arto ja Johanna ottivat yhteen lähes alastomina. Video on tiettävästi kuvattu rapujuhlilla syyskuun alussa Johannan kodissa.

Nyt Arto kommentoi viime aikojen tapahtumia Hymy-lehden blogissaan. Mies saa huikeasti myötätuntoa lukijoilta. Joku on jopa lähettänyt linkin avioerohakemuspohjaan.

Arto kertoo blogissaan muun muassa katoamisistaan. Johanna on syyttänyt miestään pitkistä, tuntemattomiksi jääneistä reissuista.

-Johanna jostain syystä unohti mut sinne, yllätys ettei herättäny mua mukaan takaisin Hesaan, Arto kommentoi Hymylle hiljattain tapahtunutta Lappeenrannan-keikkaa.

-Katoamisiin, mistä Johanna jauhaa kaiken aikaa, on omat selitykset, toisaalta Johanna saa kyllä syyttää niistä itseään. Minä en halua tapella Johannan kanssa aivan turhista asioista joka päivä. Minun mielestä meidän riidat ovat samojen asioitten jauhamista päivästä päivään. Olen yrittänyt keskustella Johannan kanssa näistä jutuista järkevästi ja saada pisteen niihin – mutta turhaan, Arto avautuu Hymylle.

Hän toivoo, että hänelläkin olisi ihmisarvo, vaikka ei seurapiirijulkkis olekaan.

Aiheesta lisää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Eräässä haastattelussa arto sanoo, että he eivät koskeneetkaan johannan kanssa toisiaan videolla.. Kannattaisi tämän miehen hankkia silmälasit sillä kaikkihan sen näkivät että hän yritti lyödä johannaa.

Hyvä ettei ole mukuloita kattelemassa vieressä ,järkyttävää perhe-elämää…herätkää nyt jo,ja erotkaa heti !

Hyvä Arto, kun alat arvostaa itse itseäs ja vaatia sitä arvostusta myös vaimoltasi. Ei voi olla hyvää parisuhdetta ilman keskinäistä kunnioitusta ja arvostusta.

Arto leave this shit. Hymy is shit, Tuksu is shit, booze is shit…

Suksi sitten helvettiin sieltä äläkä vain poraa lööpeissä. Olisit mies.

Oma kommentti