Arto ”Tuksun exä” Länsmanin uusi rakkaus ja kihlat

Johanna Tukiainen ja hänen lappilainen siippansa Arto Länsman erosivat noin vuosi sitten vain vuoden päivät kestäneen avioliittonsa jälkeen. Myöhemminkin paria on nähty yhdessä, mutta nyt siihen on tullut muutos.

Metropoli tietää uutisoida, että Arto on mennyt kihloihin. Kaunotar ja kulkuri vaihtoivat sormuksia viime perjantaina. Nainen ei ole julkisuudenhenkilö.

Arto on hehkuttanut onneaan myös sosiaalisessa mediassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Arsi hehkuu onnea kihlattunsa kanssa ja TA-DA-DAAH: Joo-hanna on myös yllättäen kihloissa, ainakin lärvikrjan seinään pläjätetyn höpinän mukaan. Mielenkiintoista olisi saada tietää onko myös sulhnen tietoinen olevansa kihloissa.

Onnea Artolle ja kihlatulle.
Teitte oikean päätöksen, kun päätitte pitää kihlatun poissa julkisuudesta.
Kyllä noille näädille on nyt pähkäiltävää kuka se nainen on ja onko sitä ollenkaan. Antakaa vaan niiden pähkäillä. Onpahan noillekin onnettomille jotakin ajankulua.

Nimimerkki ”paljon onnea nuorelle parille”. Olipa onni, että sattumalta osuit Hymyn sivuille ja luit tämän tärkeän tiedon.

Minua kovasti kiinnostaisi nähdä julkisuudenhenkilö Arto Länsmanin kihlajaiskuva. Sellainen, jossa myös onnellinen morsian on mukana.

Hienoa, että tuokin tieto on jaettu suurelle yleisölle. Olenkin ollut kovin epätietoinen ja voinen nukkua vast’edes yöni rauhassa.

Oma kommentti