Arttu Wiskarin vaiettu salaisuus: Erikoinen tutkimus!

Arttu WiskariLaulaja Arttu Wiskari on laulava rautakauppias, jonka imagoon kuuluu kaihoisen suomalaisen perusmiehen leimamerkki. Hänen taustaltaan paljastuu kuitenkin erikoisia asioita.

Miehestä on tehty 68-sivuinen opinnäytetyö otsikolla Uuden musiikkialalle pyrkivän artistin kohdalla tehtävä imagon rakentaminen, case Arttu Wiskari. Kesäkuussa 2009 tehty tutkimus on syntynyt kahden miehen yhteistyönä, toinen tekijöistä, Janne Rintala, vastaa pääosin Wiskarin levyn sävellyksistä ja sanoituksista.

Tutkimuksen tilaajaksi paljastuu itse Wiskari, joka haluaa lisätietoa imagosta ja sen kehittämisestä. Työn tarkoituksena on ollut selvittää, voiko aloittelevan artistin uraa edistää rakentamalla hänelle tietynlainen julkinen kuva.

Lue lisää aiheesta Hymystä. Wiskarin onnenkantamoiselta näyttäneen menestystarinan takaa alkaakin paljastua raaka suunnitelmallisuus. Onko kaikki sittenkään sitä, mitä sen kerrotaan olevan?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arttu Wiskari

Kommentit

Artturi on kamala babyface, ei kasva edes parta! AHAHAHHH!!!

Se on ”normaalia”, kun levy-yhtiöt tekee samaa, mutta jos artisti tekee sen, niin se onkin ihan järjetöntä?!?

Arttu hyvin laulaa ei tarvitse playbackillä vedellä sen verran hyvin mies osaa laulaa.

Tuliski vielä joskus hyvää musaa. Tähän asti ainaki on tullu pelkkää paskaa…

mikäs tässä oli erikoista? ja eiks opinnäytetyöt oo julkisia, joten ei tää nyt tainnu olla ihan ”vaiettu salaisuuskaan”? mahtavaa, että tälläsiin imago-asioihin kiinnittää huomiota artisti itse.

Oma kommentti