Aseuhkauksia esittänyt BB-Niko viranomaisten syyniin!

Niko SaarinenKaksi viikkoa kului, ja BB-Niko Saarinen on jälleen laskeutunut Suomen kamaralle. Ei päässyt viihdemedia Nipsusta edes Turkin-loman aikana, siitä huolehti muun muassa miehen irc-blogi ja ahkera tweettaus.

Blogissaan Nipsu raivosi häntä haukkuneelle miehelle, hän lupasi ostaa Turkista aseen ja tappaa häirikkönsä.

Nipsu poikaystävineen joutuikin tullissa todella tarkkaan katselmukseen.

-Meidät syynättiin tullissa ainoina suomalaisina. Liekö syynä olleet aikaisemmat sanomiseni, Niko arvelee.

Hän kuitenkin katuu puheitaan hieman:

-Ei lentokoneisiin edes saa kuljetetuksi aseita, ja toisekseen, ei minusta olisi ketään tappamaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB-Niko, Nipsu-TV

Kommentit

Pieni homppeli odottaa ilmeisesti et joku hoonais takaa…. Hohhoijaa näitä pieniä neitejä.

Oli pakko antaa kommentti tähän kun näin ton kuvan ja tatskan – oli naurussa pitelemistä … kruunu ! LOL !

Jätetään ne ”ukko”, ”äijä”, ”mies” yms. miehiä kuvaavat termit tästä keskustelusta, jookos. Menevät täysin aiheen vierestä.

Luulekohan toi pikku homppeli olevansa jotenkin kova ja rohkee kun on neitimäisempi kuin kukaan mitä vielä olen nähnyt. Toi meni aika lähelle huvittavuudessaan toi Oras Tynkkysen ex ”typykkä” nimittäin Taani mutta kyllä tämä on niin huvittava pikku vesseli ettei montaa vastaavaa ole. Ehkä Ruotsi olisi hyvä vaihtoehto mutta kyllä tämä kotimaakin kohta on samanlainen homolandia kun tota setan ja muiden sekasikiöjärjestöjen aivopesua jatkuu vielä vähän aikaa! Meinaan että miestenkeskeiset paskaleikit on kohta yhtä luonnollisia kuin normaali heteroihmisten avioliitto! Ja niitä vielä nimitetään rakkaudeksi näiden nyrjähtäneiden setojen ym taholta. Hyvä Suomi!

tarkotin lähinnä äijällä semmosta turhanpäivästä taliaivoa. sama ku sanoisin että ukko.

Miten sä saat tosta kanaprinsessasta aikuisen miehen? tota ei tarvitse kun lyödä luunapilla otsaa nii se tipahtaa,,vittuako ton väkivaltasuudesta kun neidin puhaltaa nurin, mut toinen juttu on se et tää käy uhkailee asella tappamista.

Minusta Nipsu on ihan viehättävä ihminen kunhan pysyy eroon viinasta. Hänelle alkoholi ei sovi ollenkaan. Lisäksi hän on väkivaltaan taipuvainen, ja siitäkin on monia näyttöjä. Nipsun olisi itsensä suhtauduttava tähän väkivaltaisuuteen vakavammin. Hänhän ei ole mikään pikku leidi, joka pikkuisen riehuu. Hän on aikuinen mies, ja riehuminen on sellaistä äijämäistä uhoa, kun ei saa omaa tahtoaan läpi.

Mulle riittää kun ton itsekeskeisen narsistin neitimäinen pärstä häviää julkisuudesta,ei voi naisempaa ja ärsyttävämpää olla kun toi neiti.

Niko on tosi dramaattinen. Ja myös liioittelevaa sorttia. En todellakaan menisi ottamaan hänen ns. ”aseuhkaukset” tosissaan. Huumorilla ja liioittelullahan hän vaan sanoo.
Sitäpaitsi kuinkakohan monta ”hakkaan sut” kommentteja luulet Nikon kuulleen? Yms. uhkauksia. Jos hän menisi tekemään rikosilmoituksen jokaisestä tällaisesta kommentista, niin huhhuh.
Eipäs aleta menemään tälle jenkki-linjalle jossa tehdään rikosilmoituksia kaikenmaailman pikkuasioista.
Sitäpaitsi poliiseilla on iiiiiihan tarpeeksi töitä. Ei sun tartte huolehtii siitä. Noi sun rikosilmoitukset pikemminkin hankaloittavat heidän työtä.
Äläkä ole niin tosikko.

Tein tutkintapyynnön sähköpostilla johon laittoin liitteenä tuon ”uhkauksen”. En oikeen pidä että tommoset pellet ihan lehtien sivuilla alkavat toisia uhkailemaan. Se sattuu lisäämään asevastaisuutta ihan turhaan. PS. Sähköpostiin vastattiin asiallisesti. Varmaanikin donitsin syönnin jälkeen. En muuten itsekkään luota tuohon soittamiseen. Toiseen tutkintapyyntöön (uhkaus) suhtauduttiin hieman tehokkaammin koska oli aihettakin. Olet varmaankin lukenut. Ei muuten kannata ihan pilanpäiten laittaa tommosia uhkauksia. Niihin puututaan nykyisin hyvinkin hanakasti. Sitäpaitsi aseilla uhkailevat vaan heikot.

”Tein tutkintapyynnön ja asia rekisteröitiin.”

Hahahahah….

Voi luoja näitä mänttejä. Tutkintapyyntö tutkitaan ja se johtaa syyttämispäätökseen tai ei, mutta jos sulle on sanottu, että se ”rekisteröitiin”, niin se tarkoittaa, että poliisi laittoi puhelimen kiinni ja jatkoi donitsin syömistään. Jos kuulit paperin rapinaa ja kynän viuhunaa, niin se oli Hymyn ristikko, jota jeppe täytti, ei mikään planketti.

Sanoiks sä tota äijäks? tos on äijää yhtä paljon kun norsussa hiirtä.

Ei muuten ollut sun ensimäinen aseella uhkaus. Näillä sivuilla aiemmin eräässä jutussa: -Huomenna eräs kusipää saa kuulan kalloonsa, hyväntuulinen Nipsu totesi . Tästä jutusta tein tutkintapyynnön poliisille ja tapaus rekisteröitiin.
Sunlaiset aseettomat idiootit hankaloittavat laillisesti aseita omitavien ja oikein aseita käyttävien asioita. Ei normaalit ihmiset uhkaile toisia aseilla jossain netissä. Kuulusteluuun tuut joutumaan ja tapaus on ainakin laiton uhkaus. Anna olla viimenen kerta kun luen jostain sun aseellauhkailusta. Tiesitkö että aseenomistaja jos uhakilis tolleen niin aseet lähtis?

Toi ääliöhän jaksaa aina puolustaa käytöstään nuoruudellaan ja stressillään. No, jossain vaiheessa saattaa jollain kanssa stressinsietokyky loppua ja vähän kopauttaa tota hinuria.

No kyl on nyt pikku Nikolla vähän parempi mieli kun tullin sedät vähän koplasi…

Oma kommentti