Asiakas äimistyi: Mystisessä kyläkaupassa ei ollut henkilökuntaa!

Helsinkiläismies vieraili työmatkallaan Kankaanpään ja Kauhajoen välillä sijaitsevassa kyläkaupassa. Yllätys oli suuri, kun hän ei saanut minkäänlaista palvelua – syystä ettei kaupassa ollut ristin sielua.

-Olihan se todella aavemainen tunne, enkä nyt tiedä, mitä siellä on tapahtunut, nelikymppinen mies kertaa kokemustaan Hymylle.

Outo sattuma tapahtui tänään päivällä.

-Ajelin siinä työmatkalla ja alkoi janottaa ja päätin ostaa limsapullon. Kaarsin erään kyläkaupan pihaan, eikä se mikään perinteinenkään ollut siinä mielessä, että olisi ollut jonkun asunnon yhteydessä. Ei siltä ainakaan näyttänyt. Kun tulin sisään liiketilaan, ketään ei näkynyt, ei asiakkaita eikä henkilökuntaa, mies toteaa Hymylle.

-Kun aikani olin kierrellyt kaupassa ja keräillyt yksin ostoksia, ihmettelin, että onko tässä nyt ihan kaikki kunnossa. Siinä meni varmasti viisi minuuttia. Tulin kassalle ja ryhdyin odottamaan. Odottelin varmasti toiset viisi minuuttia, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten aloin huhuilla. Lopulta minun oli jätettävä tavarat kassalle ja lähdettävä pois, kun kukaan ei tullut eikä vastannut.

Tunnelmaa mies kuvaa mystiseksi.

-Vasta jälkeenpäin ajattelen, että entäpä jos siellä olikin menossa vaikka ryöstö tai sairauskohtaus takahuoneessa. Mutta en minä nyt sitten uskaltanut lähteä minnekään henkilökunnan tiloihinkaan kävelemään. Kylmäkaappiin kyllä kurkistin, että jos siellä olisi henkilökuntaa. Ei ollut.

Hymy yritti soittaa kauppaan illalla viiden jälkeen, mutta ei onnistunut tavoittamaan ketään puhelimeen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kyläkauppa, asiakaspalvelu

Kommentit

Oma kommentti