Asiakas meni eka kertaa Subwayhin: ”Ei enää ikinä” – päivityksestä valtaisa nettihitti

Suomalaismiehen ensimmäinen vierailu Subwayssa naurattaa verkkokansaa.

Asiakas olisi halunnut tarjouksessa olleen ”päivän Subin”, mutta asioinnista tuli kuulemma melkoinen kysymysten viidakko. Puolikas, kokonainen, paahdettu vai ei, mitä vihanneksia, mikä kastike, pippuriako ja niin edelleen. Limsaakaan hän ei osannut paikasta ottaa.

Kyseessä oli kaiken lisäksi nuori ihminen. Kun ateria vihdoin oli valmis, puolet pakkauksen sisälmyksistä kaatui rinnuksille.

-Päätin, että vittu ihan sama, otin haukun, en pitänyt, heitin leivän roskiin ja kävelin kotiin. Ei enää ikinä subwayhyn. Vittu että on elämä vaikeeta, mies kiroaa julkeasti ääneen.

Päivitys on ilmeisesti osunut hermoon ja koskettanut monta kohtalotoveria, sillä avautumisella on järisyttävä suosio. Pelkästään tällä hetkellä päivitystä on tykätty yli 32 000 kertaa, jaettu yli 900 kertaa ja kommentoitukin yli 4 000 kertaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Subway, nettihitti, asiakaspalaute

Kommentit

Kannattais varmaan tarkistaa faktat. Tämä päivitys ei ole pojan omaa käsialaa, se nyt pitäis hoksaa heti lukemattomista syistä. Nopealla googlaamisella sama teksti löytyy Vauvafoorumilta vuodelta 2014 jaSuomi 24 keskustelusta 2013. Alkuperäinen kirjoittaja on käynyt Subilla siis vähintään 4 vuotta sitten. Pienellä sisälukutaidolla voi myös päätellä tekstin kokonaisuudesta, ettei ihan teini asialla.

Oma kommentti