Asiakas osti imurin: Nyt on kyllä ollut insinöörillä kännipäivä!

Vantaalaismies osti hiljattain hieman yli sata euroa maksavan Electroluxin 1GO -imurin. Kyseessä on akulla toimiva, ladattava ”varsi-imuri”, joka on kätevä ottaa käyttöön, koska siinä ei ole perinteistä letkua, säiliöosaa eikä myöskään johtoja.

Ostos osoittautui sudeksi.

-Soitin myös asiakaspalveluun, mutta he inttivät että kyllä se on suunniteltu pysymään pystyssä. Ja että ei siinä ole mitään telinettä tai telakkaa, asiakas murmattaa Hymylle.

Totuus on kuitenkin asiakkaan mukaan se, että ei itsestään seisova imuri ole mikään jylhä vapaudenpatsas.

-Siitä kun kissa kävelee ohi ja vähän hännällään tönäisee, niin kaatuu ryskyen. Tämä on ihan susi. Nyt on kyllä ollut insinöörillä kännipäivä tätä suunnitellessaan. Ei kannata ostaa, ihmiset, varokaa vaan tätä mallia, asiakas sanoo.

-Kyllähän se imuri pystyssä pysyy, kun taiten sen asettelee. Mutta ihan kevyt hipaisu riittää sen kaatamaan. Meillä on töissä tällainen toisenmerkkinen, ja siinä on lattiatelakka. Se pysyy siinä kiinni.

Imuri on kuulemma muutoin hyvä, mutta siinä on selkeä suunnitteluvirhe.

-Ohjelipussa näytti olevan kuva jostain kiinnittimestä seinään. Tällaista ei ainakaan ollut mukana. Sitten näin että se olisi lisävaruste. Joopa joo, olipahan ostos, asiakas manaa.

Kuvassa kyseinen imuri.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: imuri, Electrolux

Kommentit

Laita nojaamaan seinään sillai retrosti. Eihän luutakaan ilman tukea pysy pystyssä.

Hei! Haastateltu näki kommenttisi ja haluaa todeta: kojetta ei voi laittaa seinää vasten, koska sen suutinosassa on luonnollisesti pienet pyörät, ja imuri lähtee liukumaan niiden varassa.

Suurempi ihme on että ensimmäisen kerran näen yleensä mitään kommentteja täällä.

Oma kommentti