Auto pikapesuun huoltamolla – lue silloin tämä varoitus

Pikapesujen hinnat huoltamoilla ovat tätä nykyä melkoisia. Varsinkin pääkaupunkiseudulla ei ole ihme törmätä automaattipesuun, joka maksaa lähes 40 euroa. Kaksikymmentä euroa lisää, niin monista paikoista saa jo käsinpesun, johon kuuluu imurointi ja märkäpyyhintä sisältä.

Koska automaattipesut ovat hinnakkaita, niiltä voi odottaa laatua. Näin ei kuitenkaan aina ole. Hymyyn otti yhteyttä mies, joka tahtoi varoittaa varsinkin itikkaliuottimien yleistymisestä.

-Niitä markkinoidaan automaattipesun yhteydessä ja ne maksavat muutaman euron lisää. Varoitus: älä ota. Ei tee hevonpaskaa, mies tyrmää.

Hän itse oli ihmetellyt pirkanmaalaisella huoltoasemalla, ettei hyönteisliuotespraypulloja ollut edes myynnissä.

-Ei ollut kuulemma tilaa niille. Oli siirrytty automaattipesujen itikkaliuotinpalveluihin, joista piti maksaa muutama euro lisää. Menin ottamaan tällaisen. Ei tullut puhdasta, ei sitten millään, mies kiroaa.

-Jokaisen autoilijan niksi on edelleen se, että ostat sprayn, laitat sitä auton maskiin ennen pesua, käytät vähän sientä siinä vielä ja mahdollisesti toistat tämän homman. Sen jälkeen kun ajat pesuun, niin ei ole niitä itikoita. Itikkaliuotinpesuilla ei tee mitään!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: auto, automaattipesu, autopesu, hyönteiset, itikka, kesä

Kommentit

Oma kommentti