Autoilija raivostui: Nyt joku roti, olen lopen kyllästynyt!

Suomalaisautoilija on kirjoittanut avoimen kirjeen kyllästymisestään siihen, että saa sydän kurkussa ajella ja pelätä sitä milloin tömähtää. Nimittäin ihminen tuulilasiin.

Kirjoittajan mukaan pimeällä ilman heijastinta liikkuvat tummiin pukeutuneet eivät ymmärrä omaa tilaansa. He ylittävät tietäkin mistä sattuu ja ajavat itsensä kuolemanvaaraan.

Näin autoilija avautuu:

-Olen niin lopen kyllästynyt saamaan sydäreitä joka aamu, etenkin kun ei ole valoa antavaa lunta. Töihin ajaessani on yksi tie pari kilometriä pitkä (Helsingissä) ja vähän väliä on sille maalattu suojateitä molemmin puolin liikenteenjakajaa, mutta ei, ehei, ne eivät ole selvästi itsetuhoisten ihmisten mieleen ja niitähän ihmisiä näköjään juuri tällä alueella riittää. Joka ikinen aamu joku tummiin pukeutunut, ehkä jopa useampikin ihmisriepu haluaa ylittää tien jostain aivan random-kohdasta ja vaikka silmä kovana vahtaan sekä muuta liikennettä että näitä ninjoja, niin joka aamu sieltä joku meinaa tulla auton eteen. Ilman heijastinta, totta kai.

-Miksi, voi miksi ette a) käytä sitä heijastinta b) noudata liikennesääntöjä ja ylitä näitä autoteitä siitä kohtaa, jossa se suojatie on c) rakasta elämää sen verran, että ette halua jäädä typeryytenne takia auton alle d) omista edes hitusta itsesuojeluvaistoa e) kunnioita autoilijoita, jotka ihan oikeasti säikähtävät teitä? Nyt joku roti tähän!!!

Avautuminen tapahtui Vauva-keskustelupalstalla.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: liikenne, heijastin

Kommentit

Oma kommentti