Autoilija yllättyi saatuaan sähköpostiinsa videoklipin porilaisesta huoltamosta

Vantaalaismies käytti autoaan Rinta-Joupin BMW-puolen autohuollossa Porissa tällä viikolla. Huolto sujui hyvin, mutta seuraavana aamuna sähköpostilaatikossa odotti erikoinen yllätys.

Asiakas oli saanut sähköpostiinsa huoltomiehen kuvaaman videon auton tarkastuksesta. Kyseessä oli isompi huolto, johon kuului auton nostaminen pukille ja silmämääräinen tarkastaminen huoltomiehen toimesta.

-Olipa hauska keksintö, ja yllätyin positiivisesti tällaisesta innovaatiosta, asiakas toteaa Hymylle.

-Kehitys kehittyy. Videolla huoltomies kävi autoani läpi rengas renkaalta tarkistaen myös iskunvaimentimet ja muut. Ikään kuin itse olisin ollut siellä huoltotilanteessa, eli huoltomies jutteli videolla minulle siitä mitä hän näki ja tarkasti. Lopuksi video zoomattiin pukilla olevaan autooni ja huoltomies kiitti käynnistä, asiakas kertoo.

Palvelukonsepti, jossa autohuolto videoidaan, ei liene vielä kovinkaan yleistä. Asiakkaan Facebookissa jakama päivitys sai ansaittua kiitosta ja kyselyjä, missä tällaista palvelua oikein oli saatavilla.

-Lisää vain tällaista, niin ei tarvitse kenenkään nassuttaa valohoidosta, asiakas naurahtaa.

Mitään videokuvaajia huoltomiehistä ei liene tarkoitus tehdä. Kyseessä oli auton kuntotarkastus ja videolla nähtiin siis puolitoistaminuuttinen ote siitä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: autohuolto, video, Rinta-Jouppi

Kommentit

Oma kommentti