Auts! Viivi Pumpanen ja Susanna Sievinen tylyttävät toisiaan Egorazzi-videolla!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tänä vuonna tanssivan Miss Suomi Viivi Pumpasen ja Egorazzi-lehden päätoimittaja Susanna Sievisen henkilökemiat eivät ole kohdanneet parin viime vuoden aikana juurikaan. Mitä tapahtui, kun Sievinen meni haastattelemaan Pumpasta suoran tv-ohjelman kulisseihin?

Se nähdään Egorazzin julkaisemalla videoklipillä.

Sievinen tenttaa videolla, onko Pumpanen todella tehnyt Biisonimafia-tv-sarjassa nähdyt stuntit itse, kuten väitetään. Pumpanen ärsyyntyy Sievisen kysymyksistä silminnähden.

Sievisen johtama Egorazzi arvosteli Pumpasta rajusti tämän missivuonna. Egorazzi kirjoitti muun muassa, että Pumpanen ei kertonut koko totuutta pituudestaan tai käytti pituusmittauksissa geelipohjallisia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Viivi Pumpanen, Tanssii tähtien kanssa

Kommentit

AI VIIVIKÖ VALEHTELEE!? Onko kaameampaa ihmistä olemassa kuin tuo ämmä jota ei edes ihmiseksi voi sanoa! Vähemmästäkin jo menee hermot. Viivi oli erittäin asiallinen. Niinkuin näätte niin Matinkin mielestä noi ton jutut oli aivan naurettavia. Sievinen taitaa itse olla vähän kateellinen ja vanha ruma akka. 🙂

Toi Susanna on kyllä niiiin säälittävä, koko Egorazzihan on näköjään Susannaa nuorempien ja kauniimpien mollaussivusto (Viivi, Pia…), vastaavasti puolestaan hehkutetaan joitain yli-ikäisiä ”kaunottaria”. Reality check, Sieviskä? 🙂

Noloa susannalta.. katkeruus ja rypyt paistaa niin näkyvästi läpi, että ohhhoijaa..

susanna 42v pikuisen sitten hermostui.. suuri idiootto koko ihminen, mut viivi käyttöyty edukseen.

Viivi oli asiallinen, Susanna ei. Otsikoitu hyvin ainakin ton Sievisen lehdessä, tais itellä mennä hermo.

Susannan toimittama nettiblogi Egorazzi ei ole millään tavalla lehdistöksi laskettava media. Susannalla on paljon henkilökohtaista Viiviä vastaan vuosien takaa ja on jo itessään ihme, että Viivi antaa haastiksen Sussulle. Todella ala-arvoista käytöstä Susannalta, tosin kukaan mitään muuta osannut odottaakaan…

Susanna oli paikalla lehdistön edustajana, eikä haastattelussa ole tosiaan mitään henkilökohtaista, kuten S mainitsikin. Toimittajat kysyvät kysymyksiä ja haastateltava vastaa. Simple. Sussulle oma telkkuohjelma, jossa voi kaivaa totuudet esiin julkuista. Oikealla tiellä olet, Susanna!

Onkohan Susanna Sievinen itse tehnyt sitä stunttia jossa kännissä heilui ja mesosi. Onneksi Jani vaihtoi näinkin pian parempaan. Nuo Pullaposki-Viivin stuntithan on tarkoitettu vitsiksi. Eikö Suski sitä tajunnut??!!

Näin käy, kun katkera munahaukka kohtaa kauniin naisen.

Susanna Sievinen ei ole sit mistään päin kaunis!! ex ukkonsa varjolla se julkisuudes on pyörinyt!! eikä toi Viivikään mikään kummosempi ole!!

Sievinen on kade Viiville ..heheeh..mikä ihmeen toimittaja se Sievinen luulee olevansa.

Ihan oikein Sievinen kovistelee. Viivihän valehtelee päin näköä. Ja sen epärehellisyydestä toi koko juttu on alkanu.

minusta susanna on aika hyvä tuossa, oikein osaa oikeista kohdista ärsyttää, miksi susanna ei ryhdy enemmän haastattelemaan ja pistä tiukille näitä pölvästejä, ja ei tosiaan ole viivi mitään stuntteja itse tehnyt.

Aika vittumaisena naurettavaa aikuiselta kateelliselta akalta (SUSANNALTA)

siis sanoi kai kullaksi, ei kulliksi? ilmeisesti sitten haastattelun yhteydessä, koska tossa videolla taitaa sanoa kuule. aikamoista tivaamista!

Tuolla sanotaan että ”kullitteli” toimittajaa. Eipäs, vaan kaksi kertaa sanoi ”kuule”.

Aikamoista vääristelyä…

Oma kommentti