Avioero vei laulaja Eija Kantolan luostariin

30-vuotista taiteilijajuhlaa paraikaa viettävä ja konserttikiertueella esiintyvä Eija Kantola kertoo elämänsä syvistä vesistä painetussa Hymyssä ja näköislehdessämme. Mennyt aika on tuonut luonnollisesti iloa, mutta myös pettymyksiä.

Eija on eronnut kahdesti pitkästä parisuhteesta, mutta niistä hetkistä hän ei ole halunnut julkisuudessa avautua.

– En ole koskaan lähtenyt kommentoimaan henkilökohtaisia asioitani negatiivisesti, Eija toteaa.

Ero säveltäjä-tuottaja-miehestä Mika Toivasesta otti koville, mutta siitäkin Eija selvisi. Olisikohan ollut noihin aikoihin, kun hän piipahti luostarissakin asiaa miettimässä.

– En muista saaneeni siitä mitään erityistä apua tilanteeseen. Eihän mikään ero tule hetkessä, vaan kyllä sitä joutuu miettimään pitkään. Mikan kanssa teimme kuitenkin musiikillista yhteistyötä eron jälkeenkin, hän huomauttaa.

Vaikeilla hetkillä hän on saanut voimaa yleisöltä ja oman bändinsä jäseniltä. Kun astuu yleisön eteen, ei oma suru tai raskas mieli saa haitata viihtymään tullutta yleisöä.

– Esiintymiset ovat olleet minulle valtava voimavara raskaiden aikojen keskellä. Laulaessa surut ja murheet tuntuvat haihtuvan. On hienoa nähdä yleisön viihtyvän, Eija hymyilee.

Hän on kiitollinen siitä, että matkan varrelle on tullut vain harvoin pettymyksiä ihmisiin. Yhtä hän ei kuitenkaan unohda. Eijan pitkäaikainen yhteistyökumppani, ystäväksikin tullut ohjelmatoimiston edustaja osoittautui toimissaan epärehelliseksi. Eija tuli taloudellisesti petetyksi, mikä tuntui luonnollisesti pahalta.

– Lopetin heti yhteistyön. En ole itse numeroiden pyörittäjä, joten käytän ulkopuolista apua liiketoimissani. Se on minulle suuri helpotus. Minä haluan vain laulaa.

Lue koko juttu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Reija Kokkola
Avainsanat: Eija Kantola

Kommentit

Oma kommentti