Avioeroa hakenut Satu Taiveaho paljasti jymy-yllätyksen!

Poliitikko Satu Taiveaho kertoi heinäkuussa eroavansa aviopuolisonsa Ville Virtasen kanssa. Pariskunta oli jättänyt yhdessä  avioerohakemuksen Kouvolan käräjäoikeuteen jo kesäkuussa. Ilmoitus oli sangen yllättävä, sillä Taiveahon ja Virtasen häistä oli kulunut tuolloin alle vuosi aikaa.

Tiistaina Taiveaho teki kuitenkin vielä yllättävämmän julkaisun Facebookiin. Hän oli nimittäin kaikesta huolimatta juhlistamassa ensimmäistä hääpäivää aviomiehensä kanssa. Pariskunta oli käynyt syömässä ravintolassa ja katsomassa tuoreen Luokkakokous-elokuvan.

– Vuosi sitten oli tällainen ihana päivä, kun purjehdittiin Villen kanssa avioliiton satamaan. Myrskyjä on ollut ja vastatuultakin, kuten purjehduksilla yleensäkin, mutta paljon enemmän hyvää ja yhdistävää. Ruoria on käännetty, yhteistä suuntaa on haettu ja haetaan, Taiveaho kirjoittaa sangen selventävästi pariskunnan tilanteesta.

Purjehdusteema sopii kaksikolle erityisen hyvin, sillä heidän häitään juhlittiin purjelaivalla Haminan saaristossa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: avioero, häät, palasivat yhteen, Satu Taiveaho, Ville Virtanen

Kommentit

Tämä rouva se on varsinainen .. Ei tiedä vielä tuossa iässä mitä haluaa ,vaan mennä koheltaa … Uskomatonta kihlausten ja suhteiden sekamelskaa ja kaikki ilmoitetaan mediaan ,tottakai. Naimisissakin oltu useaan otteeseen ja keretään vielä olemaan vaikka kuinka paljon.. Pitänee olla hyvillään ,ettei tämä enää eduskunnassa ole päättämässä asioistamme, kun ei osaa omiaankaan järkeillä..

Oma kommentti