Avioituvat Renny Harlin, 62, ja Johanna, 27, Hymylle: ”Ikäero ei rajoita meitä”

Syksyllä avioituvat Renny ja Johanna Harlin haaveilevat yhteisestä perheestä.

– Se on suurin unelmamme ja tavoitteemme, toteaa tuleva morsian Hymyn toimittajalle Juhamatti Niemiselle. Juttu on luettavissa kokonaisuudessaan Hymyn painetusta lehdestä tai näköislehdestä.

– Rennyn tapaaminen on ollut suuri asia. Hänen kauttaan on tapahtunut niin paljon. Kaikkein tärkeintä on se, että olen löytänyt rakkauteni, Johanna iloitsee.

Rakkaus syttyi viime kesän leffakuvauksissa. Kihloja vaihdettiin helmikuussa ystävänpäivänä, ja jo nyt kaksikko suunnittelee häitään, joita tanssitaan syksyllä.

– Tämä on rakkauden kesä. Tänä kesänä kaikki on mahdollista ja juhlitaan suhdettamme. Juhlitaan elokuvia, elämää, kesämökkiä, Suomen kesää ja kaikkea mitä kesään kuuluu.

Kyyhkyläisten kesämökki sijaitsee Haminan edustalla Tammiossa, mutta häitä pari viettää Ranskan Rivieralla St. Tropezissa. Luvassa on noin sadan hengen luksushäät, joita varten pari on palkannut hääsuunnittelijan.

Parilla on ikäeroa 35 vuotta, mutta Renny ei näe sen olevan esteenä perhehaaveille.

– Olen niin hyväkuntoinen kaveri. Pystyn tekemään ihan mitä tahansa ja Johanna on niin kypsä ikäisekseen. Ei ole mitään, mitä emme voisi tehdä yhdessä, Renny kuittaa.

Samoilla linjoilla on Johanna.

– Olemme luonteeltamme niin samanhenkisiä. Se on tärkeintä.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:MTV
Avainsanat: häät, Johanna Harlin, Renny Harlin

Kommentit

Renny on kyllä kannuksensa ansainnut ja rahansa ,mutta viisaat ne hyvinkin viisaiksi havaitut sanovat, että äkki lämmin tietää äkki kylmää.. Tätä suurta ja kaikki nielevää rakkautta on hehkutettu ylenpalttisesti joka mediassa. Ihan liikaa ja alkaa jopa haiskahtaa morsmaikun mainostamiselle,.. Eikös hän ole joku fitnes/kehonrakentaja tai joku semmoinen… Uskokaa vaan ,että ei niin kauaa tarvitse kuulostella ,kun alkaa kylmät tuulet puhallella..

Oma kommentti