Aviopari tarjosi Tukiaiselle 15 000 euroa yöstä – näin Johanna vastasi

Johanna Tukiainen kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään, että ”eräs hyvin rikas aviopari” Euroopasta on tarjonnut hänelle 15 000 euroa yhdestä yöstä heidän kanssaan.

Tukiainen sanoo kieltäytyneensä.

-Vaikka he ovat ehdottaneet sitä jo kuukausia ja tiedän että kyseessä on todellinen asia ja he ovat vakavissaan.

Johanna kertoo, että hänet on ”ostettu Jeesuksen kalliilla verellä”.

-Ehkä jossain vaiheessa saan omaelämäkertakirjani kautta takaisin kaikkea sitä kärsimystä ja epäoikeudenmukaisuutta mitä olen vuosikausia kestänyt, mutta en ole ostettavissa. 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu

Kommentit

Johanna valitettavasti pilaa uskovien maineen ja antaa väärän kuvan millainen uskova on. Toivottavasti Johanna parannat tapasi, etkä ole julkisuuden kipeä ja materiaalin ja hienojen puitteitten perään

Tuksu valehtelee, mutta varsinainen ihme on se että joku levittelee noita sen satuja. Vai uskooko media sitä?

ei ota vastaan 15000 tonniayhdestä yöstä mutta laittelee jakoon kuvia piirakastaan kenkäparin toivossa. Tosi uskottava juttu, että on tarjottu rahaa, ha haa

Ehkä niissä Tuksun uskispiireissä on vietäviä, joihin nämä Tuksun manipuloinnit uppoaa. Ei tarvitse kuin laskea yhteen 1+1, niin arvaa tasan tarkkaan nämä Tuksun kuviot.

Mitähän silloin tapahtuu, kun Tukiaisen harhat lyö kunnolla yli, sillä nuo jutut yliampuu kerta kerralta enemmän ja vieläkin enemmän. Toivottavasti kukaan sivullinen ei joudu maalitauluksi….

”En ole ostettavissa” noh mitenkäs se oli se erään paikan esittely kenkiä vastaan??

Tuohon nyt ei usko erkkikään, kunhan yrittää selittää, ettei ole ”ostettavissa”, vaikka juuri kertoi myyvänsä pi**ukuvia kengistä 😀 ja jos joku vahingoissa erehtyisi näiden valheellisten ja vääristeltyjen kuvien perusteella niin tekemäänkin, niin perääntyisi kyllä äkkiä, kun matamin livenä näkisi, niin kaukana kuvat on todellisuudesta. Eikö se muuten ole valehtelemista, kun esittää olevansa ihan jotain muuta kuin on?

FB- sivullaan Tuksu sanoo, että hänen sieluaan ei voi ostaa 15tonillaa
Yllättävää kyllä, p***un kuviaan myy muutaman satasen kengistä. Siinä on arvot kohdallaan

Miksi pitää aina valehdella? Johanna nyt möisi vaikka oman äitinsä pienemmästäkin summasta

No ei varmasti ole kukaan tarjonnut yhtään mitään, eikä tule tarjoamaankaan.

Oma kommentti