Kuva Kai Merilä

Avoin tilitys Amin Asikaisen uudelta rakastetulta: Huostaanotettu lapsi!

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen elämänkumppani Nadia Ammouri on avautunut blogissaan taustoistaan. Hän kertoo, ettei olisi nuorena kuvitellut ottavansa miestä, jolla on lapsia entuudestaan.

-Enkä koskaan tekisi lapsia olosuhteisiin, missä en kokisi itse voivani huolehtia heistä. Kaikki juurtuu ihan sieltä mihin itse synnyin, missä kasvoin ja vartuin, hän selvittää.

Nadia oli huostaanotettu lapsi. Hän ei voisi kyllin olla kiittämättä sijaisperhettään – ja tekeekin sen blogissaan kuvan kera.

-Ei se, että olen huostaanotettu, vaan se miten minua on rakastettu ja miten minut on kasvatettu, määrittää sen mitä olen tänä päivänä, Nadia kirjoittaa viisaasti.

-Eikä mieheni lapsia voi olla rakastamatta. He kaikki ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan. Vaikka mitä mieltä olen heidän oikeasta äidistään, en anna sen koskaan näkyä tapana kohdella poikia tai tuo pojille sitä julki. Vaikka minua kohtaan toimittaisiin kuinka epäoikeudenmukaisesti ja minut leimataan lähtökohtieni takia. Kertoo se enempi leimaajasta itsestään kuin leimatusta. Teen kaikkeni lapsien hyvinvoinnin eteen, Nadia päättää.

Lue loput blogista

Painetussa Hymyssä on pariskunnan ensimmäinen yhteishaastattelu!

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Hymyn arkisto, Kai Merilä
Avainsanat: Amin Asikainen, vanhemmuus, Nadia Ammouri, sijaiseperhe

Kommentit

Oma kommentti