Axl Smith arvosteli Juha Perälää mauttomasta ”pikkutyttöläpästä” – näin kävi!

Hymy kertoi aikaisin tänä aamuna kahden juontajan välille syntyneestä tylytysepisodista. Asiassa on kyse juontaja Axl Smithin heräämisestä arvelluttavaksi katsomaansa kollegansa Juha Perälän some-päivitykseen.

Perälä kirjoitti aiemmin tarjoavansa majapaikan tytöille, jotka saapuvat Weekend-festareille. Korvaus olisi Perälän mukaan hyvin pieni.

Lue koko juttu tästä.

Smith ei pitänyt Perälän ulostuloa viisaana, sillä hänen mukaansa festarin kävijöistä 70 prosenttia on alaikäisiä, eli siis pikkutyttöjä.

Nyt keskustelu on jatkunut Smithin Facebook-sivuilla. Smith on joutunut useampaan otteeseen perustelemaan, miksi kirjoitti viestinsä, sillä suuri osa keskustelijoista näyttää pitävän Perälän juttuja vain alatyylisenä huumorina, joka on hänen tavaramerkkinsä. Smithiä taas syytetään huomion kalastelusta.

Smith kertoo ymmärtävänsä huumoria, mutta ei ”paskaa” sellaista. Hän näkee tarpeelliseksi puhua ääneen, vaikka joutuisikin kiusaamisen kohteeksi. Smith saa myös tukea monilta naisilta kannanotoilleen.

-Just tällaisen Perälän asenteen vuoksi Suomessa saa pienemmän tuomion naisen raiskaamisesta kuin joutsenen taposta, kuuluu yksi kärkevimmistä kommenteista.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Axl Smith, Juha Perälä, juontaja, Weekend Festival

Kommentit

Oma kommentti