BB-Aki lataa: Marianne, ulos talosta!

AkiHymyn Big Brother -bloggaaja Aki Abiodun on jälleen silmä kovana seurannut BB-talon tapahtumia. Nyt on tullut mitta täyteen teini-Mariannen suhteen.

-Ulos talosta vain, Aki lataa ja antaa sympatiapisteitä Terolle – jälleen kerran.

Ilon aiheitakin Akilla on: Andreas, selkäänpuukottajien mestari, sai fudut takapuoleen.

Lue tuolta Akin ajatuksia:

https://hymy.fi/blogit/akin-bblogi/blogi/marianne-kotiin-kasvamaan

Teksti: Hymy
Avainsanat: Aki Abiodun, Andreas, BB, Big Brother, Marianne, Tero

Kommentit

Tervehdys kaikille! Toisinaan minut saa valtaan epätoivo siitä, onko ihmisten kesken enää olemassa hyvää tahtoa.Sen tilan ovat vallanneet kateus, pahansuopaisuus ja halu vahingoittaa lähimmäistä. Ei anneta anteeksi, jos joku eksynyt pääsee takaisin oikealle tielle. Kyllä te jaksattekin! Jos käyttäisitte senkin aikanne johonkin rakentavampaan, niin elämällänne olisi jokin merkitys. Joskus vain oma suuri onnettomuus kuten pitkä sairasvuode saa ihmisen tutkimaan elettyä elämäänsä. Suuri on tuska sellaiselle, joka ei onnistu löytämään siitä mitään hyvää… Iloista joulun odotusta, perinteellistä Tunnelmallista Joulujuhlaa ja Lähimmäisenrakasta vuotta 2009 kaikille tämän lukeville -toivoo asta

Ottakaa malka pois ensiksi omasta silmästä! ”Totisesti minä sanon teille…”, lukekaa ja pysahtykää ajattelemaan. Suomi taitaa olla ainoa ns sivistysmaa (näinhän sitä aina koulussa tuputettiin), jossa saa loukata toista ihmistä aivan vastuuttomasti. Useimmiten on niin, että juuri he, joilla on jotakin piilolettavaa, ovat kaikkein kiivaimpia syyttämään; sillä tavalla he tietoisesti tai alitajuisesti siirtävät huomiota pois itsestään ja rakentavat samalla omaa puolustusmuuria. Tulkaa ihmeessä ainakin käymään ihmisten ilmoilla ja pitäkää silmät auki – ja suu kiinni!

Miks tollanen rikollisella taustalla päästetään tekeen juttuja?

Miks tollanen rikollisella taustalla päästetään tekeen juttuja?

älä itke vanhoja, marianne on syvältä. niin sinäkin.

Oma kommentti