BB-Andreas erikoishaastattelussa: ”Menemme naimisiin!”

BB-AndreasBB:stä seitsemäntenä poistettu Andreas Grönblom, klassinen kysymys, miltä nyt tuntuu?
-Nyt on jo parempi olo. Se, että pääsin käymään kotona, oli ihanaa ja helpottavaa.

Mikä on ollut yllättävintä ulkomaailmaan palatessa?
-Huomata, miten olen talossa käyttäytynyt. Katsoin maanantaina muutamia videopätkiä ja korvaan särähti pahasti, kuinka ulkomaailma on nähnyt tekemiseni. Lähdin hakemaan uusia luonteenpiirteitä ja tunne-elämyksiä, ja niitä kyllä sain!

Mitä tuumit Mariannen ja Cheryllin ajatuksista, hehän kokivat sinut kovana auktoriteettina?
-Tuli paha olo, kun he kertoivat siitä. Aloin ymmärtää Cherylliä paljon paremmin. Pyysin häneltä anteeksi, koska tajusin, että olen satuttanut häntä paljon. Myönnän sen, että ruokimme toisiamme Mantan, Nikon ja Mian kanssa. Kaikkien meidän tunnetilat ja ajatukset vaikuttivat toisiinsa.

Tunnetko olleesi talon suurin kiusaaja?
-En talossa ollessani, nyt ehkä. Täytyy katsoa peiliin. Kiusaamista on kuitenkin myös hiljainen kiusaaminen, se, ettei kukaan puuttunut asiaan. Ainoastaan me, jotka olemme talossa, voimme tietää totuuden. On ollut onni, että olen saanut ulkomaailmassa purkaa ajatuksia psykologille. Minulle oli uutta se, että olin niin kärkkäästi keskusteluissa mukana ja toin omia mielipiteitäni esiin.

Minkälaisesta perheestä olet kotoisin?
-Minulla on maailman mahtavimmat isä, äiti ja kaksi isosiskoa. Olen syntynyt Naantalissa, mutta kasvanut Turussa. Minua on pidetty kuin kukkaa kämmenellä pienestä pitäen, olen saanut rakkautta niin paljon kuin lapsi vain tarvitsee.

Millainen nuoruus sinulla oli?
-Sain hyvät eväät ja minulla on aina ollut vahva itseänäistymisen tahto. Lähdin maailmalle aikaisin kokeilemaan siipiäni. Olen toteuttanut haaveitani. Olen ollut ambulanssissa, laivalla ja ravintolassa töissä. Hankin myös lentolupakirjan.

Milloin sait sen?
-Aloitin 15-vuotiaana lentämisen purjelentokoneella ja 16-vuotiaana sain lentolupakirjan. Lentäminen on maailman hienoin kokemus. Harrastus tyssäsi kuitenkin sydänvikaan. Minut leikattiin puolitoista vuotta sitten, enkä ole uusinut vielä lääkärintodistusta. Olen kuitenkin nyt kunnossa.

”Säälin vanhuksia”

Miten sydänvikasi todettiin?
-Se oli synnynnäinen. Vika todettiin armeijassa, kun olin kansainvälisessä kriisinhallintakoulutuksessa. Suunnitelmissa oli jäädä palkkasotilaaksi ja lähteä ulkomaille rauhanturvaajaksi. Rankassa koulutuksessa sain kuitenkin sydänkohtauksen ja minut leikattiin.

Entä miten ambulanssityöskentelysi alkoi?
-Aloitin sairaanhoitajaopinnot vuonna 2003, mutta en koskaan valmistunut. Opintoni venähtivät ja jäivät loppusuoralla kesken. Kiinnostus ambulanssityöhön oli suuri, niinpä aloitin palkattomana työskentelyn eräällä yksityisellä ambulanssifirmalla. Vähitellen, opintojen edetessä, pääsin ”oikeisiin” töihin.

Mikä on pahinta, mitä näit sairaanhoitajana työskennellessäsi?
-En ajattele, mikä on ollut kauheinta. Se oli työtä, johon piti osata asennoitua. Jos jotain pitää sanoa, niin raastavinta oli nähdä vanhusten yksinäisyys. Usealla ei ole muuta kuin turvapuhelin ja pari kertaa vuodessa soittava puhelinmyyjä.

Mitä teet ensimmäisenä, kun pääset kotiin?
-Nautin Millan kanssa olosta. Menemme kauppaan, ostelemme herkkuja ja löhöilemme sohvalla.

Oletko saanut loukkaavaa palautetta osaksesi?
-En henkilökohtaisesti. Olen vielä niin ihmispelokas, etten uskalla katsoa ihmisiä silmiin. Kävin maanantaina ostamassa tupakkaa, enkä pystynyt katsomaan muualle kuin jalkoihini.

Miksi et uskalla katsoa silmiin?
-Minulla on itseni kanssa tällä hetkellä todella paha olla. Talossa esille tulleet luonteenpiirteet olivat niin järkyttäviä, etten osaa ajatella itsestäni paljoakaan hyvää. Ehkä kohu ympärilläni laantuu, kun seuraava asukas häädetään talosta.

Onko ikävä taloon?
-Ei, mikä on helpotus. Podin kovaa koti-ikävää, kun en päässyt seuraamaan raskauden kehitystä ja tukemaan Millaa. Ehkä jossain vaiheessa ikävä kuitenkin iskee. Sunnuntaina tuntui pahalta, kun Vappu veti maton alta puhumalla huonosta yhteishengestä. Viime viikolla me kaikki rakastimme kaikkia!

Onko tekemisiäsi vääristelty talossa?
-Esimerkiksi sitä, että olisin ihastunut Johaniin. Juttelimme monta tuntia kaikkien kanssa käsitteestä mancrush. Siinä on kyse, siitä, että miehet eivät voi näyttää tunteita samalla tavalla kuin naiset. Esimerkiksi, jos nainen näkee toisessa naisessa ihastuttavan persoonan, voi hän mennä sanomaan sen suoraan toiselle. Mies ei voi käyttäytyä näin, vaan se tulkitaan heti seksuaaliseksi.

Eli et ollut ihastunut Johaniin?
-En ollut ihastunut kehenkään seksuaalisesti. Pelkäsin kuitetenkin taloon mennessäni, että semmoista saattaisi tapahtua. Yksi taloon lähtemiseni syistä oli testata suhteeni toimivuutta Millaan.

”Tajusin bi-seksuaalisuuteni neljän vanhana”

Olet bi-seksuaali. Milloin huomasit suuntautumisesi?
-Olin noin neljävuotias, kun tiedostin asian. Olen kuitenkin 90-prosentttisesti kiinnostunut naisista, ajattelen miestä seksuaalisesti korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. En koe vastenmielisenä harrastaa miehen kanssa seksiä, mutten voisi rakastua mieheen. Seksuaalista suhtautumistani miehiin on vahvasti liioiteltu.

Kuinka paljon sinulla on ollut miessuhteita?
-Ei paljon, ja ne painottuvat melkein kaikki nuoruuteen.

Voisitko kuvitella jatkavasi miehen kanssa, jos suhteesi Millaan loppuisi?
-En ole miettinyt asiaa. Jos kuitenkin olisin sinkku ja miehestä kiihottunut, en näe mitään estettä sille, ettenkö voisi mennä sänkyyn.

Onko pettäminen yhtä paha asia silloin, kun petät puolisoasi miehen etkä naisen kanssa?
-Kyllä. Olen pettänyt erästä tyttöystävääni miehen kanssa, kun olin humalassa. Se oli järkyttävä kokemus henkisesti ja olen siitä ottanut opikseni. Olen nykyään totaalikieltäytyjä – vankka mielipiteeni on, että pettäminen on pettämistä aina. Millaa en ole pettänyt.

Mikä ulkomaailman uutinen on järkyttänyt eniten talosta poistuttuasi?
-Kaikkea tapahtunutta on todella vaikea käsittää. Kaikki tuntuu absurdilta, ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hullu yhteensattuma on, että sinä päivänä kun koulusurmaaja iski, pidimme hiljaisen hetken viime vuonna tapahtuneiden Jokelan surmien takia.

Tapahtuiko talossa muuta vastaavaa – kummallisia yhteensattumia ulkomaailman kanssa?
-Esimerkiksi sinä päivänä, kun Milla oli soittanut tuotannolle, että on raskaana, olin jutellut talossa paljon siitä, minkä nimen tahtoisin lapselleni.

Mitä pelkäät eniten maailmassa?
-Sitä, että perheelleni tai läheisilleni tapahtuisi pahaa. Kaikkein eniten toivon, että lapsemme syntyisi onnellisten tähtien alla, ja että hän saisi hyvän elämän.

Aiotteko ottaa selville lapsen sukupuolen ennen syntymää?
-Kyllä minä ainakin haluan.

Mikä on noloin tapasi?
-Sen jälkeen kun nenäkarvani ajeltiin talossa, aloin kaivella nenääni jatkuvasti. Voin kertoa avoimesti asioistani, piereskellä ja kaivaa nenää.

Jäikö mikään taloon tuomasi tavara käyttämättä?
-Ei. Kaipasin jatkuvasti kahta pehmoleluani, jotka ovat kuin perheenjäseniä.

Miltä tulevaisuus näyttää?
-Keskityn täysin perheeseeni. Elämänarvot ovat muuttuneet lapsiuutisen jälkeen. Ennen työ oli ykkössijalla, nyt Milla ja lapsi. Menemme naimisiin 2010. Olen viihtynyt laivatyössä äärettömän hyvin, täytyy katsoa jatkuuko se. En tiedä mitä laivayhtiö ajattelee minusta tällä hetkellä, olenko edes tervetullut vanhaan työhöni takaisin. Olen virkavapaalla tammikuuhun asti.

Miten isyys ja risteilyisännän työ käyvät yhteen?
-Työvuoroni laivalla ovat tyyliin kymmenen päivää laivalla, kymmenen päivää kotona. Siitä olisi perheelle etua, että saisin olla pikkuihmisen kanssa ja ihmetellä kehitystä yötä päivää. Arkityössä hänelle olisi aikaa vain iltaisin. Viihdyn laivalla hyvin, olen tyytyväinen palkkaani ja saan tehdä viihdettä suurella sydämellä.

Kiinnostaako julkisuuden tuomat mahdollisuudet?
-Ehdottomasti. Radio- ja televisiotyö kiinnostaa eniten. Juontohommat, talkshow-isännöinti tai näyttelijäntyö.

Oletko ollut yhteydessä jo pudonneisiin asukkaisiin?
-On tuntunut jännältä puhua heidän kanssaan ulkomaailmassa.

Leikitte talossa ”en ole koskaan” -leikkiä. Kerro omasta elämästäsi kolme asiaa aloittaen samalla tavalla.
-En ole koskaan saanut sukupuolitautia. En ole koskaan hypännyt benji-hyppyä. En ole koskaan käyttäytynyt baarissa niin huonosti, että olisi tullut todella pahaa morkkista.

Mitä talo opetti sinulle?
-Sen, että tunteet voi näyttää avoimesti. Jos itketti, niin itketti. Ennen taloa elämässäni oli paljon tilanteita, joissa herkistyin, mutta itku jäi piiloon. Itkin vain yksin elokuvia tuijottaessa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Andreas, BB, Big Brother

Kommentit

Olit miehistä se suosikki jota olisin toivonut, että voittaa BB:n tänävuonna mut aina ei voi voittaa.
Älkää viittikö laskea ja spekuloida asioita vaikkapa kun 17v on hoitaja.
Hoitaja se on lähihoitajakin jne. 😉
Paljon voimaa sulle Andreas jatkossa ja älä tuijottele varpaita aina vaikka olo saattaa ollakin sen mukainen. =)

Kiva nähdä miten lontoo alkaa taipua asukeilla kun kohta tulee ”ulkomailta” asukki!

Kyllä miehellä tarinaa ja mielikuvitusta riittää. Pitäis löytyä rutkasti lisää ikää, jos kaiken sen on ehtinyt tekemään, mitä väittää. Risteilyisäntänäkin vain toukokuun alusta, siiTäkin suurimman osan ajasta sairauslomalla ja vapaalla ennen BB-TALOON menoa. Että tällästä JEP JEP

Haastattelua on korjattu.

Kysymyksessä oli siis toimittajan tekemä virhe.

Kiitos selvennyksestä.

”Aloitin sairaanhoitajan opinnot vuonna 2003”. Opetelkaa lukemaan.

eipä se kauas kerennyt kun oli pakko änkeä juorupalstojen viihteeksi. Ällöttävä patologinen valehtelija ja kaiken muun mauttoman lisäksi koulukiusaaja. Ei pitäs antaa yhtään julkista tilaa noin turhalle jätkälle.

valheet ne ei lopu, vaikka lyhyet jäljet niillä onkin. ei kai sitä voi kuin sääliä kuin paljon pitää valehdella tai uskoa et muut ei huomaa niitä valheita..olet varmasti viihdyttäjä mutta koko kansan rakastamaa susta ei saa millään, koko totuus ei viehätä. olis ollu parempi salata se..mut jos uskoo itsekin juttunsa ni mites sitten.

Jospa Hymyn toimittaja on sotkenut.

Ade on mukamas 17-vuotiaana valmistunut hoitsuksi? Eikös niillä pidä olla pohjalla lukio- tai amistason koulutus? Lähihoitajatutkintohan on eri asia kuin hoitsututkinto.

Aika paljon on kaveri ehtinyt elämässään tekemään: lentolupakirja, kriisinhallintajoukot, sydänkohtaus jne… Pistää vähän epäilyttämään, vaikka Adesta diggasinkin.

BB-asukasesittelyn mukaan Andreas on 22-vuotias.

Hän valmistui sairaanhoitajaksi vuonna 2003.

Hän siis valmistui sairaanhoitajaksi 17-vuotiaana.

Mitä ihmettä?

Asukasesittelyssä sanotaan, että sairaanhoitajaopinnot ovat jääneet loppuvaiheessa kesken.

Nyt kuitenkin väittää, että on valmistunut sairaanhoitajaksi.

Varhaiskypsä tyyppi. Tajusi jo neljävuotiaana olevansa bi. Taitaa kyllä olla vieläkin 4-vuotiaan tasolla, kun tulee niin älytöntä tekstiä.

Miten tuo vielä jatkaa valehteluaan? BB-esittelyssä lukee sairaanhoitajaopintojen jääneen kesken…. *viheltelee*

Siellä taas yksi tuomari tuomitsemassa ,kun omaa mieltä joku painaa. Hitleri. No, AAtuhan sä ootki

Ihana oot! 😀 niin aidon tuntuinen ja elämäänsä tyytyväinen. Ihailen tyyliäsi elää, toivottavasti itsekkin voin tehdä vielä samoin.. Tehdä sitä mistä haaveilee ja toteuttaa unelmia. Onnea tulevalle isälle ja ihanaa odotusaikaa teille molemmille. 🙂 <3

Oma kommentti