BB-Andreas: Millä maksat asuntolainasi?

Big Brotheriin sisään marssinut turkulainen risteilyisäntä Andreas onnistui yllättämään ainakin turkulaiset työkaverinsa BB-Andreasperinpohjaisesti.

-Kyllähän Andreas on ihan vekkuli jannu BB:iin, mutta millä ihmeellä hän aikoo selvitä isoista asuntoveloistaan, joista hän on koko ajan työssä kohkannut, lähipiiri ihmettelee.

Parhaimmassa tai tässä yhteydessä pahimmassa tapauksessa mies voi joutua olemaan talossa liki neljä kuukautta – ja voitto lohkeaa vain viimeiseksi talosta lähtijälle.

Andreas on jo ehtinyt itsekin kertoa käyttävänsä mahdolliset voittorahat suuren asuntovelan lyhentämiseen.

-Toivottavasti hän ei joudu taloudellisiin ongelmiin BB:n takia, ystävät huokaisevat.

Andreas on virkavapaalla Viking Lineltä, jonka uuden XPRS-aluksen risteilyisäntänä hän on viime ajat ollut.

Andreaksen lähipiiri pudistelee päitään tässäkin yhteydessä:

-Työnantaja eli varustamo on tarkka julkisesta imagosta, joten toivottavasti Andreas ei villiinny ja käyttäydy aivan hullusti. Epäilemme, ettei töihin ole siinä tapauksessa paluuta.

Andreas on myynyt sielunsa Viking Linelle, sillä hänen kihlattunsa työskentelee myös Ruotsin-laivalla. Nainen seilaa ”Viikkarilla” erään aluksen ”leikkitätinä”.

Kuva: Sub-TV. Big Brother Subilla joka päivä klo 19 ja 21.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Andreas, BB, Big Brother, Viking Line, XPRS

Kommentit

aika kumma juttu että muka xprs:llä töissä jos asuu turussa..eikös se uus laiva seilaa tallinnan väliä? Ja miks se puhuu ruotsinlaiva-juttuja jos seilaa tallinnan väliä..eikös toi jannu oo siljalla töissä..sehän se ”iloisin laivastokin” taitaa olla eikä viikkari…

Silloinhan aina on ruma ku p… jos ei Cherylinistä tykkää. Kyllä kauniitkin naiset voivat olla syvällisempiä ja ärsyyntyä puheista mitä Cheryl välillä viljelee. Mä täytän 25, iik mun nuoruus on jo menny. Mut pisteet Cherylille siitä, ettei ole täysin pinnallinen ja ystävystyy Harrin kanssa, vaikka ovat kuin yö ja päivä.
Eiköhän se ole Andreaksen asia huolehtia lainoistaan ja töistään. Ei hänen työtovereidensa kuulu huudella hänen asioitaan julki! On hyvät työkaverit tosiaan.

Se tuskin on roskalehden asia setviä millä kukin maksaa lainansa. Ja tuo VL:n imagojuttu on aivan tuulesta temmattu. Tod.näk. toimittajan itse keksimä. Ei todellakaan ole minkäänlaisia perusteita irtisanomiselle vaikka mitä touhuaisi. Ja sehän on ”ilmaista mainosta” VL:lle, koska kyse on kuitenkin risteilyisännästä, eli hostista, eli henkilöstä jonka ”kaikki näkevät”.

Se vaalea blondi tippuu ensin lähiöiden harmaat hiiret ja kotivalaat pudottavat lennossa tyttelin…

Tässä jannussa nyt ei taida hirveen paljon mikään kiinnostaa. Varma eka tippuja. Väritön häslä.

Oma kommentti