BB-Antille tuli kusiset paikat!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhisen uimahallireissu Itäkeskuksen uimahalliin Helsingissä ei sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan.

Antin pääsy porealtaaseen estyi, sillä joku oli kakkinut veteen, ja valvojat kalastelivat pökäleitä haavin kanssa. Jossain vaiheessa myös muuan saunoista suljettiin. Syynä oli se, että joku oli pissannut kiukaaseen.

-Kaikenlaisia sekopäitä, Antti manaa blogissaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Kakkalinaiset seikkailee! Ulosteiden ruhtinaat – kaikki mihin he koskevat muuttuu pökäleeksi!

Minulle on taivahan sama mitä nämä ihmiset touhuavat, vaikka viettäisivät kaiken aikansa ajellen toistensa häpykarvoja ja ihaillen toistensa kakkapökäleitä.
Jokainen tulee onnelliseksi tavallaan, eikä tämä nyt ole edes pahinta laatua omituista käytöstä.

Invavessat on kuitenkin tarkoitettu ihan muuhun käyttöön kuin fyysisesti terveiden nuorten ihmisten seksin harrastukseen.
Lopettakaa siis julkisten tilojen väärinkäyttö ja sotkeminen, niin minun puolestani saatte vaikka syödä kakkaa ja kertoilla siitä kaiket päivät netissä. Ei kiinnosta nimittäin vähääkään.

Bloginkin luin vain, koska minulle sanottiin, että käypäs lukemassa, mitä vakiouimapaikassasi tapahtuu, vieläkö siellä haluat käydä?

antti itse paskoi uimahallissa ja kusi kuin kakara. hyi hitto!

sen ämmä on vääntänyt tortut poreisiin ja sit tiputtanut leukansa inva vessaan..

Antti on just hyvä jätkä!
Jos ette tunne henkilökohtaisesti, niin turha tuomita!!! Jätkä vaan kertoo kaiken suoraan ja viihdyttää Suomea,vitjaaks valitatte koko ajan,vaikka luette hänen uutisia koko ajan!

Tsemiä Ana ja Hensku :)! Te ootte just rentoja <3!

ai että toi jätkä on pelle, nähny livenä muutaman kerran luulee olevansa joku maailman omistaja. Ja muijansa on tyhmä kun vasemmanjalan saapas.

Mahtaa olla tuolla tyypillä tosiaan olla tapuli himmeenä. Äijähän on ihan pelle, kun kertoilee blogissa panneensa akkaansa uimahallin veskissä. Ei ehkä oo asiaa sinne enää ja saattaa laskukin tulla siivoomisesta. On kyllä jutut jo aika vähissä…osta ooppeli…ai niin. Eikös herra ooppelilla ajakkin. OPEL = Onnettoman Pojan Ensimmäinen Lelu.

Jotenki tuntuu että tämä sankari on eräänlainen ulostemagneetti.

Juu…herra itse paskoo hotellissa ja sikailee, kuin isompikin tähti. Se on vaan huvittavaa omasta mielestä. Toivotaan, että olit venäjän passilla liikenteessä, niin ei mene suomalaisten maine. Nyt sitten herra käväisee naimassa inva veskissä. Ei sitten tullut mieleen, että vessaa käyttää lapsetkin. Mahtaa olla teidän jälkeen siisti vessa. Sinuna Antti en puhuis kenenkään inkkareista mitään, sillä on noi juttus sillä tasolla, että voisit painua takas siperiaan. Enkä sano sillä, että olis jotain venäläisiä vastaan, vaan siksi, että häpäiset käytökselläs venäläistenkin maineen. On tainnut iskä kantaa sinua metsässä kassissa eikä muistanut kantojen kohdalla nostaa. Se selittäis sun järjen köyhyyden.

Siis oliko Antti käyttäny huumeita invavessassa ja sit paskonu altaaseen? Käsittämätöntä!

ompas ihan helvetin kamalaa. luuletko idiootti, ettei ihmisiä okseta uida sun spermassa ja hennan pillunesteissä!!! ja ajattelitkohan yhtään, että on aika epähienoa panna niin, että muut näkevät. kasvakaa

vai oli vasikka-Analla kakki rupsahtanut altaassa.. sitä se liika päihteitten käyttö teettää.. ei hallitse kroppaa !!

kusen tuoksu kiukaalta on paras tuoksu..aah!Antti ei ymmärrä hyvän päälle mitään :/!

No niin, luin tuon blogitekstin ja siellähän tämä ”julkkis” kertoo touhuistaan uimahallin invavessassa.
Lähetin liikuntavirastolle postia jossa pyysin laittamaan pariskunnan porttikieltoon.

Kuvottavaa sakkia, kiukaaseen kusijat, altaaseenkakkijat ja vessapaneskelijat. Aivan samaa sarjaa.

Oma kommentti