BB-Antti kommentoi vihdoin romanssiuutisia Saana Parviaisesta!

Antti KurhinenAntti Kurhinen ja Saana Parviainen tutustuivat runsas viikko sitten Kurhisen 28-vuotispäivillä. Sen jälkeen pari on viihtynyt yhdessä, käynyt syömässä ja treffeillä elokuvissa. Viihdemedia näkee jo uuden parin syntyneen, mutta Antti kommentoi nyt Saanan kanssa ”seurustelemistaan”:

-Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt.

-Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt… Elämässä ei voi koskaan tietää milloin kukakin tulee, mutta tässä vaihessa voitte itsekin miettiä, ettei semmoinen (seurustelu) voi olla kyseessä muutaman päivän tuntemisen jälkeen.

Antti kertoo blogissaan olevansa varovainen, koska on polttanut nahkansa pikaliitoilla.

-Ei se tarkoita, että jos käy ulkona yhdessä tai muuta, niin tarvitsee heti pommittaa mua kysymyksillä – niin kuin koko päivän eilen on tapahtunut.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Saana Parviainen

Kommentit

Seiskallehan se eka kommentoi ja kertoi suhteestaan (eka tapaaminen, ihastus-tuntemukset + treffisysteemit) Saanaan. Mitä ihmeen ”kommentoi vihdoin”?

Ei voi olla todellista! Kuka mies viitsis olla kyseisen naisen kanssa, hyi mikä idiootti! Saanen nauraa 😀

Nyt on kaksi tavan tampioo kohdannut toisensa

voivat vuoroin toisiaan kusettaa…

”tarvitsee heti pommittaa kysymyksillä…” onko poikasella unohtunut kuka maksaa laskut ja se raha tulee juurin noista ”pommituksista”.

Tää juttuki on taas niitä et vois sanoo Antille :SUKSI SIPERIAAN JA MIETI SIEL OOKKO HÖLMÖ VAI MIKÄ?

Kiitos Antti ( siis BB-Antti ) kun vihdoin kerroit suhteestasi Saanaan ( siis Jussi Parviaisen vaimo ). Kyllä tätä uutista onkin odotettu: Hei Antti ( siis BB-Antti ). sä olet oikeasti vitun tyhmä jätkä.

Onko Twitter-päivitykset tsekattu, jokohan siellä on höylätty ”ääshöyliin”??

Jos yhmy lehti ja seiksa soittaa kerran niin onko se pommittamista???

Oma kommentti