BB-Ben pelasti humalaisen – silti potkut!

Ben GrundströmBB:stä tuttu Ben Grundström kertoo elämästään helmikuun Hymyssä. Hän avautuu myös lentokentän matkatavarankäsittelijänä saamistaan potkuista.

-Papereissa lukee YT, mutta sen pitäisi olla BB, mies toteaa. Hänen mielestään Big Brotheriin osallistumisella oli osansa siinä, että juuri hänet pistettiin yt-neuvottelujen jälkeen pois töistä.

Ben piti itseään tunnollisena työntekijänä, joka oli myös aloitteellinen.

-Kerran talutin humalaisen ihmisen pois lentokoneesta, kun kone ei päässyt putkeen. Se joutui parkkeeraamaan ulkokentälle, ja matkustajat tulivat alas rautaportaita pitkin. Joe en olisi mennyt taluttamaan häntä, hän olisi tippunut kolmen metrin korkeudesta lentokentälle, Ben muistuttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Ben, Ben Grundström

Kommentit

Täähän valehteli aina oman etunsa eteen talossa niin paljon, ettei enää itsekään tiennyt mikä oli totta. Onko ihme jos ei ole töitä.

Jos kehuskelee tv ohjelmassa, että nukkuu työpaikalla ja särkee ihmisten laukkuja, niin ei pitäisi ihmetellä, ettei töitä ole. Kasva aikuiseksi.

bb ben ei ole haita kun benila on tv kokemus . ben voi koska vaan mena tv tyohon. varmasti joku junto tyo tai show .

Ben itse kertoi BB-talossa virtsanneensa pomonsa kahvimukiin.

Eikös Benis ollut lentokoneMEKAANIKKO, eikä laukunkäsittelijä? L0L

Vasikoit firman juttuja livenä,joten alamaailmas olisit vasikka ja mullan alla.Todellinen urpo mitali sulle.

yksi turha bb ”julkkis” lisää

Just näin tulee käymään

voi ei iik kamalaa. nyt olet oikea sankari! hanki elämä. nyt ei puutu kun sinun alastonkuvat ja nenäleikkaus hymyn piikkiin tietenkin

Oma kommentti