BB-Benin kelpaa: Sataneliöinen kattohuoneisto merinäköalalla!

Ben GrundströmBB:stä julkisuuteen ponnahtaneen Ben Grundstömin kelpaa. Vaikka hän sai potkut töistään BB:n takia, uusi homma on jo löytynyt. Ben viettää tällä hetkellä poikamieselämää, ja asuu merellisessä Helsingissä Herttoniemessä unelma-asunnossa, jonka tosin jakaa kahden muun sällin kanssa. Kyseessä on sataneliöinen kattohuoneisto.

Ben kertoo Hymylle antamassaan aukeaman haastattelussa, ettei ole vieläkään täysin sujut äidin kanssa BB-taloon menemisestään.

-Olen kuitenkin luottavainen tulevaisuuden suhteen, mies lausuu.

Jäppisen suunnitelmissa on lomamatka Thaimaahan ja tyttöystävän löytäminen. Lue lisää kuulumisista Hymystä. Sieltä selviää myös Benin saamien potkujen todelliset syyt.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Ben, Ben Grundström, Big Brother

Kommentit

vittu te ootte säälittävii ku haukutte benkkuu.
ite asutte landella jossain kerrostalossa 50neliöö

”Unelmakämppä” == kaupungin vuokrakasarmi joka sattuu olemaan ylimmässä kerroksessa. Naurettavaa.

tuo pyylevä lihava itseään kultaiseksi noutajaksi kutsuva rakki elää pilvilinnoissa. Heräis jo!

Hahaaa, asuu ihan tavallisessa kerrostalossa keskellä muita tavallisia kerrostaloja. Vuokralla kahden muun kämppiksenä. Tosi kovaa menee 😀

bb Sebastian: ”Ben elää kuplassa joka on puhkaistava pian”..eipä ole kuplastaan päässy,pilvilinna elämää viettää,naisissa merkitsee vain ulkoinen kauneus jne..

Beni on oikeasti hiukan tyhmä.Kaverit vedättää,minä mukaanlukien sitä jatkuvasti,mut ei se vaan tajuu.Ja joo,kyl mua hävettää.

Hyi oksennus (vierailija), 14.2.2012 klo 23.59

Toi Ben on niin tyhmä eikä ite tajuu sitä. Monet sen ”kaverit” naureskelee sille selän takana. Luulee itsestään aina liikoja.

Kertoo paljon kavereiden henkisestä iästä.

Toi Ben on niin tyhmä eikä ite tajuu sitä. Monet sen ”kaverit” naureskelee sille selän takana. Luulee itsestään aina liikoja.

Ihan jännittää jo millä kanavalla se benkku torjuu yöllä rantapalloja..

luulin et sil on syntymämerkki poskes mut se olikin lika piste näytössä

ben on suomalaisen julkisuuden tuleva kiintotähti! ymmärtäkää että ben on uber-lahjakas herrasmies jonka tulotkin olivat viime vuonna yli 50,000e potkuista välittämättä!

Ihanaa <3. Näemmekö tämän rehellisen, työtätekevän suomalaisen miehen perikuvan vielä muissakin ihanissa todellisuus-tv-sarjoissa kuin Isoveli?

Sarkasmin ja näennäisen positiivisuuden päivä menossa.

hianoo ben, sä oot mun idoli ikuisesti, oot niin lahjakas

Oma kommentti