BB heivaa kaksi asukasta kerralla!

BB-MakeBig Brotherin neljäs tuotantokausi tahkoaa Subilla ennätyksiä. Ensimmäisen viikon aikana BB:n kaikki lähetykset ovat nousseet viime vuoteen verrattuna roimasti. Tähänastinen huippu koettiin eilen, kun Big Brother -lähetys klo 22 keräsi television ääreen jopa 544 000 katsojaa!

Big Brother Talk Show aloitti myös erinomaisesti viime sunnuntaina: Vappu Pimiän juontama, suora talk show sai 506 000 katsojaa. Viime vuonna ensimmäinen talk show sai 408 000 katsojaa. Big Brother Extra aloitti vielä paremmin, kun Janne Katajan vetämä ensimmäinen lähetys keräsi viime torstaina 184 000 katsojaa. Viime vuonna sama ohjelma sai aloitusjaksollaan 98 000 katsojaa.

Ensi sunnuntain BB Talk Showssa häädetään poikkeuksellisesti kaksi asukasta.

Kuvassa BB-Make, joka on häätöäänestyksessä sunnuntaina jätettyään tehtävän kesken.

Kuva: Sub

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother, Janne Kataja, Vappu Pimiä

Kommentit

Miten 544000 lasta voi valvoa tuohon aikaan? Eihän normaalit aikuiset tuollaista räkää katsele.

Minulla on ja pysyy 24/7 koska subin tunnin koosteessa ei kaikkia näytetä jja subin kooste on sensuroitu ja niitä pirun mainoksia ei erkkikään jaksa katsoa.Enkä ole yksinäinen kyllä mulla on ystäviä heti kun ulos menen .Minä en häpee mitään en nyt enkä koskaan.

siis miks joku yleensäkin tilaa jonku 24/7.. saa olla kul hyvin yksinäinen jos tuollaista sontaa katsoo vapaaehtoisesti, hävetkää ihmiset.

Minna ulos bb talosta 7.9 cheryl istä tykkään tosi paljon ja 24/7 katsojana olen huomannut että cherylin reisiä näytytetään usein varsingin kun on suihkussa .Luulen että bb käsikirjoittajat muokkaavat cherylistä bb voittojan.Ensin on vain raivattava muut esteet pois tieltä.Annetaan ajan kulua ja katsotaan tilanne kun puolivälin krouvi saavutettu ketkä ovat silloin bb talossa.

eli ennustan cherylistä seuraavaa suomen pornostaraa,eväät on sillä siihen ainakin ja näytötkin puhuvat puolestaan mutta ei tuolla tarvitsisi käyttäytyä aivan noin rankasti koska lapsetkin seuraa ohjelmaa vaikka mikä k-15 lukisi.hävetä saisi kuten myös lipevä-risto

Minusta Risto pitää saada ulos. Minna antaa taloon vauhtia ja kuten joku yläpuolella totesikin, Markosta on kuoriutumassa varsinainen heppu!

TÄLLÄHETKELLÄ SAISI LÄHTEÄ JA NOPEESTI JAKAJA-CHERYLL,EI AIKAAKAAN KUN JO HYPPII RISTON JÄLKEEN JOHANISSA TAI TEROSSA,EI SIIS MITÄÄN HÄPYÄ MUT AIKUISVIIHDE ODOTTAA VARMASTI.VETÄVÄ MIMMI,SILLEEN!!

minna ja imelä-risto ulos ja joutuvatkin.markosta on sukeutumassa suosikki,rento ja reilu.

MUTTA OLEN KUITENKIN SITÄ MIELTÄ ETTÄ CHERYLL, RISTO, NIKO, MARIANNA, JA MINNA POIS TALOSTA!!!!!!!!!!!!

Marko ja Mia on minun suosikkeja!

Oma kommentti