BB-Henna ei mennytkään leukaleikkaukseen!

Henna KalinainenBB-julkkis Henna Kalinainen ei mennytkään sovittuun leikaleikkaukseen Viroon tällä viikolla, kuten puhe alun perin oli.

Henna oli alkuun jo perumassa leikkauksen, mutta nyt hän on tullut siihen tulokseen, että leikkausta siirretään hieman myöhemmäksi. Toimenpide on jo ehditty maksaa, joten mikäli Henna tulisi lopullisesti toisiin ajatuksiin, hänelle lankeaisi asiasta korvausvastuu. Hymyllä ja Hennalla on kirjallinen sopimus leikkauksesta.

Henna on halunnut leukaleikkaukselleen sponsorin, sillä hän on kärsinyt leuastaan pitkään.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, BB-Henna, leuka

Kommentit

Voisko tämä tukinainen vol2 pysyä pois julkisuudesta? Tuota kuvaa on vissiin photoshopattu, läskit ei meinaa pysyä kuvassa…

Hennan ei todellakaan kannata mennä leikkaukseen ja varsinkaan Viroon!
Leukaleikkaus ei ole mikään pieni juttu ja menee helposti pieleen. En ikinä Hennana ottaisi riskiä menemällä Viroon, tekisi leikkauksen täällä Suomessa mieluummin. Paras olisi, jos ei menisi ollenkaan. Itsetunto ei parane leikkauksilla.

ette kai te perkeleet yritä pakottaa toista leukkaukseen vasten hänen tahtoaan uhkailemalla korvaus vaateilla jos ei mene. todellinen rimanalitus hymy täyttäneekö jo rikoksen merkit!

30.6.2009 klo 09.54, jyrkityrki (vierailija

NO KYLLÄ KAI NYT PITÄÄ AIKUISEN TAJUTA MIHIN NIMENSÄ PISTÄÄ. LEIKKAUS VOI MAKSAA HELPOSTI VIIS TONNIA JA JOS ON KÄYTÄNTÖNÄ ETTÄ MAKSETAAN ETUKÄTEEN, NIIN SIITÄ LANKEE KORVAUSVASTUU BLONDILLE.

Ei Hennassa ole mitään korjattavaa, ihan hyvä on noin, sanokkoot hymyn ”toimittajat” mitä haluavat:)

Nähtävästi Hymy on alkanut leikkauttaa ihmisiä miten sattuu ja ellei uhri mene niin maksa. Minkä takia Hymy ei leikkauta Tukiaiselle uusia aivoja??? Meneekö hyvät glämööri uutiset sitten sivu suun ja tukiainen ei enää sitten soittele hymyyn ja kerro uusia uutisia glämööri maailmasta.

No pitikö se leikkaus maksaa etukäteen?? Eikös ylensä makseta vasta ku homma on hoidettu… Outoja bisneksiä Hymyllä…

Totta hitossa Hymylehdellä on oikeus vaatia Hennaa pitämään tekemästään sopimuksesta kiinni tai vaatia sitten korvaamaan.
Hennan kannattaisi miettiä (miettimiseen ei tarvita aivoja eikä se satu) ennen sopimusten tekoa mitä tahtoo ja mitä ei.
Ei Henna ole mikään maailman napa kuten kuvittelee olevansa!!!!

ette kai te perkeleet yritä pakottaa toista leukkaukseen vasten hänen tahtoaan uhkailemalla korvaus vaateilla jos ei mene. todellinen rimanalitus hymy täyttäneekö jo rikoksen merkit!

Hyvä Henna! Best thing you ever did(’nt). Ei enää turhia leikkauksia.

Oma kommentti