BB-Henna: ”Kaikki ulos BB-talosta!”

Henna KalinainenHenna Kalinainen häädettiin BB-talosta jo alkumetreillä ja nyt nainen toivoo Twitterissään, että kaikki nykyiset asukkaat seuraisivat häntä eli tulisivat ulos talosta.

Henna taitaa olla hieman kateellinen taloon jääneille, koska oma matka jäi jo toista kertaa näin lyhyeen.

Henna ei kuitenkaan istuskele päivät pääksytysten kotonaan tyhjänpanttina, vaan kertoo niiden kuluvan fanipostien vastailuun. Henna myös hehkuttaa pääsevänsä pian tulevalle BB-kiertueelle viettämään aikaa yhdessä ihmisten kanssa. Sitä odotellessa, me kaikki Henna-fanit!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Henna, Henna Kurhinen

Kommentit

Voisitko keksiä itsellesi jotain oikeaa duunia vai tiedätkö ollenkaan että suurin osa ihmisistä käy töissä tekemässä työtä josta saadaan rahaa josta maksetaan veroja joilla ylläpidetään tämän maan elintasoa ja palveluja? Kysy vaikka isiltä jos et itse tiedä. Ei tämä ole suuri maa eikä täällä voi olla mitään bling bling-elämää. Lopeta haaveilu, jätä se venäläinen pummi ja ala elää oikeata elämää.

Nää on ihan älyttömiä ihmisiä. Kaikki BB juklut ja muut turhat tyrkyt.

Tästä kurhista luin vastä äsken ensimmäisen kerran. Jostain tukiaisesta olin kuullut aiemminkin sen Kanervan tekstailun yhteydessä.

Olen tänään ajankuluksi selaillu näitä sivuja, eikä IKINÄ ole ollut niin hauskaa.
Mutta ei kai nää ihmiset tosissaan olekaan.

Nämä kommentit on kekseliäitä ja hauskoja.

Ai tämä kirjoitusko?:

” kiitos kaikille..bb oli ihana kokemus vaikkakin taas liian lyhyt..odotan jo innolla että asukkaat tulee ulos ja päästään ihanaan bb-kiertueeseen ja vietetään aikaa yhdessä. nyt alan bloggailemaan.Huomenna paljastuu mihin 😉 8. syyskuuta 2010 20:29:52 via web”

Sehän odottaa asukkaiden poistumista siksi että tapaisi ne, eikä kateutta. Taas on kyllä vääristelty juttua.

karvat oli antin idea. siltä ei hyvät ideat lopu. meinaa elättää itsensä medialla.

ketään henna ei kiinnosta, mutta silti artikkelit ko. henkilöistä on verkkolehtien luetuimpia juttuja.. hmm..

Nyt vain pitäisi tietää, että mikä / kuka tämä henkilö on? Joku joka pitäisi tietää?

Kaikki tois-arvoinen näyttää kiinnostavan, siihen kyllä aikaa riittää.

henna! lähetä heti asap kiirellä alin mahdollinen hintapyyntösi kilosta häpykarvojasi!

t: nyt on kiirus!

(kyseessä on koe erä lähi idän sheikeille! jos he hyväksyvät tavaran niin voit odottaa suuriakin tilauksia lähi aikina!)

Pikkuisen katkeraa. Kun Suomen kansa osoitti, ettei Leuka-Henna kuulu suosikkeihin, on Hennurainen niin katkeraa, niin katkeraa. Kaikkien pitäisi seurata häntä. Tosiasiassa, jos Henna menee kauppaan, niin ihmiset kääntyy pois ettei tarvitse seurata häntä edes sinne. Kukaan ei halua samaan suljettun tilaan hänen kanssaan.

Aika kuluu fanipostien vastailuun… Ei kerro määrästä, vaan kun on niin ko-vin hi-das-ta se ta-vaa-mi-nen ja kir-joit-ta-mi-nen. Lyhennyksiä (wtf, lol) ja hymiöitä, pliis, pliis!

Siinä on nainen jonka mielestä ei ole olemassa huonoa julkisuutta.Näin sanoi big broterissa juuri. Miehensä samanlainen julkisuuden kipeä. Pitää oikein blogia ja kotisivua kun ajattelee olevansa niin suuri tähti kun ollut big brotherissa. Käykäähän katsomassa millaiset sivut miehellä. Ihan naurattaa 😀 Siinä toivossa että joku lehti niistä typeristä ajatuksista kirjoittelisi. Ihan kuin ihmisiä kiinnostaisi joku vollotus juuri hänen erostaan/se kuinka tämä antti on opettanut Hennan tekemään ruokaa ym. ja siksi on väärin kun tuli jätetyksi. Dille mies. Hennankin on näköjään pakko jossakin twitterissä vouhottaa ja antaa medialle twitterinsä osoite. Pellejä. Julkisuus kuuluu laulajille, ja näyttelijöille ym. Ihmisille joilla se kuuluu ammattiinsa. Se että joukko tavallisia talliaisia laitetaan tilaan jossa kamerat kuvaa, tekee näistä ihmisistä muka omasta mielestään suuriakin julkisuuden henkilöitä, on mielestäni typerää

Oma kommentti