BB-Henna kävi neuvottelemassa leukaleikkauksestaan – oikeus uhkaa?

Henna KalinainenBB-Hennana tunnettu Henna Kalinainen on käynyt neuvottelemassa Hymy-lehden kanssa leukaleikkauksensa korvaamisesta. Kalinainen jätti sopimuksen vastaisesti menemättä leikkaukseen, vaikka Hymy ehti jo maksaa operaation, ja sopimuksessa on 10 000 euron uhkasakko.

Henna ja lehti yrittivät neuvotella asiassa sopuratkaisua, mutta toistaiseksi asia on avoinna. Ensi maanantaina ratkeaa, ryhdytäänkö korvauksia perimään Hennalta oikeusteitse.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

Mutta jos Henna on itse kirjoittanut nimensä sopimukseen jossa lukee että hän sitoutuu tiettyihin asioihin, niin totta helvetissä Hymyllä on täysi oikeus vaatia korvauksia rikotusta sopimuksesta. Jos ei ole varma siitä haluaako ja pystyykö menemään leikkaukseen niin ei pidä silloin mennä kirjoittamaan nimiään mihinkään sopimukseen jossa sitoutuu sellaiseen.

Ei Hymy ketään voi leikkaukseen pakottaa, sehän on selvää, mutta kyllä heillä on oikeus vaatia tyrkyltä rahaa sopimusrikosta. Ei pidä mennä tekemään sopimuksia jos ei ole varma että pystyy sitä noudattamaan, tai jos tekee niin sitten pitää olla valmis maksamaan siitä että rikkoo sopimuksen. Jos Hymylle on tullut turhia kustannuksia tämän tyrkyn takia niin totta helvetissä heillä on oikeus vaatia korvausta.

vittu mua vituttaa toi ämmä.silari pelle…..ei voi muuta kun nauraa..hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaahahhahaaaaaahahahahaaaaahahahahahaha

nojoo, eipä hymy voi ketään leikkaukseen pakottaa. Täytyyhän se juttu nyt jostain repiä kun leikkausta ei tullut, eli nyt se revitään näistä korvauksista.

Mitä vittua sä oikein puhut? ei noihin lehtiin oo pakko turpaasa työntää joka viikko jos ei haluu. PS: en käy bingossa.

Roskalehdistö on oikea vampyyri/parasiitti. Kun viimeiset pisarat imetty kohteesta kuiviin, siirrytään vihollisen puolelle. Tavallinen ihminen ei mahda mitään juorulehdille, jotka voivat liata toisen imagoa vielä enemmän. Onneksi teitä hymyn lukijoita ei ole muualla kuin markkinoilla ja bingo- illoissa, jonne me nuoret emme mene. Voitte siellä juoruta ja puhua pahaa ihmisistä parin paskalehden lööpin perusteella.

Eihän ketään voi pakottaa leikkelemään itseään. Varmasti sopimuksessa on -tai täytyy olla lupa vetäytyä ko. operaatiosta. Onhan jo nukutus hengelle vaarallinen ja yhden lehtijutun takia sitä ei ole pakko vaarantaa. Jos tälle mimmille on maksettu jo jotain, niin korkojen kanssa kaikki pois! No, ilmaista julkisuutta ei voi maksaa..

Hyvä Hymy! Laittakaa vaan kymppitonni perintään! Kyllä aikuisen ihmisen olisi aika oppia jo ottamaan vastuuta asioista.

Sopimuksestahan on kiinni pidettävä ja jos yhden poikkeuksen tekee, niin sitten saa aina tehdä. Jos Henna sai juttupalkkioita ennakkojutuista, niin nehän tietysti pois ja kaikki rahallinen hyöty, jonka sopimus on antanut. Pitäähän oppia, että jos sopimuksen allekirjoittaa ja saa siitä rahaa, niin ei sitä enää perua voi.

Jumanskekkeli! Nyt maan edustavin tyrkkykolmikko tallinaan! Yhdeltä rasvaimulla pari sangollista ihraa, josta toiselle uusi leuka ja vielä kolmannelle uhoamislihakset!

Voisihan sinne samaseen leikkaukseen pistää jonkun toisen..

Ei peri. Näiden julkkisten toimenkuvaan kuuluu olla noudattamatta sopimuksia. Ja ilman näitä muutamaa toinen toistaan pöljempää tyrkkyä ei pärjää kaksi ”alan” lehteä tässä pienessä maassa. Joten ei peri.

Tietenkin se perii sen. Hennahan toimii ennakkotapauksena sille, että sopimuksia näiden tositeeveetaaperoiden on syytä noudattaa.

Lupaan tilata hymyn, jos lehti oikeesti lähtee leuka-hennalta perimään kymppitonnia! Ehkä tilaan jopa kaksi. No kummilapselle kanssa ja joululahjaksi sukulaisille ja tuttaville – 24 tilausta tässä vaiheessa kasassa, jos… Mutta jos ei haastetta tule, nauran tod.pask.naur. lehdelle

Eikös nää Tuksut ja Hennat ole ihan oikeustoimikelvottomia, joten se on ihan sama minkälaisia soppareita lehdet niiden kanssa tekee.

Hymy nyt haluaa varmaan neuvotella, koska eihän se mitään tolta saa. Lehdessä luki että 13 000 vaade ois.

Voi pyhä sylvi. Mitä nämä blodit oikein leikkii? Aika kasvaa vastuuseen. Ei kun perintään vaan, jonon jatkoksi. Kyllä sitä täytyy oppia miettimään hieman etukäteen mihin nimensä raapaisee. Oppia ikä kaikki.

Täällä taas samaa paskaa,lööppi juttu eikä muuta. Hymy vajonnut todella alas.

Oma kommentti