BB-Henna kolmesti käräjillä rahasotkuistaan!

Henna KalinainenBB-talon tuorein asukki, vasta 19-vuotias Henna Kalinainen Keravalta on jo lyhyessä ajassa ehtinyt antaa julkisuuteen lukuisia puheenaiheita kauneusleikkauksista Matti Nykäsen kautta seksivideoon.

Hymy.fi paljastaa nyt, ettei paljon kokenut Henna ole ainakaan vaivannut päätään raha-asioittensa kanssa.

Hennalla on Tuusulan käräjäoikeudesta saadun tiedon mukaan kaksi velkomustuomiota. Yksi jutuista on käsittelemättä, sillä haasteen vastausaika meni juuri 22.10. umpeen.

Hymylle kerrotaan käräjäoikeudesta, että 3.3.2008 Henna tuomittiin maksamaan 274 euroa, kun hän oli ottanut tililuoton ja jättänyt sen hoitamatta. Pääoma oli vain 89 euroa, joten loput muodostuivat koroista ja oikeudenkäyntikuluista.

Vain pari kuukautta myöhemmin toukokuussa Henna joutui käräjille jätettyään noin 3 000 euron suuruisen luoton maksamatta Nordea Rahoitukselle. Summa pompsahti lähes 3 500 euroon oikeuskuluineen.

Hennalla on Tuusulan käräjäoikeudessa vielä yksi velkomuskanne vireillä. Nainen oli tilannut tavaraa postimyynnistä jättäen ne maksamatta. Hobby Hall vaatii Hennalta 372 euroa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen

Kommentit

ei taija järki riittää siihen että laskis raha tilanteita et paljo menee muihi laskuihi ja sitte vasta miettis mitä ostaa eikä kerää velkaa. kyllä huomaa et akka on tyhmä ku aasi ja ruma ku rullatuoli. 😀

ei ihme, että joutuu ”tankojumppaan” ja esiintyyn BB:ssä ja pornofilmissä, kun on niin valopää, ettei pysty maksamaan laskujaan, vaikka asuu VANHEMPIENSA LUONA.

Oma kommentti