BB-Henna palasi Tuksulasta kotiin

Henna KalinainenBB-Henna Kalinainen ei enää asu idolinsa Johanna Tukiaisen residenssissä Helsingin Jollaksessa. Neiti on viettänyt Tukiaisten sisarusten kodissa nyt muutaman viikon ajan maksaen myös vuokraa.

-Lähtööni ei liity dramatiikkaa, Henna vannoo, -suhteemme ovat edelleen kunnossa.

Henna toteaa, että haluaa keskittyä omaan uraansa. Siihen hänellä on kuulemma paremmat edellytykset, jos hän asuu kotonaan Keravalla.

Voicen Viihdeuutisten mukaan Henna on perustanut tyttökisan Anne-Mari Bergin kanssa. Haussa on glamour-malli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, BB, Henna Kalinainen, Anne-Mari Berg

Kommentit

eikö hymy vosi maksaa tukisaiselle sen vuokran että bbhenna voisi jäädä tukiaisen luokse asumaan eikä sen tarvitsisia mennä kotiin iskän ja äiskän luokse keravalle asuklmann vaan voisi jäädä rtukiaisten luokse asumaan jos ei ole varae asua tukisteane luonam voiko hymy lehti maksaa???

Varma tieto!

Henna peljästyi niitä Tuksun demoneita, jotka syövät pizzaa kaikki yöt läpeensä.

Ei herkkä tyttö sellaisessa riivatussa paikassa voi asua!

Voi turhuuden turhuus..Kasvaisit aikuiseksi Henna riepu.Parempi sulla siellä vanhempien luona on asua lapsi rukka kun et vielä omillasi osaa..

toivoittavasti tämä ei vaaranna BB-Hennann esiintymistä Johannan Tukisen televisio-ohjelmasas joka lakaa aivan kohta?

Johanna ja Julia Tukiainen ovat Barbien kuningattaria! Henna Kalinainen on Barbie Doll myös!!!! Söisin kaikki suuhuni vaikka jos voisin! Ovat niin sööttejä ja nättejä naisia!

ettekö te nyt ymmärrä että kuka vittu siellä takiaisten luona halluis asuuuuua?

Kyllä Henna on ihan kiva tyttö. Humalassa vähän villiintyy, mutta ihan on järki päässä, tunnen häntä jonkin verran (ts. olen jutellut).

Selittää varmasti paljon Hennan käytöstä tämä kotiin paluu. Tyttö ei ole vielä aikuistunut, eikä valmis ottamaan vastuuta elämästään. Valtaosa parikymppisista asuu omillaan, ei Henna, kertoo aikuusuuden tasosta valitettavasti. Voi alkaa menetetty maine vähän tympiä kun tuosta kasvaa.

Nyt mua kyllä säälittää keravalaiset, just ne juhli kun toi turhake muutti pois paikkakunnan mainetta pilaamasta, niin sitten se palaa ku bumerangi takaisin.

Ensi vuana oot si BB-shöyssä ainakin viikon pirempään etkä jouru ekana ulos! Siittä se ura lähtee lentoon! Kuka tietää vaikka kymmenen vuaren kuluttuu voit päästä vaikka kolmen parhaan joukkoo!

No tottakai Keravalta on mahikset ponnistaa vaikka mihin, aijai, nyt sattuu mahaan, kylläpäs taas sai nauraa, kiitos hönöhentsa!

ura.. joo-o mitäköhän sielläkin on tapahtunu…? nyt sit taas porukoitten nurkkiin kiehnään, henna on niin aikuinen nainen, vai eiko 15 tE riittänytkään vuokran maksuun? 15 tE jolla mustasi maineensa loppuiäkseen,halvalla meni ja kansa saa nauraa. toivon hennalle kaikkea hyvää, hieman säälittää miten media käyttää nuorta tyttöä hyväkseen halvalla.:(

Alkoiko Hennakin näkemään pikku-ukkoja ja salaperäisiä verijälkiä, vai loppuiko rahat ja Tuksu heitti ulos?

Mediatemppu sanon minä. Tuksu ja Henna on mediahuo**a.
Rahastaa muutamia euroja kaikella mitä tekee ja sitten ollaan muka
niin julkisuudenhenkilöitä. Vaikka kädestä, käteen syödään ja eletään
pers’aukisena.

Oma kommentti