BB-Henna: ”Rahani menivät limousine-ajeluihin!”

Antti Kurhinen ja Henna KalinainenBB:stä tuttu Henna Kalinainen katuu Hymy-lehden blogissaan ökymäistä rahankäyttöään.

Rahat ovat menneet vuoden aikana bilettämiseen ja ystäville tarjoamiseen sen sijaan, että hän olisi saanut lyhennettyä niillä velkojaan.

-Kun lähdimme ulos, vuokrasimme aina limousinen. Minä maksoin kaiken. Lisäksi avasin ystävälleni hyvää hyvyyttäni puhelinliittymän, siitä tippuu minulle vieläkin laskuja, Henna voivottelee Hymy-blogissaan.

Hän korostaa edelleen puhuneensa totta, kun väitti aiemmin tienanneensa julkisuutensa alkumetreillä haastatteluilla yli 15 000 euroa.

Tuolta blogiin:

https://hymy.fi/blogit/kohunainen-henna-kalinaisen-blogi/blogi/raha-asiat-kaduttavat-minua

 

Kuvassa BB:stä niinikään tuttu Antti Kurhinen ja Henna. Pariskunta liikkuu avoimesti yhdessä, mutta Henna ei myönnä seurustelua. Nytkin pari lähtee yhdessä Pietariin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

Mullakin meni tänään 15€ ihan hetkessä… ostin reteesti snagarilla lihiksen kahdella nakilla, jafan ja tarjosin viel kaverillekin burgerin.

Kamu on ollut julkkis jo kymmenkunta vuotta, eikä hän kyllä maksa limoajeluistaan mitään. On katsos hyvää mainosta saadaa kyytiin ihan oikea ”oikeista” syistä pinnalla oleva julkku. Vaikka tosin kaverini ei kyllä limoajelua glamouriseksi edes kutsuisi…

Henna reppana, et puheistasi päätellen ole vielä päässyt maistamaan edes glamourin pintaa, tuskin pääsetkään.

vitun turhaa, senkus tuhlaa rahansa, mutta kuinka tyhymä pitää oikeesti olla että rupee kerskaileen rahaongelmillaan julkisesti? tai no kai hymy sitte maksaa ne…

kyllä on tyhmistä tyhmin akka naisten takii maa meneekin konkurssiin.

Harvinaisen tyhmä ämmä, anteeksi nyt vaan Henna suorasanaisuus sinua kohtaan, mutta kannattaisi pelata kortit hieman paremmin, eikä vain kerätä sitä velkataakkaa harteille, jota makselet läpi elämäsi.

Perheelläni nykyisellään asuntolaina ja opintolainaakin vielä maksamatta, mutta rahallisesti ei ole ollut vaikeaa. Tekee vain tarkat laskelmat kuluista ja elää niiden mukaan, Ei elämä ole vain pelkkää rahan syytämistä turhuuksiin, ei se raha puussa kasva!

Sen eteen täytyy tehdä työtä ja olen saanut käsityksen, ettei hennalla sitä vielä ole?

Siis viistoista tonnia on niin pieni raha, etten viitsisi sellaisella kyllä kehuskella. Tosinainen käy kuittaamassa kuule uuden autonsa käteisellä, tekee töitä lujasti ja ostaa oman talon. Tosielämässä 15.000 on suolarahoja. Mitä muuhun tulee, niin tuo musta toppi sopii sulle Henna, näytät hoikentuneelta.

No niin rahalla saa ja hevosella pääsee. Joskus se on maksettava laulujen lunnaat. Kannataisko miettiä ketkä on niitä oikeita ystäviä. Nuoruus,nuoruus. Kun tulee ikää lisää, toivottavasti myös järkeä.

Oma kommentti