BB-Henna sai potkut!

Henna KalinainenBB-Henna Kalinainen on lopettanut bloginsa pitämisen Hymy-lehdessä. Tai oikeammin hänen bloginsa lopetettiin.

Asiaan ei liity sen kummempaa dramatiikkaa. Hennalle osoittautui ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi pitää sopimuksestaan kiinni. Blogia piti päivittää kerran, kaksi kuussa.

Tänään MTV3 Viihdeuutiset uutisoi raflaavasti Hennan leukaleikkauksesta: Henna pakotettiin leukaleikkaukseen.

Henna allekirjoitti sopimuksen leukaleikkauksestaan, mutta ei lopulta pitänyt tätäkään sopimusta. Leikkauksen sponsoroinut Hymy joutui maksamaan operaation etukäteen.

Asia etenee nyt omalla painollaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

Hyvä vaan ettei nuori kaunis nainen mennyt leikkaukseen. Ihan tyhmää, että joku lehti sellaisen meni edes maksamaan.
Ja kyllä olisi parempi, jos täällä olisi juttuja ”oikeista” julkkiksista, koska näyttää olevan paljon vain tällaisista henkilöistä, joista en edes tiedä keitä ne ovat…..

Wille Wilenius on tämän teatterin ohjaaja.

Eli ammattimanageri keksii tätä shaissea, jolla Leuka-Henna itsensä kuvittelee elävänsä. Mutta koska manageri tuskin luopuu rahoistaan, niin tarinalle tulee varmaan jatkoa. Matti Nykänen ja Leuka-Henna?

Ehkä Kaalinaisen olisi hyvä oppia ensin elämään normaalia elämää ennen kuin lupailee tai sopimuksia allekirjoittelee suuntaan tahi toiseen, kun ei niitä osaa pitää. Voisiko Hymy-lehti ottaa juttujensa lähteeksi ketään oikeasti kiinnostavaa henkilöä, joka ymmärtää mikä on sopimus jne. Sekin summa minkä teinitytön leuasta maksoitte, sillä olisi saanut paljon muuta varmastikin, varsinkin kun tyttö jänisti eikä mennytkään leuan hankintaan.

Lopettaisiko joku säälitys nyt ton hennan kotisivujen mainostamisen ja koko muijan promoamisen täällä.

ihan vittu k a i k k i tietää, ettei ko. muijan julkisuusarvo ole yhtikäs mitään, nou-pa-di ja silleen, joten ei se puolustelulla parane.

hymy on tietenkin oikeessa tässä jutussa ja sympatia on lehden puolella.

muuten, hennahan vois tietty pitää paremmin huolta poikaystävästään, ettei…………………tuota……………..ööööööööö

Miksi maksoitte leikkauksen etukäteen? Minuata tuollaiset leikkaukset turhia.

Häirikkö ahdisteli BB-Hennaa:Ja jos se seurustelee sen Antin kanssa niin minkä takia se tapaa vieraita miehiä MIKSI? ja antaa heti kättelyssä oman puhelinnumeron!! taitaa henna pettää Anttia heti kun löytyy sopiva julkkis et pääsee lehtien sivuille niinkuin Mikael Forssellin avulla tuli julkisuuteen,mutta jääkiekkoilijaksi itseään tituleerannut mies oli pettymys Hennalle kun se olikin ihan tavallinen jääkiekkoilija eikä NHL-tähti,luulisi et jos seurustelee niin en minä ainakaan kävisi tapaamassa vieraita miehiä/naisia.
Henna pettää Anttia heti kun siihen on tilaisuus ja mahdollista päästä lööpeihin,taas niin väärin ymmärettynä 🙂

TÄTÄ ODOTELESSA:MINKÄ URHEILULAJIN MIEHEN HENNA VALITSEE SEURAAVAKSI?

JA JOS ON OHJELMASSA MUKANA EIKÄ TOI OLE KIELLETTY SYÖDÄ KUORMASTA Se Oikea -chatissa?

Hurlumpsis: professori ei ole oppiarvo, vaan virka. Siehän vaikutat Hennaakin sivistymättömämmältä.

toivottavasti turhista turhin tyhjäpäätyrkky katoaa otsikoista. Tuosta nyt ei yhtään kunnon juttua saa mikään lehti olipa sitä leukaa tai ei.

Ei muutako nyt vaan Henna laittaa maksamaan ja kunnolla. Hymy vois tehä Hennasta nyt kunnon esimerkin näille turhille julkuille. Ei muuta ku leukamaksut perintään ja ulosottoon.

Aijaijijijaaiai teitä hymyläisiä! Tiedätte varmaan että Henna on Tuksun kavereita ja tuksulla on taustajoukonsa lisäksi erittäinkovajuristi! Ties vaikka haastetta ja rikosilmoitusta väsättäisiin juuri nyt laajollasessa yhteisvoimin.

Jos minä olisin hymy harkitsisin nyt kyllä muuttoa thaimaaseseen,maijamiseeseen tai ulkomaaseen asti!

Mikäs sinä olet muita korppikotkiksi sanomaan? Käytöstavat oppimatta? Pysy kuule pois vaan herneesi kanssa, jos ei miellytä.

Itse jutun aihe saisi kyllä sen leuan teettää, niin voisi Anttikin tykätä enemmän.

Nyt sitten mustamaalataan Hennaa, joka ei vaan enää suostunutkaan roskalehden hyväksikäytettäväksi ja tuli sen verran järkiinsä, ettei ryhtynytkään muokkaamaan naamaansa julkisuuden paineiden ja tämän nimenomaisen lehden ”Hennalla ei ole leukaa” -panettelujen takia.

Hennan oma uusi blogi on asiallinen ja mielestäni hänen kirjoituksistaan paistaa läpi huomattavasti kypsempi asennen kuin aikaisemmin. Tämän Hymyn jutun teksti taas on kuin jonkun umpikateellisen teinin muka-asiallista kostoon tähtäävää v*ttuilua.

Jättäkää nyt hyvät korppikotkat tyttöparka rauhaan, ja antakaa hänen yrittää rakentaa edes jollain tavoin normaalia nuoren ihmisen elämää!

Hehee, Hennan omilla sivuilla hänen koulutuksensa on merkonomi ja suluissa vuosi 2010. Jos Henna et ole vielä edes aloittanut kouluasi, niin vuodessa ei kuule merkonomiksi valmistuta. Taidan laittaa omille sivuilleni professori (2011).

huhhuh. eikö täällä suomessa oo muuta uutisoitavaa? 😀 EI KIINNOSTA. oli vain pakko päivitellä uutisen ja lehden turhamaisuutta. jääköön ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi..

keskitynpä taas tärkeämpiin asioihin.

Uskon kyllä että niko on saanut rahansa mut tolla hennalla on nyt tarve jauhaa paskaa KERJÄTÄ sääliä,hymy ei kuitenkaa ole kuitenkaa mikään persaukinen firma..ja jos tehnyt sopimuksen 0 euroa niin mun mielestä se on omaa hölmöyttä..ja nämä turhimmat julkkikset niistä voisi kyllä uskoa et tekevät nolla euroa olevan sopimuksen kunhan saavat naamansa lehteen ja matkan ryssiin,,

Vanessa hei, get ite real :=) :=) luuleks ettei siltä niitä korvauksia peritä? Tietenkin! Eihän siinä rahasta oo kyse vaan periaatteesta, ettei nää turhikset kuvittelis että kaikkee voi tehdä oman pään mukaan.
Sorry vaan mut hennaste tehdään ihan kunnolla uhrilammas ja varoittava opetus kaikille. Se maksaa sen leikkauksen takuusti.

Henna, get real. Mä en ainakaan oo toimittaja, vaan ihan taviskonttorityöläinen muija. Ja näytän kolme kertaa paremmalta kuin sä – ja olen sata kertaa fiksumpi kuin sä.
Et tule pärjäämään maailmassa, kun tunget leukas ja varsinkin nimes joka koloon ja tulet sitten itkemään, kun pitäs velvoitteensa hoitaa.
Sun ajatusmaailman mukaan kaiketi on niin, että voit tehdä sopimuksia siellä täällä, mutta ei niistä tarvi pitää kiinni.
Hymy: vaatikaa Hennalta korkoineen kaikki. Velka ei vanhene. Huolehtikaa ettei toi säälitys oikeasti ikinä voi tehdä kunnon työtä tai siltä ulosottomies mittaa noita korvauksia ikänsä.
Ehkä se sillain oppii.
Tyhmyydestä sakotetaan.

Uskon kyllä että niko on saanut rahansa mut tolla hennalla on nyt tarve jauhaa paskaa KERJÄTÄ sääliä,hymy ei kuitenkaa ole kuitenkaa mikään persaukinen firma..ja jos tehnyt sopimuksen 0 euroa niin mun mielestä se on omaa hölmöyttä..ja nämä turhimmat julkkikset niistä voisi kyllä uskoa et tekevät nolla euroa olevan sopimuksen kunhan saavat naamansa lehteen ja matkan ryssiin,,

Von P EI OLE Hymyn toimittaja, eikä edes tilaaja. Ei edes Zeiskan.

huvittavaa on myös se kun hymyn toimittajat yrittävät tulla sinne kommetoimaan ja sitten itkevät täällä kun niittern lässytyksiä ei henna varmaan sivuillensa kaipaa.

Huvittavinta Kalisnaisen blogissa on se, että sinne kelpuutetaan vain ja ainoastaan Kalisnaista hehkuttavat viestit. Negatiiviset/neutraalit/täysin asialliset kommentit raakataan armotta.

Uskoisin, että Henna ihan tarkoituksella jätti päivittämättä blogiaan. Ja leukaleikkauksen peruminen oli ihan järkevää. Nyt Henna sitten elät omaa yksityiselämääsi etkä enää ole liian avoin julkisuuteen nähden. Näin säilyy oma mielenterveys ja ihmissuhteet.

Uskomatonta touhua! Pari kertaa kuukaudessa tarvitsisi kirjoittaa jotain ja edes siitä ei saada pidettyä kiinni. Elämässä pitäisi olla glamouria ja bileitä ja pitäisi saada uutta tissiä ja leukaa, mutta mitään ei olla valmiita itse tekemään niiden eteen. Kaikki pitäisi saada ilmaiseksi ja ilman mitään työtä. Näillä ihmisillä on kyllä harvinaisen vääristynyt maailmankuva, kaikki eivät vaan ole syntyneet Paris Hiltoneiksi.

Paska lehti ku duunailee tälläst, ostakaa mulle uus perse ni tuun esittelee sinne toimitukseen 🙂

Toi Henna laulaa nyt omassa blogissaan niin paljon sontaa etten yhtään epäilisi että ihan oikeesti ei kannattais enää mennä ikinä töihin. Siellä kun muutamat korvaustonnit ulosottomiehellä kivasti kolkuttelevat lopun ikää, niin ei KANNATA tehdä töitä.

No onkos tukiainen päivittänyt blogiaan.ei taida olla mutta mitä siitä,lööppi possu mä oon ja hymyn toimittaja ui mun kainaloon,

Mutta lehti vaan kasvaa, että ei voi muuta sanoa kuin että Suomi ansaitsee lehtensä.
Lukijamäärät, levikit, nettisivujen kävijämäärät – kaikki nousussa. TÄTÄ SUOMI KAIPAA.

surkea lehti, joka yrittää pitää hömppä-julkkiksia pinnalla vuodesta toiseen

”Hymyn toimituksesta naureskellaan.” .. hah ootte säälittävin lehti koskaan

Asiahan on niin, että nämä sitten olivatkin Kalinaisen ensimmäiset potkut, eihän hän ole koskaan missään töissä ollut? Onnea vaan tästäkin ”saavutuksesta”.

”Asiaan ei liity sen kummempaa dramatiikkaa. ”
Tekstin perusteella muuta liitykkään 😀

haha, taitaa toimituksen puolella olla katkeraa porukkaa, ainakin tämän jutun perusteella 😀

Aijai, nyt polkas hennukka paskaan. Toiv. hymy tutkii ja tonkii kaiken kökköhennan taustalta.

Oma kommentti