BB-Henna Tukiaista seksikkäämpi!

Tukiainen-KalinainenBB-Henna eli Henna Kalinainen on Johanna Tukiaista seksikkäämpi. Voittotulos tuli murskalukemin. Kalinainen keräsi äänistä peräti 76,14 % Tukiaisen jäädessä hopealle 23,86 prosentilla.

Tulos käy ilmi Hymy-lehden verkkosivujen järjestämästä äänestyksestä, jossa kahden kohukaunottaren seksikkyyttä oli mahdollisuus arvioida.

Kalinainen on perinyt Tukiaisen paikan Hymyn verkkosivujen bloggaajana. Kalinainen on keskittynyt kirjoituksissaan selvittämään henkilökohtaista elämäänsä, kuten teki Tukiainenkin.

Tukiainen on sittemmin tullut uskoon ja harkitsee todistamista seurakuntien tilaisuuksissa. Kalinaisen lähiaikojen suunnitelmiin taas kuuluu osallistua Argentiinassa Suomen Pelkokertoimen toisen tuotantojakson kuvauksiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Vaan ettei totuus täysin unohtuisi: sexyin on silti Janita Janatuinen! Janinta Janatuinen on Suomen kaikkien aikojen sexyin nainen! Siinä vasta misu!

Voi hyvät hyssykäiset !! Kumpainenkin aivan alinta kastia, mitä suomesta
sitten löytyykään !!
Jopas on pulaa aiheista, ja äänestyksistä !!
Marika F. joskus pilkkailtiin, mutta näihin verrattuna hän on sentään tosi rotunainen.

Wau. Pää räjähtää! Eikä hyvällä tavalla.

Kylla molemmat on niin pelottavia, etta toivon etteivat tule painajaisina uniin!

Nättejä ja fiksun tuntuisia tyttöjä molemmat. Vaikeahan noista olisi valita se nätimpi.

Heh, sama, kun lähtisi vertailemaan 80-luvun Ladaa ja vähän uudempaa Samaraa, vaikka kuinka potkii, niin yletön rutkutus kuuluu, mutta mikään ei toimi, eikä mihinkään kulje.

No ei kai kovin yllättävä lopputulos. Sama kai se olisi jos lähtisi vertaamaan uudenkarheaa Mersua ja parikymmentä vuotta vanhaa Ladaa.

Onkos tää joku vitsi vai?
Eihän näistä viitsi kumpaakaan valita.

Turhia kyselyitä taas… Huomaa kuinka turha lehti Hymy taas on.

Entäs täräyttäisitkö Jossun kauniita kasvoja vai Hennaa aivoja?

– ei kumpaakaan, kun ei sellaisia ole olemassakaan…

Kuvitteellinen tilanne:

Löydät itsesi yökerhon VIP-alueelta mukanasi Johanna Tukiainen ja Henna Kalinainen. Kun jytä alkaa kuulua, molemmat alkavat heittää vaatteitaan pois. Mukanasi on revolveri jossa on kaksi patruunaa, ketä ammut ensiksi?

a) Johanna Tukiaista
b) Henna Kalinaista
c) Itseäsi, kahdesti. Et saa kuvaa pyyhittyä muuten aivoistasi

Kumpikaan ei ole seksikäs, ensimmäinen kommentoi hyvin, että valitaan ”pienempi paha”.

Johanna on kuitenkin huomattavasti mielenkiintoisempi tyrkky. Kumpikaan ei ole seksikas, mutta Johanna on aivan omaa luokkaansa sarallaan. Kalinainen on taas ihan tyhjaa taynna. Ei ole mitaan mielenkiintoista hanessa.

Tukiasesta ei saa seksikästä edes 5 romillen kaasussa… hirvee kotka…. ,kalinaista voi ny sentäs kattoo… jos se laittais vaan paperipussin ensin päähänsä….

…1. kommentti. Valitse nyt sitten ”parempi” kahdesta huonosta!? Asiallinen toteamus on: kummassakaan ei ole mitään seksikästä vaan molemmat yhtä ”halpoja” olioita; ei tyyliä, ei aivoja. That´s it!

Kyllä Tuksu on aivan omaa luokkaansa. Ja nyt kun on tullut vielä uskoon niin ei kai noilla äänestyksillä ole enää hänelle niin väliäkään. Tsemppiä Jossu.

Eiköhän se kansa äänestä, eikä lehti.

Kyllä meidän mehiläinen Johanna voittaa mennen tullen kaikki kalikalikalinaiset. Hymyllä taitaa nyt olla jotain hampaankolossa Jossua vastaan. 😉

Kysymys oli alunperinkin huonosti aseteltu, koska noin epäseksikkäistä tyrkyistä on hyvin vaikea valita seksikkäämpää. Ikään kuin valittaisiin ”pienempi paha”.

Oma kommentti