BB-Henna tyrmää arvostelijansa: ”Tienasin hetkessä 15 000 euroa haastatteluillani!”

Henna KalinainenBB-Hennana tunnettu Henna Kalinainen on silminnähden ärsyyntynyt saamastaan blogipalautteesta. Nyt hän vastailee kritiikkiin uudessa Hymy-lehden blogissaan.

Henna muun muassa torpedoi bloginsa lukijoiden käsityksen siitä, etteikö julkisuudella eläisi.

-Hahaha, itse tienasin 15 000 euroa haastatteluilla tultuani julkisuuteen, Henna kertoo Hymylle.

Hän myös väittää opiskelupaikan olevan yhden puhelinsoiton päässä.

Lue Hennan tuuletus täältä:

https://hymy.fi/blogit/kohunainen-henna-kalinaisen-blogi/blogi/aly-hoi-ala-jata-pienia-faktoja-teille

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Lukijanaikkoselle: kannattaa miettiä omaa käytöstään jos tulee paskaa niskaan. itsekkin olen näyttävä nainen, eikä paskaa sada, koska en tee siitä numeroa ja kohtelen kaikkia ihmisiä ystävällisesti.

15k saattaa kuulostaa nuorelle tytölle paljolta,mutta se on oikeesti ihan helvetin pieni summa koko maineensa menettämisestä. Kaikki tietää ja pitää halpana narrina, 15 k on siitä todella todella vähän! 🙁

Hei Henna,

siis todella kamalaa tekstiä susta täällä kirjoitellaan. olen pahoillani puolestasi vaikka varmasti myös positiivista kommenttia tulee 🙂 ihmiset on kateellisia, siksi ne jauhaa täyttä shittiä. JOS minä olisin sinä, tekisin rikosilmoituksen näistä herjausviesteistä mm, joku kirjoitti sulle ”Lutikka” joka tietääkseni tarkoittaa lutkaa… SIIS pöyristyttävää miten joku kehtaa arvostella ruudun takaa nimettömänä toista, kun ei edes sinua tunne.. itse voin sanoa, että olen kaunis nainen, tosin en julkisuudessa, mutta osaltani saan paskaa niskaan minkä kerkeän ulkonäköni vuoksi.. ihmiset on katkeria kusipäitä, ja niillä arvostelijoilla on itsellään todella huono itsetunto, kukaan täysijärkinen terve ihminen ei tule yleisille keskustelupalstoille haukkumaan toista halventavilla sanoilla. tsemppiä sinulle henna, ja rintasi ovat todella HOT!! 😉

Henna rakas, haluaisin päästä pääsi sisälle ja kysyä miten 15 000 euroa pitäisi tyrmätä arvostelijasi? Mitä sitten? Se ei tee sinusta miljonääriä, se ei tee sinusta kadehdittavaa ihmistä. Myyt käytännössä elämäsi kaikkien ihmisten riepoteltavaksi noinkin pienestä summasta. Miksi? Tässä maailmassa on isompiakin asioita kuin raha.

Kommentoija 14 hei,
ostaisitko itse aivot? Mistä alkaen olet kuvitellut, että suuret lehtitalot maksavat palkkioita suoraan käteen ja muovipussissa?
Eiköhän siitä palkasta tai palkkiosta ihan automatically vähennetä ne verot.

Että onnea sullekin ja aivoillesi.

Hyvä Henna! Oletko kertonut verottajalle tuloistasi. Osta aivot seuraavalla haastattelu palkkiolla?

Kylläpäs olenkin tyrmääntynyt, että ihan 15 tuusaa, huh, huh, mahaan sattuu ja vesi tulee silmistä, kyllä noita junttiKeravan teinipissiksiä saa todella nauraa ;;;))))

Ei se raha tee susta sen parempaa, ehkä hieman tyhmemmän vaan!! Katoa julkisuudesta ääliö!!!

kellä onni on se sen kätkeköön ,ei herätä turhaa kateutta.kenessäkään.

Voi ei nyt käy hölmösti ku menit saomaan tieneistäsi ,, ups .. ja ulos ottoon…

Hyvä Henna sä olet rahat ansainnut kyllä tuolla ulkonäöllä voisi ansaita enemmänkin ANNA PALAA NÄYTÄ ET SUSSA ON NAISTA!!

15 tuhatta on pikku raha loppujen lopuksi, kun ei se saa noin paljoa tasaiseen tahtiin.

Toivottavasti pää kestää… Ei mikään herkku paikka. Voi tulee vielä aika jolloin nää ei oo mitään kivoja asioita. Mitä silloin on repussa mukana… Toivon kaikille tytöille jotka haaveilee helposta elämästä ja nopeista hevosista… niin onko niitä vielä kun oot vanhempi.. on näitä hyviä esimerkkejä.. Miettikää ensin… hyvää jatkoa sinulle henna.

No oli miten oli niin ei toi julkisuus oo helppoo ja pitää siit vähän maksaakki jos on aikuiste oikeesti avohoiron tarpees oleva BB-bimbo;)

Toivottavasti muistit maksaa myös verot tuloistasi. Saatat muuten saada aikamoiset mätkyt.

Mitä sillä rahalla jos ei ole elämää sekä ei ole kun tyhjä pää ilman koulutusta.

Antaa tytön nyt nauttia julkisuudesta ja rahoistaan. Ei tämä enää kauan kestä ennen kuin Hennastakin tulee taas TAVIS.Nyt joku kotiporno video julkisuuteen niin johan taas lähtee.

Oma kommentti