BB-Henna valehteli huumeasiassa!

Antti Kurhinen ja Henna KalinainenKohublondi Henna Kurhinen on ollut kiinni otettuna liittyen huumausaineen käyttörikokseen. Tuoreessa Seiska-lehdessä hän yhdessä aviomiehensä Antin kanssa on tilittänyt aiheesta, ja myöntänyt käyttäneensä ekstaasia joitakin kertoja elämänsä aikana.

Hymy sai vihjeen Hennan nappirumbasta jo useita kuukausia sitten. Henna suunnitteli tuolloin leukaleikkaustaan.

Hymy kysyi asiaa suoraan Hennalta, joka kiisti väitteet ja suorastaan loukkaantui asiasta. Vasta poliisiputka sai Hennan tunnustamaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, BB-Henna, Henna Kurhinen

Kommentit

Voi, voi. Sinä et nähtävästi käsitä Hymy -lehden nettisivujen ja lehden eroa. Täällähän on tämmöistä kivaa viihdettä pitkin kuukautta mutta lehdessä ne oikeat jutut ovat.
Esim. lehdessä näytti viimeksi olevan jutut näyttelijä Mari Vainiosta ja Tapio Liinojasta, olipa Vesku Loiristakin juttua. Urheilija ja poliitikkohaastattelujahan Hymyssä on paljonkin.
Pitäiskö sinun lukea sitä lehteä, ennen kuin avaat täällä sanaisen arkkusi. Ei kai kukaan hyvää ilmaiseksi jaa, netissä.

Onko Suomi oikeasti niin pieni maa, että eniten palstatilaa saavat ”julkkikset” ovat oikeasti;

Martina ja Esko
– Perustelut julkisuudessa olemiselle…Öö…Martina on ”salarakas”, joka alkoi soittelemaan lehtiin kun sai koukutettua salasuhteeseen jonkun jalkapalloilijan (big deal?)…Sitten heillä on omat tanssiryhmät, jotka eivät tanssi vaan lähinnä seisoskelevat lavalla…Ja näistä henkilöistä kirjoitetaan…miksi?

Antti ja Henna
– BB ”tähdet” ovat jo lähtökohtaisesti niin naurettavia julkisuustyrkkyjä, ettei minkään, itseään kunnioittavan median luulisi näistä idiooteista kirjoittavan yhtään mitään.

Viivi ja uusi poikaystävä
– Tämä tyttö tulee jyräämään vuodessa kaikki turhimot. Kahdeksanvuotiaasta saakka Miss Suomeksi halunnut (apua…oikeasti?) Viivi on jo lupautunut laulajaksikin ja vasta eilen saimme lukea Viivin kommentit miten poikaystävä on luvannut hankkia hänelle Porschen voiton kunniaksi. Pelle, mikä pelle.

Johanna Tukiainen
– Omasta mielestään Johanna on ”brändi” jota kannattaa ”hyödyntää” ja kyllä häntä on hyödynnettykin – ei tosin ihan sillä tavalla kuin Johanna ehkä itse kuvittelee.

Eikö viiden miljoonan ihmisen maasta oikeasti löydy muuta kirjoitettavaa.

Tässä muutama esimerkkinimi ihmisistä ja ammateista, jotka saattaisivat kiinnostaa ihmisiä paljon enemmän kuin nämä mitättömyydet:

– Näyttelijähaastattelut
– Ohjaajahaastattelut
– Kirjailijahaastattelut
– Urheilijahaastattelut
– Poliitikkojen haastattelut

Muutama nopeasti mieleen tuleva nimi, jotka ovat saaneet aikaiseksi miljoona kertaa enemmän kuin yksikään näistä turhakkeista: Kata Kärkkäinen, Jari Tervo, Peter Nyman, Paavo Lipponen, Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Anitra Ahtola, kuka tahansa näyttelijä tai ohjaaja, kuka tahansa SM tason urheilija, kaikki SM liiga jääkiekkoilijat, jne…Lista on loputon…Tehkää juttuja oikeasti kiinnostavista ihmisistä.

Voi pieniä, lehdethän ne on kateellisia juu näille taaperoille, aivan taatusti, joka päivä, toimittajat eivät muuta mietikään kuin että miten vois kostaa. Herätkää!

HAAHHHHAHHAHHHAAAHHAHHAAA!!!! Aivan oikein noille dorkille että kärähtävät. Toivottavasti MOISET NARKIT LÄHTEE LINNAAN! Uskomattomia idiootteja!

Ei muuta kuin ehdolliseen vankeuteen niinkö muillekki käy täällä todellisuudessa.

taas pientä katkeruutta ilmassa hymyn puolelta mönkään menneen ”leukajupakan” takia. en uskoisi kaikkea mitä kirjoitetaan.

vetäisivät molemmat vain oikein pitkän viivan ja sillä selvä.

Oma kommentti