BB-Hennan jymy-yllätys: Leukaani ei leikatakaan!

Henna KalinainenBB-Henna Kalinainen on pyörtänyt kokonaan päätöksensä. Hän ei mene leukaleikkaukseen.

Hän ilmoitti asiasta Hymylle, jonka piti avustaa ulosottoveloissa kipristelevää neitokaista ulkonäköongelmansa kanssa.

Pari viikkoa sitten Kalinainen ilmoitti vain siirtävänsä operaatiota hieman.

Sopimuskäytännön mukaisesti leikkaus on kuitenkin jouduttu maksamaan etukäteen. Henna on myös allekirjoittanut sopimuksen leukaleikkauksesta.

Leukaleikkaus jäi tekemättä, kun Henna ei vain yksinkertaisesti ilmestynyt määrättynä aikana kirurgin vastaanotolle. Leikkaussali oli valmiustilassa, ja henkilökunta odotti BB-tähteä turhaan.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Henna, leuka

Kommentit

Kerrankin Henna teki jotain järkevää jättämällä leikkauksen väliin.

Eihän hän voi leukaansa leikkauttaa, kun sellaista ei ole. Olisi siis nyt vaan hankkinut itselleen sen leuan.

Henna on viisas nainen, vaikka on vielä nuori. Monesti olen ihaillut hänen päättäväisyyttään. Henna on ihan sievä nainen, joten oli viisaasti tehty kun ei mennyt leukaansa leikkaamaan.

Kaikkea hyvää Hennalle ja pidä itsestäsi hyvää huolta:-)

ois kyllä jees et laittais leuan itellensä…kansankin on äänestäny että henna tarvii uuden leuan ja nyt se sit peruu :O kipinkapin henna kirurgille

MIKSEI LEIKATA! voi raukkaa. toivottavasti sitten joskus kuitenkin…

Siis ois nyt vaan mennyt, ois tehnyt Hennan ulkonäölle tosi hyvää. Muuten kaikki ok, mutta toi leuka on rehellisesti sanottuna ainut mikä vaatiis toimenpiteitä. Hennasta vois tulla ihan oikeesti kaunis jos laittais leukaimplantin. Harmittaa kyllä!

Muutenkin ihmettelen noita kohukaunottaria kun ne ei sitoudu mihinkään sopimuksiin, eikä ole ajoissa paikalla missään vaikka ois kuinka tärkeä tapaaminen. Ne ei tee normaalia työtä, joten kai ne elää jossain kuvitelmissa vaan.

Toivottavasti Hymy maksattaa tuon leikkauksen Hennalla. Oppisipahan että jos sopimuksen tekee niin siitä täytyy pitää kiinni tai sitten maksaa sopimusrikosta. Nämä BB-tyrkyt ja muut mediahuorat eivät ota mitään vastuuta mistään, sopimuksia tehdään ja niistä ei pidetä kiinni, kaikki maksut veroista alkaen ovat maksamatta ja ulosotto kolkuttelee ovilla. Silti vaan laitetaan rahat biletykseen ja matkusteluun vaikka entiset laskutkin on maksamatta.

Tietääkö Henna että hänen poikaystävänsä Antti on sanonut ihailevansa Putinin Venäjää ja Neuvostoliittoa, eli siis epädemokraattisia totalitaristisia valtioita? Ei kannattaisi Suomitytön sekaantua sellaseen ihmiseen.

Siis voihan pauke,olin perseelleni lentää moisesta jymy-yllätyksestä!!! Huh huh en varmaan saa unta ensiyönä,jos maapalloa ois kohdannu meteoriitti en ois yllätynyt mutta tämmösen paukun päästivät,mihin tää maailma on menossa kun minua näin järkyttävät,että meinas tulla löysät housuun,älkää enää siellä hymyssä laittako tälläsiä ylläreitä julki,mullahan menee mielenterveys.SIIS OIKEASTI ETTE KAI KIRJOITA VAKAVISSANNE!!! URPO LEHTINEN PYÖRII VARMAAN HAUDASSA:

Hieno päätös! Koko leukaoperaatio-hömpötys oli alusta pitäen täysin naurettava, suurta arvostusta siitä että tulit järkiisi ja jätit menemättä:) Kyllähän nämä juorulehdet maksaisivat vaikka peräsuolen tilalle pakoputken vähät välittämättä ihmisestä tai tempauksen järjettömyydestä, kunhan saavat vaan mehevän jutun ja lehtiä myydyksi. Onneksi älysit puhaltaa pelin poikki etkä lähtenyt tähän pelleilyyn mukaan. Henna 1 – Hymy 0.

No ei kai sitä leukaa ny ollu tarkotus ees leikata, miten sellasta voi leikata, mitä ei oo? Leukahan sen piti nyt vasta saada.

tajuaisi jo tämäkin turhis jättää tämän ”turhinjulkkis” elämän jo ajoissa, kun se hänen ”julkisuutensa” on vain sitä että on kansan naurunkohteena, ja oikeissa julkkispiireissä näitä ”turhiksia” vain haukutaan selän takana ja halveksitaan, mutta kun eivät jotkut näytä tajuavan niin eivät tajua!

Jaa miksei leikata? Etkö haluakaan näyttää normaalilta ihmiseltä?

Mikä jymy-yllätys? Tyhjänpäiväisen ihmisen arjesta yritetty vääntää uutinen

No siihen varmaan osaa vastata Tiina Jylhä, eikös se sen kautta pitänyt leikata.

Mitään laskua ei ole maksettu,juttu oli Hymyn ja Hennan vedätys alusta asti. Näin saadaan kävijöitä Hymyn sivuille ja mainos rahat juoksee.

Minäpä voin vastata. Reidet on ainakin hurjan paksut, muuten nyt ei niinkään, ei ainakaan mitään takiaismallia.

21 kommentoijalle. Voitko kertoa mistä kohtaa Henna on paksu?
Oletko sä sokea vai muuten vain vitun tyhmä?

Paksu henna kuittaa paksun laskun taas uusilla jutuilla. Tyhmä minä, kun edes vaivaudun näitä turhimoita kommentoimaan.

Mä en kyl käsikirjoitukseen usko. Tai se käsikirjoitus maksoi aika paljon, jos kerran leikkauskin maksettiin etukäteen. Väitänpä että Hennaa odottaa paksu lasku.

Mutta en ihan noin tuhti oo, kun Hena. Vois Hena ottaa sen leuan kans samaan pakettiin rasvaimun reisistä ja kaulan yläosasta ja persiistä ja alleista ja mahasta.

Taas saatiin hyvät otsikot täysin turhasta asiasta joka oli ennalta käsikirjoitettu juttu.

No kyllä mä ainakin tajusin, että kun kerran ei mee leikkaukseen, nii ei siittä mittään tuu enää. Kaikki ei tietty vaan kässää. Voihan toi leuaton jankata tätä kuukausikaupalla, menee eimee menee eimee……….

Eix teil o mitää muut elämää ku väitellä jostai hennan leuasta.

Kommentoija 13, milloin opit lukemaan?

Copypastaamassasi jutussa:
”…mutta nyt hän on tullut siihen tulokseen, että leikkausta siirretään hieman myöhemmäksi..”

Ja tässä uudessa jutussa:
”…BB-Henna Kalinainen on pyörtänyt päätöksensä. Hän ei mene leukaleikkaukseen.”

No kylläpä oli todella jymypaukku, ihan pertsiilleni lensin, kun tämän luin. Siis todella ihan vuoden ykkösuutinen! Kiitos Hymylle, kun kerroitte tämänkin tuosta leuattomasta tyrkkypallokalasta, kiitos! Päivittelenkin tätä nyt ainakin viikon, siis voi ihmeiden ihme sentään, huh, huh!

Kommentoija 3. Ei tästä kyllä ole missään toitotettu. Siitä toitotettiin että se menee leikkaukseen. Urpo!!!!!!!!

VIe ny hyvä ihminen tytär silmälääkäriin, ennen ku näkö pahenee….

Hienoa Henna…8 vuotias tyttäreni katsoi kuvaasi ja kysyi, Miksi äiti noin kaunis tyttö haluaa erilaisen leuan?

No höh. Olisi Hennastakin voinut tulla kaunis nainen uuden leuan ansiosta.

Eihän se mitenkään auta vaikka kuinka hän rintamuksiaan korjauttaa, jos naamataulun sivuprofiili on edelleen kupera kuin löylykauhan pohja.

Henna ei olisi Henna ilman pallokala-lookkiaan. Hänen hassut pusukala-huulensa ja leuattomuutensa kuuluu Hennan imagoon.

Eihän se voi leukaleikkaukseen mennä kun sen pitää tehdä uutta tosi-tv -sarjaa ==))

No eihän toi reppana kyennyt mukapelkokertoimessa syömään ees suklaavanukasta, joten se siitä. Nolla mikä nolla.

No joku tolkku pitää sopimuksissakin olla. Tää paitsi mitään ylläri ollut, johan tästä viikkoja sitten toitotettiin. Mikset Hunna honna hinna tms. ottanut leukaa, kun olisit ilman saanut? Nyt jäät naurettavan näköiseksi leuattomaksi muotopuoleksi!!!!

Toivon mukaan lehti velvoittaa maksamaan sopimussakon ja myös leikkauksen hinnan. Jos ei maailma opettanut Hennaa siitä, että ei ole leikkisopimuksia tai että ei voi muuttaa mieltään noin vain, niin nyt se oppiraha sit maksetaan.

Hennan logiikalla varmaan voi kävellä pankkiin, ottaa lainaa ja muuttaa mielensä sen maksun suhteen, kun eräpäivä koittaa.

Ensiksi kehut: Loistavaa Henna! Et tarvitse mitään leikkauksia, jos muut ei hyväksy sua sellasena kuin olet niin painukoon *****

Mutta olisit voinut ilmoittaa ettet aijo leikkaukseen mennä, eikä vaan jättää
menemättä 😀 ja olisi ehkä kannattanut miettiä ennenku allekirjoittaa sopimusta! tais tulla ”sopimussakko”?

Oma kommentti