BB-Hennan leuka vaarassa!

Henna KalinainenHenna Kalinainen kertoo tänään Seiskan verkkosivuilla hankkivansa uuden lauan ja maksavansa sen itse.

Tänään ilmestyneessä printti-Hymyssä on Hennan haastattelu aiheesta. Hymyllä ja Hennalla oli sopimus, jonka mukaan Hymy auttaisi pitkään leukansa epämuodostumasta kärsinyttä kohukaunotarta leikkausasiassa. Hennan oli määrä esitellä uusi leukansa yksinoikeudella Hymy-lehdessä.

Sopimukseen kuului myös se, ettei Henna kommentoi aihetta muissa tiedotusvälineissä.

Onko Hennan leukaprojekti nyt vaarassa kokonaan jäädä toteutumatta? Hennalla itsellään ei ole varaa leikkaukseen, sillä hän painii ulosottoveloissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Henna, Henna Kalinainen

Kommentit

Miksi ihmeessä pitää leikellä itseään jo noin nuorena. Ymmärrän kyllä huulihalkiot ym. viat joista on haittaa, että ne korjataan, mutta tätä en ymmärrä, enkä silikonirintoja nuorilla naisilla. Miksi ihmeessä rintojen täytyy olla sellaiset kumipallot.Itselläni oli nuorena A-kupit mutta nyt keski-ikäisenä mennään C-kupilla.

Mutta jos ei ole leukaa ennestään, niin eikö myös lihakset pitäisi asentaa. Muutenhan se katsoo päivät pääksytysten suu auki kanssamatkustajia!

Minulla ainakin oli hauskaa lukiessa näitä pähkähulluja leuka juttuja…Tämä palsta on oikeastaan viihdettä…enemmän näitä tälläisiä juttuja..yeah….

Forsselin pelikään ei enää kulje tämän kalinaisen takia.

Suostuisko Hjallis samaan operaatioon, jos Hymy maksaisi viulut (eiku siis leuat). Vastapalveluksena kommentit yksinoikeudella ja kaikilla olisi aihetta hymyyn 😀

Suomi popilla mietittiin miten tämä leuka tulee mullistamaan Hennan elämän niin sieltä todettiin että ehkä ainakin pyöräilykypärä pysyy nyt päässä.

Älä hyvä ihminen tuollaista suustasi päästä. Alkaa vielä levyttämään tämäkin lahjakas tähti!

Moikka.

Kertokaa hyvät ihmiset edes yksi hyvä syy, minkätakia tämän Hennan pitää olla julkisuudessa? Onko syy se että joku OIKEASTI tunnettu jalkapalloilia veti tätä ronttoseen, vai joku mitä hän olisi oikeasti itse tehnyt, mikä oikeuttaisi julkisuuden?

Ei ymmärrä

Mikä viikon villitys tämä nyt sitten on?
Haluaako se Ridge Forrsteriksi Ridgen paikalle, eli sellaisen oikein kunnon leuan itselleen?

Entä mitä jos se leikkaus menee pieleen ja tulee sellainen jättileuka? Voi kauhia sentään. Mahtaa sattua tuollainen operaatio ja kuinka kauan sen jälkeen pitää olla syömättäkin?

”BB-Hennan leuka vaarassa!

Henna Kalinainen kertoo tänään Seiskan verkkosivuilla hankkivansa uuden lauan ja maksavansa sen itse.”

Yks pikku virhe eksynyt kirjoitukseen Hymyn toimittajalta.

Ketään ei kiinnosta Henna Kalinainen, hänen rumat silikooninsa tahi lihaisa leukat! Hymy voisi kaivaa jostain muita puheenaiheita ja jättää pikkutytön, jolla on identiteetti hukassa, rauhaan.

Eikö olis parempi vaihtaa tälle kanan aivot kun on jo semmoset kujeet muutenkin…

eihän tuossa ole muuta kuin leikkaa vaan alemman leuan pois. Ja se on siinä! Yksi leuka riittää tälle naiselle kalahuulien lisäksi!

Hah! Hentsu kyykyttää nyt kilvan Hymyä ja Seiskaa. Kumpi ostaa isomman leuan?

Btw. Kaupungilla juoksee huhu, jonka mukaan Tuksulla ja Hennalla olisi sama kauneusihanne, molemmat yrittävät saavuttaa tavoitteen niin nopeasti kuin vain toimituksissa fyrkka riittää. Tuksu johtaa tällä hetkellä leuan mitalla.

Ai niin, se kauneusihanne: http://images.uncyc.org/fi/a/ad/Ikonijocelynwildenstein-1.jpg

Totta kai Hennan pitää leuka laittaa kuntoon, jos aikoo oikeesti olla lehtiensivuilla.Samalla vois tehdä muutakin muutosta.

Elkää kuulkaa tuollaisia toivoko tai miettikö, että pitäs henkensä heittää. Kyllä kansa kaipaa hönttejä, joiden toilailujen kautta huomaa melko nopsaan, miten hyvä ja antoisa oma elämä onkaan… Tumpeloitakin tarvitaan.

Leukaimplantti on hyvä ja samalla kannattaa tikata suu kiinni. Ei Antti kauan kuuntele typerän blondin juttuja. Mutta toisaalta jos suu on kiinni, niin Anttia ei kiinnosta koko typy. Antin kannattaakin hankkia pumpattava Barbara ja Hennan aivoimplantti, niin kaikki on tyytyväisiä.

Vähän samoilla linjoilla olen kuin 29. Kun rintavarustus on nyt muovailtu ”kuntoon” suunnitelmissa on siis siirtyä muotoilemaan päätä. Kannattaiskohan ensin miettiä, löytyisikö jostain sinne pään sisään jotain täytettä? Jos jostain löytyy esim. ydinfyysikon tai kansanedustajan ( tai turhan julkun ) aivot, kannattaa ottaa kansanedustajan aivot; ne ovat käyttämättömät.

BB-Hennan leuka vaarassa!!!!!!!!! kuka näitä kusipäisiä juttuja tänne oikein laittaa????????? hymyn pitäis kustantaa lobotomia leikkaus hennalle et sekin vois alkaa elään normaalia elämää….

oliko se niin että…pitää saada uus leuka että vois eka kertaa elämässään käyttää pyöräilykypärää..

Hyvin menee, mutta antaa nuoren pilata itsensä kun kerran haluaa.
Kovin vain ihmetyttää noiden tulot mistä ne maksetaan vai seiska ja Hymykö pitää näitä ”hupejaan” vain lukijoiden takia.

Leikkaa Kili_kalinainen sitten semmonen leuka kun ridgellä niin ei tartte olla enää pienileukainen. 😛

Kauneusleikkauksen voisi kuvata videolle ja julkaista Hymyn sivuilla nimellä ”Jaws”.

Provo otsikko! Eihän tuolla hukkapätkällä ole edes mitään leukaa!

Female-Hjallis. 🙂

Älykkyysosamäärä todennäköisesti sama luku silikonidesien kanssa.

Niin, kuka tuollaista kehuu kauniiksi… Taitaa niiden oma pärstä olla niin hirveä näky ettei julkisesti kykene liikkumaan.

Asiahan on selvä; sopimusrikko. Ei muuta kuin Henna maksakoot leikkauksen itse, tai pyytäkööt Seiskaa sponsoroimaan.
(Seiskahan tästä ensin uutisoi..)

ettei satu omaan leukaan,proop!!! tuli mieleen yks leuan alta vedetty juttu,proop!!! ok,haen takkini.

Hitto mua naurattaa kun tyypit puhuu jostain LEUAN OSTOSTA 😀

”ostan leuan”.. Heeheh 😀

”Hymyllä ja Hennalla oli sopimus, jonka mukaan Hymy auttaisi pitkään leukansa epämuodostumasta kärsinyttä kohukaunotarta leikkausasiassa.”

Mikä ihmeen EPÄMUODOSTUMA? Hieman rajaa näihin kirjoituksiin! Joillain on ihan oikeitakin epämuodostumia, ja mielestäni tämän tyyppinen kirjoittelu loukkaa tällaisia henkilöitä.

Hennalla on ihan tavallinen leuka, josta tietenkin kauneuskirurgian avulla voi ehka työstää nykyisiin kauneusihanteisiin vielä paremmin sopivan, mutta jossa ei takuuvarmasti ole minkäänlaista epämuodostumaa tai rakenteellista vikaa.

Leuassa vikaa, missä leuassa??? Voiko olla vikaa, jos ei mimmillä oo edes leukaa… jalliksen sukuhaarasta?

Tytön leuassa ei ole mitään vikaa. Kismittää kun aina haukutaan jonkun henkilön jokaista kohtaa, mikä tulee ”uutisissa” esille. Jos tuolla neidillä ei olisi noita kalanhuulia(rakennetut nekin),niin tuo leuka näyttäisi aivan kivalta.

kyl on neidillä päässä vikaa et käy leukansa korjaamassa vaan sen takia et muut on sitä haukkunut…. ei oo kyl mitää itsetuntoa ja noillako se paranee… seuraavaks joku sanoo et on ruma nenä niin leikkaa varmaan senkin.

ihan nätti naama Hennalla on leukoineen.
Turhaan alkaa sellaiseen operaatioon.

,kun on niin palio kateellisii ihmisii .. eisen itsetunto ainakaan näistä kommenteista parane .

ihan nätti naama Hennalla on leukoineen.
Turhaan alkaa sellaiseen operaatioon.

Toivottavasti leuka tosiaan teetetään jossain (kotimaisessa) laatupaikassa, toisin kuin rintaimplantit. Kasvojen mittasuhteet menevät äärimmäisen helposti pilalle, jos asialla on joku kirjekurssin käynyt puoskari. Tissit voi kätkeä liiveihin ja vaatteisiin, mutta naama on aina esillä.

Auttakaas nyt Hymy tytölle uusi leuka! Ja ei pihtailla sen rahan kanssa ja mennä halvimmalle kirurgille ettei käy niin kuin niille rinnoille… itse asiassa voisitte hieman avata rahapussin nyörejä enemmänkin, ehkä niistä saataisiin vielä rintojen näköiset?

vai mokas kili-kali-nainen leukaproteesinsa. Nyt on hyvä jatkaa alaleuatonta pölinää.

muutne ok mutta tuo kaunotar meni snadisti pieleen. Pieni ja pyöreä, lyhyet paksut jalat ja olematon leuka = kaunotar???
Hei halooo, nääs!

SUPERILTA! Tänään klo 21.00 alkavassa prime timessä BB-Nikon alastonkuvaukset. Nipsusta otetaan sarja nudefotoja, ja sinä voit olla ”paikan päällä” katsomassa, miten kuvaukset edistyvät. Klo 22 BB-Henna tulee selvittämään netissä riehuvaa ”leukaleikkauskohuaan”. Nipsun kotiin voit kurkistaa 24h vuorokaudessa. Mitä puhutaan, mitä tapahtuu? Katso heti!

vois vaihtaa koko pään en ymmärrä mitä siinä naises on niin hyvää turha julkkis toivoton tapaus koko akka

En tajua mikä vika leuassa tai muussakaan. Kelpaisi Henna anytime ainaki mulle jos itsetunto kasvaisi. Nätti tyttö <3

Että sellasta. Seiskassa retostelee maksavansa uuden leuan itse, vaan selvishän sekin. Eipä leukaa velaksi voi ostaa. Nyt on korkea aika Hymyn vetäytyä ko. leukaprojektista, koskapa Henna on tehnyt sopimusrikkomuksen kertomalla asiasta Seiskalla.

Noloahan täällä on edes kommentoida, mutta kyllä on nuori tyttö pahasti hakoteillä, luulee leualla saavansa kavereita ja arvostusta, njet, ei näin!

Huutonaurua koko rahalla ! Ei voi käsittää mikä ihmisiä vaivaa. Nuoriso on näköjään voinut pahasti jo pidemmän aikaa.

Taitaa piiri pieni pyöriä. Henna, Hymy ja Jylhä sopii leikkauksesta. Tuksu menee jylhän luo korjauttamaan hirveässä, kauheassa halvantumisvaarallisessa kuolemansyöksyssä kalliolta, saamiaan vammoja ja kuulee Hennan leuka projektista. Tuksu soittaa heti seiskaan ja kuittaa vihjepalkkion. Olisko joku katkera jollekkin, vai ihan sattumalta taas samat piirit.

Voihh…Sukset ristissä. Hymy maksa Hennan leuka, Hinnin tissit, Ruususen ( joku seuraava leikkaus), Tukiaiselle rasvaimu……Pitäkää sirkuspellet vauhdissa, jotta kansa saa huvinsa.

Oma kommentti