BB-Hennan leukasota ohi: ”Saan sittenkin leuan”

Henna KalinainenBB-Henna Kalinainen saa sittenkin uuden, uljaan leuan.

-Sopimus on edelleen voimassa, vahvistetaan Hymyn toimituksesta.

Hymyn oli määrä auttaa Hennaa leikkausasiassa, sillä nainen on kärsinyt pitkään ulkonäköongelmistaan, eikä hänellä ole ollut varaa leikkauttaa leukaansa kuntoon. Henna oli tehnyt asiasta sopimuksen, jonka mukaan hän ei kommentoi asiaa muille tiedotusvälineille. Hennan kommentteja ilmestyi kuitenkin 7 päivää -lehteen.

Henna marssii leikkaukseen juhannuksen jälkeisellä viikolla. Uuden uljaan leukansa hän esittelee Hymyssä myöhemmin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

ei jösses..jos miustakin tulis jokinsortin julkku saisinko uuden mulkun?

hymyn kestotilaajat kustantavat hennan leuan EI TZIISUS..varmaan tuntuu mukavalle myydä itsensä hymylle tissien ja leuan hinnalla..

Joo, kannattais samalla käynnillä tosiaan tolle perunanenällekin tehdä jotain, poskiin täytettä ja huulin kans + se leuka. Imua vatsaan, takapuoleen ja reisiin myös! Ota muuten Ana mukaan, korjattavaa löytyy siltäkin.

onneksi olkoon hanna! uutta leukaa mielestäni tarvitsetkin.
rinnatkin Saa isontaa samalla, mutta isothan ne on jo nytkin =)

Henna, mun mielestä sun kannattais enemmänkin satsata sun nenään… se on jotenkin semmonen possu pottu nenä.. Ihan niinku vinkiks vaan jos mietit mitä seuraavaks… ja toi sun 5 metrii korkee otsa, sillekkin pitäis kyllä nyt keksii jotain, muuten Antti lähtee jonku kauniimman muijan kaa 🙁

Jos jonkun elämä muuttuu onnelliseksi kauneusleikkauksien myötä niin siitä vaan. Koskapa meistä naisista kukaan olis täydellisen tyytyväinen ulkonäköönsä. Aina löytyy omasta mielestä paranneltavaa. No, rahalla saa ja hevosella pääsee ja suhteillakin näyttää jotain saavan aikaiseksi, mutta tekeekö se sitten tosiaan elämän onnelliseksi? Ite pidän noita kauneusleikkauksia lähinnä suurena terveysriskinä ja entäs jos kaikki meneekin täysin pieleen? Sitten sitä itketään sitä, kun ei olekaan toivotun näköinen. Jotkut Amerikan julkkikset hyviä esimerkkejä pieleen menneistä leikkauksista, kun on tavoiteltu täydellisyyttä. No, jokainen tallaa tyylillään ja jos kauneusleikkaukset tekee onnelliseksi niin siitä vaan :)! Onnellisuus se on se kaikkein tärkein juttu elämässä ainakin mun mielestä ja se koostuu niin monesta pienestä ja suuresta elämän asiasta :).

Miksi pitää antaa oma kroppansa kauppatavaraksi lehtien riepoteltavaksi?

ELI TILAA HYMY PUOLEKSI VUODEKSI! SAAT NYT TILAAJALAHJANA UUDEN LEUAN!!! VOI PERSE

Kaunis kertakaikkiaan. Ja ihan tuolla leualla. Kelpais mulle ihan sinänsä. Mun mielestä menee ihan turhaan leikkaukseen. Lopputulos on hyvin todennäköisesti huonompi!

En tajuu näit viestejä. Katsokaa nyt tuota tyttöä. Kaunis kuin tikkukaramelli. Oikeasti. Mikä teitä hemmetin oksentajia vaivaa – hankkikaa lasit.

Mikä lehti kustantaa isommat hinkit 😉 FF minimi koko julkkiksille.
Mutta hei eikös Ameriikassa julkkisnaiset fiksaile leikkauksilla alapäitäänkin tiukemmiksi, mikähän lehti suomessa sellaisen sponsoroisi ja näyttäisi kuvat 😛

Ai helvetti, joku NYYPIÖ nillittää, et toi hanna vai mikä henna nyt olikaan, on kuningatar. Heheh, mikä idiootti, hankkis elämän itselleen.

Oma kommentti