BB-huijaus nousi jälleen päivänvaloon – surku kilpailijoiden kannalta!

Hymy kertoi jo kaksi vuotta sitten verkkosivuillaan BB:n huijauksesta liittyen sunnuntaisten häätöäänestysten jälkeiseen jatkojuhlintaan helsinkiläisessä ravintola Amarillossa.

Tv-katsojille ja poispotkitulle kilpailijalle annetaan kuva siitä, että hän pääsee lähetyksen päätteeksi Amarilloon juhlimaan ja tapaamaan kavereitaan. Amarilloon myös houkutellaan lähiseutujen tv-katsojia ja faneja BB-tähteä tapaamaan.

Totuus on toisenlainen. Tänään asia on noussut jälleen päivänvaloon Voicen uutisen myötä. Häädetty asukas saa tuotannon määräyksestä vain piipahtaa Amarillossa, jonka jälkeen hänet kuskataan hotelliin nukkumaan seuraavan päivän haastatteluja silmälläpitäen.

-Moni pettyi jälleen eilen, kun ei nähnytkään Veeraa ja Annikaa. BB-starat varmaan tuntevat olonsa huijatuiksi, mutta niin tuntee paikalle tullut yleisökin, Hymylle viestitetään Amarillon yleisöstä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB

Kommentit

kusetustahan tuo koko bb äänestyksineen on…rahat pois hölmöiltä…

Kyllä Annika ja Veera ainakin saivat riekkua ja kiljua aivan tarpeeksi siellä, taisi krapulankin saada. Tottakai seuraavana päivänä täytyy olla edustuskunnossa.

aika bb-vastaisia nää hymyn jutut täällä ;D ei vissiin olla kovin lämpimissä väleissä alma median kanssa,, hymyllä kyllä parhaat katkerat tilitykset

pp laittaa oman nauhan pyörimää pp extran aikana.siis ne viesti jutut..

Ja tuotanto kerää rahat haastatteluista. Tyhmät nuoret tekevät itsestään pellejä ja muut rahastavat! No saivat ”turhan” julkisuuden. Nyt vaan ootellaan kuka haluu hymyn maksamat tissit!

bb:n sääntöihin sitoutuessaan myy sielunsa tuotantoyhtiölle, tiesittekö?

Tottakai, muutenhan ne rääkkäysi aamutunneille asti siellä! Ihan normaalia ja siitähän ne palkkiot saavat.

Eihän tämä huijaus poikkea muusta bb:n toiminnasta. BB antaa ymmärtää muttei ymmärrä antaa.

No eipä tuo mikään huijaus ole kun kaikki jotka osaavat ajatella, tietävät totuuden. Ei totuuteen tarvita mitään lehtijuttuja tms. Jos tulee surku, niin voi voi, äidin tisua imemään sitten vain.

Oma kommentti