BB-Inka myy seksisessiota hintaan 4 euroa minuutti!

Inka TuominenMonilla eroottisilla tempauksillaan ja silikoneillaan hätkähdyttänyt BB-Inka Tuominen, 21, on jälleen palannut kehiin. Mimmi on esiintynyt tänään puolen yön aikaan Alastonsuomi.com-saitilla tarjoten privaattiseksiesityksiään.

Inka on hinnoitellut seksikkyytensä neljäksi euroksi per minuutti.

3,5 desin silikonit hankkinut BB-Inka on kulkenut kohusta toiseen: alastonkuvat, Jallu-lehden kuvasarja, raskaus, abortti, seksuaalinen hyväksikäyttö -tilitykset, escort-kohu. Uskoontulo vielä puuttuu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

Kymmenen ukkoa kun katselee sen 10min ja toiset 10 sen 1-2min niin tyttöhän tienaa aika hyvää liksaa ja pimeenä^^

Entä nostaako tämä ihana lady kenties samanaikaisesti Kelan tai jonkin työttömyyskassan työttömyyspäivärahaa? Saako kaupungin maksamaa toimeentulotukea?

Jos mitään näistä, ja samaan aikaan saa tuloja näistä seksipuheluista, niin kyseesä on petos. Ja se on Suomessa rikos, josta seuraa tuomio.

Samaa mieltä Verokarhun kanssa. Onko hoitanut veronsa lainmukaisesti, tai osaako edes hoitaa? Onko Y-tunnusta, tai tilittääkö toimeksiantaja (joku nettisaitti?) työnantajamaksut ja veron ennakonpidätykset?

Vai onko kyseessä puhdasoppinen harmaa talous?

http://www.mustatulevaisuus.fi/

Verottaja voisi selvittää kuinka hyvin tämä ”artisti” on hoitanut tilitykset sinne suuntaan.

Onko totta, että sitä saisi jeputtaa esimerkiksi 8 minuuttia? Saan eläkkeen kahdeskymmenes päivä. Sillon kävis.

Noooo ! Kolome ja puoli euroo, jos sillä olis säkki päässä.

inka on suomi kauneimpia bb- naisia. isot sexykaat tissit ja kaunis naama. varmasti ostan 4 euro/min sex inkan. taman nainen paasee viela pitkaan voi jopa tv ohjalma tyo.

Miksi ihmeessä maksaa? netistä varmaan löytyy vieläki se Livechatista nauhoitettu video missä tämä tyrkky esittelee kaikki paikat..

Oma kommentti