BB-Inka poseerasi nakuna Jussi Parviaiselle – katso kuvalinkki tästä!

BB:stä tuttu Inka Tuominen on elämänsä aikana ehtinyt poseerata useammassakin alastonkuvasarjassa ja jopa myydä itse ottamiaan nakukuvia netissä viiden euron hintaan. Nyt hän on jälleen käynyt näyttämässä paljasta pintaa. Tällä kertaa on kyseessä kohuohjaaja Jussi Parviaisen viime kuussa lanseeraama sähköinen juorulehti, joka kantaa nimeä Juorukello.fi.

Inka poseeraa Parviaisen hengentuotteessa kuudessa kuvassa takan edessä. Kuvat voi katsoa tästä kuvalinkistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen, Juorukello, Jussi Parviainen

Kommentit

Brings back memories of my trip to South America.For those of you who don’t have time to hike the Inca or Salkantay Trails, but still want to test your iikhng prowless in the Andes, the much shorter hike up and down Huayna Picchu at Machu Picchu is defintiely worthwhile. You just need to get there early to be snag one of the limited number of tickets.

Näyttää ihan hevoselta ja kroppa on kuin virkkuukoukku 😀

Kyllä kai ne myös rakasteli? Ihan kiva posliini kyllä Inkalla. Harmi ettei näy paremmin.

Kehno meikki tytöllä naamassa, mutta huomattavasti kauniimpi vartalo kuin esim. eräällä aiheesta mieleen tulevalle ahkeralla bjoggaajalla ja exhibitionistilla…

Saatanan surkee lehti JUORUKELLO kun sivut heti rikki.

Inka oli ihan mukava tyyppi kun vieraili BB-ekstrassa viime syksynä, joten ei mitään syytä mollata häntä. Suomessa saa poseerata seksikkäissä kuvissa jos huvittaa.

kattokaapa se kuvalinkki missä muija masturbeeraa dildon kanssa, se video siis.
UHHUUH!

Oma kommentti