BB-julkkis petti avovaimoaan ulkomailla!

Huomenna tilaajille ja torstaina irtonumeropisteisiin ilmestyvässä joulukuun Hymy-lehdessä on jälleen melkoinen kohukattaus tavaraa.

Hymy sai käsiinsä Big Brother -talossa menestyneen kilpailijan entisen puolison, joka tilittää BB-tähden jääneen hänelle muhkean summan velkaa ja kärähtäneen pettämisestä. Kuka on kyseessä?

Entä mitä tapahtui suomalaisen huippuorkesterin keikan jälkeen? Perheenäiti syyttää orkesterin jäsentä lähentelystä ja seksiehdotuksista. Soittaja myöntää olleensa housut kintuissa perheenäidin edessä! Huh huh!

Kohukaunotar Henna Kalinainen puolestaan näyttää parhaat puolensa – 17 kiloa laihtunut joulutonttumme poseeraa ilman rihman kiertämää joulukuun Hymy-lehdessä. Tätä et voi missata, tämä on yksi koko kuluvan viikon kohutuimmista kuvasensaatioista!

Esittelemme myös Kuorosodan artistien tulot ja talot, paljastamme naispuolisen BB-tähden seksiskandaalin, ja huippupoliitikko ja entinen ministeri yllättää kirjoittamalla Hymylle surumielisen joulunovellin… Vaikka mitä on luvassa!

Joulukuun Hymy ei jätä ketään kylmäksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, orkesteri, Kuorosota

Kommentit

Oma kommentti