BB-julkutko höpsöjä – tämä suomalainen BB-julkkis väittelee tänään tohtoriksi!

Vuoden 2009 BB-kilpailija diplomi-insinööri Esa Seuranen väittelee tänään perjantaina puolilta päivin tekniikan tohtoriksi. Väitöstilaisuus järjestetään Sähkötekniikan korkeakoulussa ja väitöskirjan otsikkona on ”Laskennalliset menetelmät koodeissa ja peleissä”.

Diplomi-insinööri Esa Seuranen on tutkinut väitöskirjassaan erilaisia peittokoodeja käyttäen laskennallisia menetelmiä, joiden avulla saatiin rakennettua useissa tapauksissa parempia koodeja kuin mitä aiemmin on onnistuttu rakentamaan.

-Koodien rakentaminen ja lautapelit saattavat ensi kuulemalta vaikuttaa toisistaan melko kaukana olevilta aiheilta, mutta niissä käytetyt menetelmät ovat hyvin samankaltaisia, Seuranen sanoo.

Esa Seurasen väitöskirjan aihe on erittäin ajankohtainen, sillä tietokoneiden laskentateho on kasvanut paljon eikä kasvulle ole nähtävissä loppua. Teho yksistään ei kuitenkaan riitä ongelmien ratkaisemiseen, vaan laskentatehosta on osattava ottaa mahdollisimman paljon irti. Esimerkkinä suuremman laskentatehon mahdollistamista menetelmistä on satunnaisuuden käyttö.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Esa Seuranen

Kommentit

no mitäs sitten meni taloon jos se BB kerran niin väärin on ja kaikki muut asukkaat tyhmiä. olisi pysynyt poissa niin olisi ollut kaikkien kannalta parempi.

Kylläkyllä

BB julkut on todellä tyhmiä, Ja poikkeus vahvistaa säännön (hän ei ole.) Ja kyseinen herra ei yritä olla mikään BB julkkis, siinäkin on sitä eroa tyhmiin bb julkkuihin.

En kyl sanois julkkikseks kun jannu viisaasti osas talossa olon jälkee pitää yksityisyytensä. Enkä muutenkaa laittais samaan kastiin loppujen kanssa.

Tämä tohtoriksi väittelevä Esa Seuranen on Esa A, joka ei kyllä heiluttanut peittoa eikä ollut Minnan kanssa.

eikös Esa A ollut se joka veti Ragnarilta kuivat porealtaassa?

Joo Tää oli sen Minnan kanssa.. Esa.A oli se avaruusbiitti friikki. Esa.S perusjampa ason, samin jne.. kaveri

Eiks Esa heilutellu peittoa ja kiukutellu siel? Ihan perusmies.

Kuka ottaa tosissaan tuollaista pelleä, joka on hillunut päissään ja runkkaillut yöllä kameran edessä jossain vitun BB:ssä? L0L

Kyllähän Esasta näki jo BB-talossa että kaverin ÄO on sama kuin muiden asukkaiden yhteensä. Ei se silti tarkoita etteikö 90% BB-kilpailijoista oliti täysiä idiootteja.

Hyvä Esa! Olet Suomen BB-historian paras asukas!! Tuollasesta saavutuksesta kannattaa olla ylpeä 🙂

BB-julkkiksesta tulee BB-julkkistohtori, vaikka ei halunnut olla julkkis talosta lähtiessään. Mut joo, Esa S. oli kyllä ainoa poikkeus noiden muiden ruudinkeksijöiden joukossa.

tälläkin hetkellä BB-asukkaita on akateemisissa opinnoissa, jopa Englannin arvokkaasta yliopistomaailmasta löytyy ainakin yksi suomalainen BB-asukas. Fiksumapaa porukkaa ne taitavat olla kuin katsojat.

Tyhmiä ne loput on.Ei nyt yks tai kaks viisasta tee kaikista viisaita.Matemaattinen fakta.

Oma kommentti