BB-Ksenia haluaa teatterikouluun!

Ksenia SuokasBB-Kseniana muistettava Ksenia Suokas, 20, on antanut Hymyn maaliskuun numeroon varsin rohkean haastattelun, jossa hän puhuu elämästään, bailaamisesta, miehistä ja jopa seksistä. Rohkea on myös Ksenian kuvausidea. Hän nimittäin esittelee piskuisen poikamiestyttökaksionsa Jyväskylässä vain pelkkiin bikineihin sonnustautuneena.

Jutussa neitokainen myöntää, että hänelle on sattunut useita häpeällisiä toilauksia alkoholin vuoksi – muitakin kuin erittäin pikaisia rakkaussuhteita.

-Filmini katkeaa vähän liian nopeasti. Voi bailaamaan lähteä selvänäkin, mutta se on vaan paljon hauskempaa humalassa. Viskiä en juo, siitä minulla on huonoja kokemuksia. Laatta lensi kun erehdyin sitä kerran maistamaan.

Maaliskuun numerossamme Ksenia uskaltautuu myös kertomaan tulevaisuudenhaaveistaan:

-Haluaisin teatterikouluun Helsinkiin, ja sitä kautta näyttelijäksi. Jos en pääse sinne, niin sitten menen kampaamoalalle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB-Ksenia, Ksenia Suokas

Kommentit

Hyvä että lihaville naisille on foorumi missä purkaa ahdistustaan.

täää on kyllä niin ruma tyttö! pari kertaa nähny livenäkin aikamoinen ilmestys ei voi muuta sanoo kaukaa näkee jo pakkelit. Ni tietää kuka tulee.. mutta bb luonteeltaan vaikutti kyllä oikein mukavalta.

ai kamala tuo ksenia on yks rumminmista naisista mitä oon eläissäni nähny. en tiiä johtuu ko meikin väärinkäytöstä vai niin huonot piirteet.. mutta näyttää pyöreä kasvoiselta joka meikkaa itsensä ihan vihasen näköiseksi.. hoho..

^Juu, samaa mieltä. Itekin tykkäsin Kseniasta sillon kun se oli BB:ssä. Ei vaikuttanut edes turhan pinnalliselta ihmiseltä. Pikkasen on nyt käsitys kyllä muuttunut, kun tuntuu olevan kauhee tarve roikkua julkisuudessa vaikka väkisin. Eikä kyl muutenkaan oo kauheen fiksuu kuvaa lähiaikoina nää lehtijutut kyseisestä ihmisestä antaneet.

Ksenia on verkkarimuijanakin kyllä kaunis.
Eikä kyllä ollut koskaan ilkeä muille tai huoritellut.

^hah, pikkasen pisti kyl hymyilyttään toi edellinen kommentti. Ihan nätti tyttöhän tuo Ksenia on, ei siinä mitään vaikkei selvästi kaikista terävin miekka olekaan. Mut toi loppukommentti et miehet haluaa oman verkkarimuijan sijasta Ksenian, niin tulipahan vaan mieleen ne ajat siel BB-talossa, kun ei Kseniakaan jaksanu siellä normaalisti laittautua, vaan oli nimenomaan tällänen verkkarimuija 😀

Tuksun tapauksessa heikko itsetuntoiset ihmiset koettavat nostaa itseään paremmaksi haukkumalla.

Tässä Ksenian tapauksessa rumien ja lihavien naisten sappi kiehuu yli koska haluaisivat olla yhtä kauniita ja hoikkia kuin hän.
Lisänsä siihen tuo se että heidän miehet haluavat mielumin tälläisne naisen kuin oman verkkarimuijan.

Taitaa itse Ksenia siellä inistä. Vai on Ksenian arvostelijat kateellisia? HAH! Ihan samanlaista paskaa se Tuksukin työntää. Muka kateellisia ovat he, jotka Tuksua arvostelevat. HAH! HAH!

Toi sun katkeruus alkaa olla sitä tasoa että menee jo rikollisen puolelle.

Etkö tajua ettei se ole Ksenian syy jos olet kyllästynyt itseesi?
Menisit vaikka lenkille purkamaan patoutumia,mikä ois sulle kyllä ihan hyvä 😀

Vaikutat aika kauhealta ihmiseltä.

No olethan sinä selvästi kateellinen.
Olisi kyllä ihme jos myöntäisit sen.
”lievästi ylipainoinen” hah

No jos nyt niin kauheesti halveksii ja inhottaa miks yleensä vaivaituu lukee tälläsii juttuja ja kommentoimaan niitä, ihan haukkumisen ilosta vai oisko sittenkin pieni kateus iskenyt ?

Sinulle, joka mylvit siellä rumista naisista rumine luonteineen. Heh, ootko sä todella noin varma että minäkin olisin ruma? Voi kuule nyt erehdyt. 🙂 Lievästi ylipainoinen olen kyllä, mutta en sairaalloisen lihava. Ja kateellinen Ksenialle? En tod.! Halveksin kaikkia wannabe-julkkiksia jotka sekoilevat ja roikkuvat juorulehtien palstoilla, keikuttavat pyllyään ja kerjäävät lehteä kustantamaan silikonirinnat. Yöks!

Siinäpä vasta elämäntehtävä,kirjoitella mahapoimut hiessä nettiin linkittäen samalla kuvia koska halutaan tuoda ”totuus” esiin.
Ei jumalauta,menkää lenkille sieltä sohvalta ja tehkää omalle naamallenne jotain.

Ksenia on kyllä tosi kaunis ja hoikka.

Nimimerkille Säälittävää. Ei se välttämättä niin ole, vaan nämä sun mielestä läskimuijat haluavat tuoda karun totuuden tuon pakkelikerroksen alta esiin. Vasta silloin ihminen on AIDOSTI KAUNIS, kun hän on kaunis ilman meikkiä!!!

Joo ei terve vaan, putoo ensimmäisellä kierroksella mikäli on ees hakenut. Ei sinne todellakaan noin vain mennä, meitäkin VALMENNETAAN niihin kokeisiin ja täällä missä mä opiskelen on sentään sakkia, jotka oikeesti haluaa näyttelijöiksi, eikä tollei ”noo jos mää en nyt sinne pääse nii jos mää sit meen kampaamoalalle” eikö enää mikään ole pyhää? pistää vihaks tollaset muijat jotka vaan ”päättää ryhtyä” näyttelijöiksi eikä ees oo mitään käsitystä siitä, miten homma toimii.

Huvittaa kun nuo itseensä kyllästyneet läskimuijat linkittää aina noita ”ksenia ilman meikkiä” kuvia.

No varmaan siitä sitten kai tulee parempi olo itselle:D

Hitto et repesin tolle kuvalle 😀 Voiko ihminen enää tota älykkäämmältä näyttää. Toi ilme ja vessassa potta (vai mikä lienee) päässä ja tietysti seksikkäästi pelkät rintsikat päällä..

Ksenia on seksikäs pakkaus IRL. Pakko myöntää, tai ei edes mikään pakko, mielelläni totean 🙂

Niin, muistakaa aina tuo rehellinen totuus Ksenian ulkonäöstä ilman meikkiä. Todellinen kauneus ei ole pakkeleilla tehtyä.

Teatterikouluun?! Tämä pässi joka ei tiennyt syödäänkö lehmän lihaa vai ei?

Ylivoimasesti suomen historian tyhmin turha julkkis,luuli että klitoris on perä-aukko ja ei raukka edes tienny missä sijaitsee lähin ydinvoimalaitos.

Mä voin ainakin ihan rehellisesti myöntää että olen just sellanen ruma sekä lihava nainen ja senkin myönnän että onhan tuo Ksenia kaunis tyttö. Kateellinenkin varmasti jollain tasolla olen. Khyl khyl!

Sulle nimimerkki kateellinen?
Mun ei tarvi pakkeloida ihoani ja siinä ei ole näppytarhaa.

Tää on jo niin nähty huonoihoinen ei niin kaunis. Seuraava kehiin. Kiitos.

”Niin, että meikeillä saa pakkeloitua vaikka mitä ongelmia piiloon.”

EI taida sun tapauksessa enää onnistua?

Lihavia suominaisia taas päästetty irti kommentoimaan kateellisina rumien luonteidensa/naaman kanssa:)

Tsemppiä Ksenialle,toivottavasti susta sais kuulla lisää ja katsella sinua…vaikka jotain uusia kuvia.
Olet ihana persoona ja kaunis nainen.

kolmoskommentoijalle mikä on ksenia?

hei, mitä SÄ TEET VIIHDESIVUSTOLLA jos et tiedä tästä maailmasta mitään?

vähän on trollausta toi sun juttus, taidat olla joku kateellinen toimittajanalku tai poispotkittu

hyvä ksenia unelmia nuorilla
pitää ollakkin vaikka kuinka
utopistisia

Oma kommentti