BB-Maria avasi nettisivut – huh-huh mitä photoshoppausta, katso!

Maria KalhoBB:stä ennen sen varsinaista alkamista tipahtanut kokelasjäsen Maria on jo ennättänyt avata itselleen uudet nettisivut.

Maria on kertonut tavoitteekseen päästä kansainväliseen megajulkisuuteen, ja BB oli kuulemma vain alkusoittoa tällä tiellä.

Marian nettisivujen pääkuvassa neiti Kalho näyttää, mihin kunnon photoshoppauksella pääsee!

Katso:

http://www.mariakalho.com/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Maria Kalho, BB-Maria

Kommentit

Onhan Maria kaunis, joo. Mutta että oikein kansainvälinen megajulkisuus tähtäimessä? :”’D Noh, Tuksu voi ottaa Marian työssäoppimaan.

Onko maria kumitissit jo laitettu? Voisitko pistää pari fotaria hinkeistä tänne, käsityötarvikkeina käyttäisin kuten varmaan arvasit.

Kiitti

tost tytöst ei tuu ku chat juontaja niinku muistaki BB idiooteist

Hyvä Maria! Vaihtelu virkistää: peittoat muut mennen tullen. Mutta pidä kunnostasi huolta Martiinan tapaan. Menestys vaatii muutakin kuin shampanjaa.

no jopa taas suomen katkerat nuoret miehet näyttävät mitä ontossa päässä liikkuu: pelkkää myrkkyä.

älä välitä Maria, näitähän riittää.

Kyllä saa tämä valintatalon kassa käydä läpi melkoisen listan leikkauksia ennenkuin mä suostun sen kanssa hesburgeriin lounasaikaan lähtemään.

Maria pisti naisena naiseuden uusiin kuisiin. Räväkkä tahtonainen kertoi reilusti oman unelmansa ja reittinsä sinne. Aivan uutta naisiltamme. Tap Tap.
Ja Hymy päätti ottaa siitä perinteiseen tapaan hyödyn. Hyvä niin, toivottavasti molemmat saavat mitä haluavat.

Ihmeellisen tasapaksu kroppa edestä katsottuna, ei vyötäröä ollenkaan. Lyttykuonokaan ei kaunista ketään, varsinkaan tuollaista tyhjäpäistä ressukkaa.

Kiitos ihanasta linkistä! Odotan Marialta todella paljon. Viimeinkin kunnianhimoinen, hauska, itseironinen kaunotar saadaan Suomeen. Olen täysin Marian bandwagonissa.

VOI VOI EUKKO REPPANA TULEVA TUKSU TYHJÄ PÄÄ MENISIT OPISKELEMAAN ET TAIDA PÄÄSTÄ MIHINKÄÄN

VOI VOI EUKKO REPPANA TULEVA TUKSU TYHJÄ PÄÄ MENISIT OPISKELEMAAN ET TAIDA PÄÄSTÄ MIHINKÄÄN

Tuommosia tusina plondeja mahtuu, joka kadun kulmaan. Mikähän tämä julkisuuden kipeä luulee olevansa. Kun olisi edes kaunis. Kaikki naiset BB talossa olivat Mariaa kauniimpia, ehkä nyt ei Satu. Taa yks uskoo olevansa niin viehättävä, Piti talossa Jania narrinaan, ei kuitenkaan saa Jania kummosempia miehiä ikinä. Janikaan ei ehkä olisi huolinut tuommosta, itseään täynnä olevaa ihmistä.

huono ryhti ja töpselinokka ei ole mitenkään ihmeellisiä meriittejä mallimarkkinoilla. leikkamallaahan saa mallin vaikka jäniskoirasta.

Varmaan yksi tavallisimman näköisimmistä muijista mitä Suomessa on. Aivan älyttömän epäonnistunut hiustenpidennys, ilmeisesti joku halvin mitä saa, tosi ohuet huonot hiukset. Kropassa selluliittia ja omituisen mallinen. En voi kuin sääliä näitä wannabeita, joista ei koskaan tule yhtään mitään kun ulkomuoto ja luonne ei vaan riitä.

Luulin tosiaan, että tuo ämmä on ees siedettävän näköinen, mutta pettymys oli suuri. Tavistakin taviksempi. Trimmaamaton kroppa joka puolelta, huono iho, karut piirteet, lyhyenläntä, tissitön, leukaa vaikka Hennallekin jakaa jne. jne. jne.

Sisin kun on musta, niin on ruma myös ulkoa. Mene nyt tyttö johonkin kouluun tai tee hetki vaikka vapaaehtoistyötä, ehkä avartaa katsantokantaasi, joka tällä hetkellä on säälittävän suppea.

voe voe..on kyllä yhenlainen..mistä näitä tyyppejä riittää??? tuosta mimmistä ei tule edes kassaneitiä.

kannattaa vähä kattoa peiliin ja laskeutua sieltä pilvilinnoista…jos sä luulet jotenki pärjääväs jollekki katie pricelle tai victoria silverstet vai mikä se nyt olikaan niin kyllä sä omaat ehkä suomen parhaimman itsetunnon/itseluottamkusen….anna mun nauraa…ymmärrä tyttö jos sussa olis hitusenkaa verran ulkonäköä niin et olis tippunu talosta

Oma kommentti