BB-Maria haluaa tällaisen miehen – onnistuuko sinulta? – Katso alastonkuva!

Maria KalhoHymyn tammikuun numerossa alastonkuvissa esiintyvä BB:stä tuttu Maria Kalho kertoo haastattelussa ihannemiehestään. Tosin hän luonnehtii itseään naiseksi, jota on mahdoton kesyttää. Yhden illan jutut eivät ole Marialle mieleen.

Marian unelmasonni on pitkä, raamikas ja tyylikäs, niin ja sitten se lompakko: sen olisi kuulemma syytä olla suht paksu.

Maria ei ole hädissään, jos ja kun Suomesta ei moisia uroksia nopealla haravoinnilla löydy:

-Olen aina ollut varma siitä, ettei tulevaisuuteni ole Suomessa, vaan Amerikassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Maria Kalho

Kommentit

..ainut mahdollisuus ameriikas,mutta noin luonnottomilla tisseillä b-luokan filmeihin.Lähtis jo eikä vaan uhois muttei taida olla uskallusta???

Tissit olisivat olleet satavarmasti paremmat ennen silikoonia. Silikonit ei kaunista ketään.

Katteellisten höpötystä,täysin! Älä välitä Maria. Olet todella upean ja kaunis nainen,kaikki sen näkee. Varmaan noi edelliset kommentit ovat oikeasti rumien akkojen tekemiä.

Tuo nainen on ajanut noilla alastonkuvillaan ja muilla vouhotuksilla itsensä siihen tilanteeseen, ettei häntä huoli kukaan normaali mies itselleen vaimoksi. Toki seuralaisia on, jotka haluavat panna tuota naista, mutta siinäpäs se sitten onkin! ehkä joku mamu voi huolia vaimoksi, jotta saa oleskeluluvan ja vähän hakata blondia….. SÄÄLITTÄVÄÄ!

ei juma!! TÖRKEE!!! 😀 😀 😀 ei ehkä välttis kantsis näytellä julkisesti!!! 😀 😀

Nimim. ”Kelpaisi”… voisin hyvillä mielin laittaa kuvan itsestäni ja naisestani. Ei hävittäisi tälle tapaukselle millään lailla.
Kiitos Marialle, tähän asti ajattelin teenkö elämässäni tarpeeksi, olenko elämäni ansainnut ja jätänkö lapsilleni hyvän muiston itsestäni. Nyt tiedän.

en kehu enkä todellakaan kadehdin, s.nen verran tiedän kokemuksesta että rinnat jotka ovat juuri leikattu eivät 6kk ole normaalit, eli menee siis puoli vuotta että laskeutuvat normaaleille mitoille, joten nuokin ovat kohta tod.näköisesti nromaalin näköiset, ottakaa asioista selvää ennen kun alatte huutamaan korjaus leikkauksista. nännien sivuun sojottaminen on aika yleistä toimenpiteen jälkeen koska kaikilla ei lopptulos ole turvotuksesta vielä’ normaali .. mutta joo.. antaa olla 🙂

”BB-Maria haluaa tällaisen miehen – onnistuuko sinulta?” Oleellisempi kysymys olisi että kuka haluaa tuollaisen naisen? Pää kumisee tyhjyyttä ja hirveän näköiset kumitötteröt tisseinä, ei kyllä oikein iske meikäläiseen.

Kauheat kumipallerot. Kaukana rinnoista. Ja eivät edes oikeassa kohdassa sivusuunnassakaan. Ja hirvittävän ylhäällä. EIhän mitkään vaatteet edes istu noiden kanssa. Eivät miehet tule paapomaan, vaikka muuten kaunis onkin.

Tuohon nassuunko laittas vähä jotain vihertävää meikkiä ni tulis Gremlins elokuvan ötökkä mieleen. Hyvä kuva 🙂

järkyttävän näköiset tissit! aivan oikeasti tosi karmean näköistä. nuppineulanpään kokoiset nänninpihat, joiden alle survottu epämuotoiset kuplat. iho niin pinkeällä että kipeätä tekee katsoakin! leikkaushan on ilmiselvästi mennyt mönkään! eikö neiti itse sitä todellakaan tajua ja vaadi uusintaa????

hyi helvetti minkä näköset silikoonitissit on tyttö laittanut! julkisuuden haluinen kun on niin minkäs teet… *huokaisee suomalaisia idiootteja*

on kyllä oikeesti aika pahannäköset silikonit……..en oo noin huonoja nähny missään :/ kannattais oikeesti valittaa

Voi itku kun nämä blondit ei itse tajua tekevänsä itsestään täysiä pellejä 🙁 Surku käy näitä 🙁 Toivottavasti tämäkin jossain vaiheessa havahtuu, mitä ihmettä tuli taas tehtyä.

Tissitkin on miten sattuu, ovat ihan kammottavat. Ja sitten tää itsensä tyrkyttäminen julkisuuteen… En käsitä. Ketä kiinnostaa!? Ja mitä ne tästä itse saa. Ei ainakaan mitään hyvää julkisuuttaa. Uusi Tuksuko tästäkin tulee???

mitäs seuraavaksi sitten voi näyttää??? kyllä osa on tyhmiä!

lekuri lienee umpikännissä ollut kun tätäkin tyrkkyä leikellyt. varmasti edessä on vielä tusina muutakin kirurgista toimenpidettä ennen kui muija voi sanoa olevansa tyytyväinen itseensä. tosin siinä vaiheessa noista söpöistä kasvoista ei ole enää mitään jäljellä. kyllä, niitä voi vielä sanoa vielä söpöiksi.
mikäli sama bb trendi suomessa jatkuu niin ensi vuonna lehtien palstoilla seikkailee taas eri sankarit. saa tämäkin tyttö aikasmoiset julkisuustemput tehdä jos mielii pysyä porukassa mukana. jos kuvan henkilö sattuu lukemaan tämän niin voimia julkisuuden valokeilassa pysymiseen. oma valintahan se on mitä vartalollaan tekee. mutta mutta… ei tästä sen enempää.

täytyy myöntää kyllä olen nähnyt paljonkin kauneempia rintoja paljon ,mutta pitää olla aina joku joka luulee olevansa kaunis kun on silikoonit tässä on tupsu

Pakko tähän todeta, että varmasti monikin varakas herrasmies tykkää vähän pyöritellä söpöjä silikoniblondeja ja juhlia strippareiden kanssa, ei siinä mitään. Fakta kumminkin on, että hyvin harva (amerikkalainenkaan) mies enää nykypäivänä haluaa itselleen elättiä, jonka meriitit ovat nakuilussa ja roskajulkisuudessa. Tyttöystäväksi/vaimoksi rahakas, tasokas herra haluaa klassisen, tyylikkään ladyn. Mielellään koulutetun, hyvistä taustoista tulevan ja jonka kaapeista ei kaivamallakaan löydy luurankoja.

Mutta saahan sitä haaveilla, ehkä jotakuta joskus ”onnistaakin”.

kuva pitää olla vinos asennos että rinnat olis edes jotenki samassa linjassa:)

RAUKKA KYLLÄ ÄITIS JA ”ISÄS” SINUSTA YLPEITÄ ?????????

Tuksukin näytti paremmalta uusissa kuvissaan. Epäonnistuneet silarit. Oi voi näitä julkisuudenhakuisia pissiksiä…

Noi ei oo normaalit tissit mistään suunnasta. ei mitenkään symmetrisesti, ja muutenkin noi näyttää semmosilta muovi kupeilta, eikä edes silikoneilta

Ompas onnettoman näköinen, tuollaisiako Ameriikoissa ihailevat, otan osaa.

haha! okei ei saa enään nauraa edes., sääliks käy tota tyttö parkaa…
Mikä siinä on että jotkun ihmiset ei vaan tajua että tekee hallaa itselleen?
Ei siinä mitään nakuja tyttöjä on lehdet täynnä, mutta sentään kauniita semmosia. Tuolla tytöllä ei ole ulkonäköä, ei aivoja, ei yhtään mitään..
Pelkät silkkarit ja peili. Onneksi olkkoon, olet taas yksi niistä ihmisistä jotka on osannut hyödyntää julkisuuden juuri oikealla tavalla!

Hei oikeesti.. haasta se kirurgi oikeuteen ja vaadi maksutonta korjaustoimenpidettä jossain muualla. Tää ei oikeesti oo enää normaalia, noissa on jotain pahasti menny vikaan.

Eripari tissit.. toivottavasti ei ollut kalliit… Ainakin varmaan kipeät… Voi raukat…

Joo Maria, sun tulevaisuutes on Jenkeissä. Hillywood Boulewardilla. Siellä varjoisammalla puollella missä punaiset lyhdyt loistaa iänkaiken.
Tissit = rumat
Kampaus = tökerö
Asento = könöttää
Ja mitä vittuu sun huulille on tehty? Menikö niidenkin muotoilu pieleen.
Kyllä varmaan tarviit paksulompakoisen idiootin maksamaan kaiken tuon korjaamisen.

Ei se tulevaisuus ole ameriikassakaan, kuin tarjoilijana tai siivoojana, jos ei päässä ole kuin ilmaa ja pituuttakin 150 senttiä sulka päässä

Hyvä Maria, hienoa, että uskallat, vaatii rohkeutta ,kaunis olet Hyvää Uutta Vuotta T Jussi

kyllähän sen kaikki tietää et silikonia on,mut noi on tooooosi tökeröt daisarit!En pal viittis esitellä.

SAANKO OKSENTAA? KYLLÄ, OKSENNUS TULI ÄSKEN KUN KATSOIN TUON IDIOOTIN KUVAA! HYI HELVETTI SENTÄÄN MIKÄ ÄLYKÄÄPIÖ!

Uran kohokohta taisi olla tässä. Hymyn maksamat silkkarit ja kuvat lehdessä. Ensi vuonna tulee uudet BB-bimbot.

Virosilikonit on helvetin rumia. Tajutkaa jo mimmit. Jengi nauraa teille!

Mistä johtuu että nämä tyrkyt kaikki haluaa jenkkeihin?

kivat tisut mut miks ne on asennettu kylkeen oikealle puolelle

Kaunis tyttö. Hänellä on selvästi ollu hyvin pienet rinnat ja sitten laitettu niin isot silikonit kun mahtuu. Kun rinnat tosta venyvät niin hyvä tulee.

toi akkahan näyttää ihan transulta jolle on väkisin tehty rinnat.

Ruudin keksijältä vaikuttaa. En minä edes haluaisi tuota, kyllähän tuota kahtelee, mutta eipä yhteis eloa kiinnostaisi tuommosen kanssa viettää päivää kauempaa.

EI NOISSA TISSEISSÄ MITÄÄN VIKAA OLE. HEILAKS EN TOTA OTTAS MUT VOIS PA**A SILLOIN TÄLLÖIN!

Jos tulevaisuus on Ameriiikassa niin miksi tää nainen on vielä Suomessa? Ei ne sieltä hakemaan tule.

tosi on. kyllä amerikassa samanlaisia riittää varmaan enemmän kun on suomessa asukkaita. ja ei kehtais tuollasta esitellä. ei oo nää pari puolustajaa tainnu kattoo tyttösen haastattelua radio rockin sivuilta. ellei ole neiti itse käynyt täällä kommentoimassa ja itseään puolustamassa.

Haukkujat vois laittaa kuvaa vaikka itsestänsä tähän tai omasta heilastansa kun on niin kovat kriteerit että tämäkin on uskomattoman ruma ja ei kehtaisi esitellä jne.

Ei ole tyttö vielä tajunnut olevansa sellaista tusinakamaa että Yhdysvalloissa on vähintään useampi miljoona paremman näköinen tytsy kilpailemassa niistä varakkaista hyvännäköisistä miehistä.

Hyvännäköinen ja varakas mies ei tuollaiseen yksinkertaiseen, sivistymättömään ja kouluttamattomaan pissikseen vilkaisekaan. Samanlaiset fantasiat kuin Tuksullakin… ja lopputuloksena oli persaukinen, huijariluonteinen lappalainen. Tässä tuskin käy sen paremmin.

Niin, ja nuo tissit on totisesti rumat. Alkuperäiset oli taatusti enemmän miesten mieleen kuin nuo jäykät kumikipot, joihin ei tee mieli edes koskea.

Haukkujat vois laittaa kuvaa vaikka itsestänsä tähän tai omasta heilastansa kun on niin kovat kriteerit että tämäkin on uskomattoman ruma ja ei kehtaisi esitellä jne.

Joo mistä näitä ”TUKSUJA” oikein tulee ??
Jos ei oo luojan luomaa kroppakaan niin miten sitten yläkerta ?? ; )

Mahtaa lekurit tehdä tarkotuksella näillä BB-idiooteille uskomattoman rumia ”tissejä” että niitä varmasti haukutaan ja arvostellaan. Eihän noin rumia voi kukaan oikeasti tehdä.

Kuka tuollaista kehtaa taluttaa kaupungilla tai edes esitellä vanhemmille?

Mikä kumma näissä julkisuuden ”povipommeissa” on, kun nuo tissileikkaukset on lähestulkoon aina ihan perseestä. Ruotsissa sentään tuokin homma osataan paremmin.

Oma kommentti